Heel erg blij met de levering van een mooie vensterbank

Online terecht gekomen bij Natuursteen online. Mooie en handige website.

Top!

Mooie composiet vensterbank besteld. Fijne duidelijke website. Na bestelling duidelijke communicatie en goede bezorging. De vensterbank is prachtig geworden!

Erg goed.

Bestelprocedure makkelijk en toegankelijk. Prima communicatie. Afspraken worden goed nagekomen.

Service en kwaliteit waar je niet de hoofdprijs voor betaal

Makkelijk te bestellen via de webshop, je wordt via de mail op de hoogte gehouden over jou bestelling en een dag voor levering krijg je een belletje dat jou bestelling geleverd wordt. Kortom erg te spreken over Online Natuursteen.

Geweldige service.

Ik had een composiet vensterbank besteld. Deze moest in drie delen gezaagd en geleverd worden. 1 Deel was toch niet helemaal correct gezaagd. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Binnen een week werd het nageleverd. Bedankt voor de service.

Erg mooie vensterbank, prima service.

Product is erg makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Mooi product, keurig gezaagd en perfect passend.

Prettig contact!

De leveringsdatum was iets later dan gepland, maar de hierover ontstane mailwisseling en later telefonisch contact: super, snel en vriendelijk en vooral prettig!! Ook bij aflevering keurig netjes en attente chauffeur! Top! Hebben hier nu 2 keer besteld en producten zijn top!

Prachtige dorpels geleverd en heel erg snel klaar.

Prachtige dorpels geleverd en heel erg snel klaar.

Supermooi en snel geleverd

Makkelijk om te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het voortgangsproces. Keurig op tijd geleverd Heel mooi natuursteen. Blij met onze prachtige natuursteen dorpel. Dank jullie wel.

Het is en was allemaal perfect geregeld en een snelle levering

Het maken van de bestelling was duidelijk makkelijk gemaakt met enige instructies. Hierna volgde het productieproces. Hierover wordt je op de hoogte gesteld. Alleen de levertijd werd niet bekend gemaakt. Heb hierover gebeld en kreeg meteen een excuus dat dit niet gebeurd was. Heb toch nog bericht gekregen. Levering van de order was prima, zeer tevreden over de vensterbanken. Met vriendelijke groeten, John Vluggen

Prima kwaliteit & klant-vriendelijk

Fantastisch

Alles is perfect verlopen! Tot op de mm nauwkeurig, en de ‘bologna’ natuursteen ziet er in het echt precies zo uit als op de foto. Netjes en eerder geleverd dan geplanned. Als ik nog eens iets van natuursteen oid nodig heb zou ik hier weer bestellen!

Past perfect, snelle levering

Diverse keren besteld, maatvoering klopt altijd. Bij grotere aantallen is de levering als aangegeven op de website. Bij bestelling van een enkele dorpel of vensterbank is de levering meestal veel sneller.

Nette, duidelijke website en keurige levering!

De order was via de website was erg gemakkelijk in te vullen en aan te passen naar wat ik precies wilde hebben en de levering was ruim binnen de opgegeven levertijd. Ook bij de datum en plaats van levering is goed meegedacht.

Ziet er goed uit en netjes gebracht door OnlineNatuursteen zelf

Scherpe prijzen voor Belgische Hardsteen. Raamdorpels ter vervanging oude jaren '60 dorpels.... De hardstenen dorpels waren snel.geproduceerd Ziet er netjes uit. Moet ze nog verwerken.. Kan jullie aanbevelen hier te kopen. Nette firma.

Snel betrouwbaar en goed contact

Bestelproces was eenvoudig en duidelijk Contact was gemakkelijk en vriendelijk Korte levertijd Mooie granieten Vensterbanken voor niet teveel geld!

Zeer goede service

Een onderdeel was met, transport gebroken. Gelijk een belletje gekregen, en er werd gezegd dat ze het zo snel mogelijk zouden regelen. En de volgende dag was het al geregeld onderdeel opnieuw gemaakt en verzonden. Top!!

Goed en probleemloos.

We hebben bij online natuursteen al eerder besteld dus het was niet zo'n moeilijke keuze om hier weer te bestellen. Vensterbanken waren binnen de tijd geleverd en de chauffeur was zeer alert en zag dat er één vensterbank beschadigd was. Hij heeft deze mee teruggenomen en zonder problemen binnen een aantal weken was die vensterbank vervangen.

Zeer netjes en snel geholpen

Had een spoed bestelling en werd binnen een week geleverd echt top

Snelle levering, product

Omdat vensterbank niet rechthoekig was had ik een mal aangeleverd. Helaas was bij produktie de mal onderste boven gelegd, waardoor vensterbank niet paste. Dit is na één telefoontje en binnen één dag gecorrigeerd. Zeer tevreden over afhandeling.

Goede service en snel geleverd

Twee planchetten laten maken voor de badkamer. Na een telefoontje dat tweezijdig gepolijst bij 1,5cm dikte in eerste instantie niet kan, hebben ze toch met een oplossing gevonden. Perfect naar wens geleverd. Aflevering zeer netjes. Voorzichtig behandeld en op een plankje hout gelegd achter de kliko, zoals afgesproken.

Zeer tevreden met het afgeleverde product.

Heel gemakkelijk besteld via de site. Eerder geleverd dan aangegeven. Super tevreden.

Netjes, correct, duidelijk en bereikbaar.

Vond het wel spannend om dit via internet te bestellen. Had eerst wat proefstukjes besteld voor de kleur en toen de uiteindelijke dorpel op maat. Gekozen voor bezorging daar het een eind rijden was. De bezorging verliep goed, ik was op dat moment niet thuis. Maar na telefonisch overleg, heeft de chauffeur het op een mooie veilige plek neergezet. Moest wel wat moeite doen om zijn Limburgs te verstaan, wat wel grappig was.

Prima product geleverd!

Laatst een drietal vensterbaken besteld. Bestellen is zeer eenvoudig en in een handomdraai gedaan. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Daarna in Venlo opgehaald. Mooi product en prima geregeld. Echt een aanrader!

Uitstekende en snelle service voor perfect maatwerk!

Zeer tevreden met onze 1,5cm Bianco C marmercomposiet vensterbanken die tot op de millimeter nauwkeurig werden gezaagd en afgewerkt, ze zijn prachtig geworden! Overzichtelijke website met voldoende mooie keuze en vooral eerlijke betaalbare prijzen. Voor en na bestellen goed geholpen geweest door Demi en gezien we ze dringend nodig hadden, zijn ze snel in productie gegaan. Vrijdag besteld en dinsdag waren ze al beschikbaar voor afhaling! Zeker prijs/kwaliteit zeer correct en een uitstekende service die de verre rit vanuit België de moeite waard maakt. Zou zeker terug bestellen en al reeds aangeraden aan vrienden en familie die ook natuursteen nodig hadden. Bedankt voor de uitstekende, snelle service waar ze in België nog wat kunnen van leren!