Prima/ duidelijke communicatie

Geen confectie, maar maatwerk. Transparante communicatie over de uitvoering van het te volgen traject.

Goed geholpen door het team

Beste h3group Ik wordt er blij van hoe ik in mijn waarde wordt gelaten, en wordt goed ondersteund door het team. Mvg Annet

Gewoon perfect!

Voor de kennismaking gesprek, gewoon super fijn gevoel erbij. Gewoon een open en en eerlijk gesprek gehad, ze geven jou echt een luisterend oor. Ook vertellen ze wat ze willen gaan doen, in een heldere taal. Voor mij persoonlijk in het dialect wat ik extra kan waarderen! Ook het personeel zeer vriendelijk, net alsof je ze al jaren kent. Ze geven fijn in duidelijke taal op al je vragen een goed antwoordt. Met een woord. Super! H3 Group Super bedankt.

Geïnteresseerd in de deelnemer

Eerlijk, betrouwbaar, luisterend oor en belangstelling voor de klant om tot een perfect resultaat te komen.

Uitstekende begeleiding en goede hulp

Mijn begeleidster was zeer betrokken en reageerde adequaat op mijn vraagstelling

Menselijkheid werkt

H3 Group benaderd een lastig onderwerp zoals outplacement op een open, eerlijke en menselijke manier. Op ontwapenende wijze weten ze een constructieve oplossing te bieden voor een initieel pijnlijk proces. De acceptatie bij werkgever en werknemer wordt bereikt door een menselijke benadering met oog en hart. We hebben zeer goede ervaring opgebouwd met H3 Group en hebben de begeleiding van het proces als zeer waardevol en constructief ervaren.

Goede hulp en kennis van zaken

H3 Group heeft alle kennis in huis om je op verschillende vlakken te helpen en daarnaast met het zoeken van een nieuwe baan.

Zeer betrokken en meedenkend bedrijf!

Zeer betrokken medewerkers, geen 9 tot 5 mentaliteit en meedenkend voor zowel werkgever als werknemer.

Klant vriendelijke

Klant vriendelijke en nemen te tijd voor je

H3 Group is oprecht en eerlijk

Arbeidsmakelaar Ambaum heeft mij in het verleden al eens geholpen met het opzetten van een portfolio en mijn LinkedIn account. Destijds was ik hier al heel tevreden over. Op dit moment bemiddelen zij voor mij richting een nieuwe baan. Dit doen ze op een transparante manier, zonder winstbejag. Ze nemen de tijd voor gesprekken, zijn open, oprecht en eerlijk in wat ik kan verwachten. Ik heb het volste vertrouwen erin dat het via hen helemaal goed gaat komen!

Fijne begeleiding waar ook naar je geluisterd wordt

Volg hier al een tijdje een begeleiding wat ik als zeer fijn ervaar. Rustige uitleg, luisterend oor voor je en een fijne een op een begeleiding waar de tijd voor je genomen wordt.

vriendelijke mensen met een luisterend oor

Omdat ik na veel sollicitatie en uitnodigen ieder keer werd afgewezen. en bij diverse uitzendbureau ben ingeschreven en niet veel voor mij deden ben ik via via bij Wim Ambaum (h3group) terecht gekomen. Bij de eerste afspraak werd er naar mijn verhaal geluisterd !! en zij gaven mij een zeer goede uitleg wat het stappeplan zou zijn naar een perfecte nieuwe uitdaging in nieuw werk. zij beloofde mij dat het zeker ging lukken. ik heb volle vertrouwen hoe zij te werk gaan . Zij zijn echt anders dan vele andere uitzendbureaus .

Top geholpen!!

Heel netjes geholpen door de heren, ze gaan echt voor je.

Goede begeleiding

Tonen veel interesse in je. Goede begeleiding. Vriendelijk. Willen je van alle kanten helpen.

Persoonlijke aandacht

Dit is een bedrijf waar de mens centraal staat. Als je belt weten ze wie je bent, de lijnen zijn zeer kort en persoonlijke benadering van welk probleem ook staat voorop. De nodige papier-rompslomp verzorgen ze ook, maar dat blijft zoveel mogelijk "onzichtbaar" voor de klant. Er zijn helaas nog weinig bedrijven die zo met hun klanten omgaan. Ik kan het zeer waarderen en wens ze heel veel succes, zakelijk maar ook persoonlijk!

Prima team

Prima∙jobcoach en prettig∙klankbord voor mij, bijgestaan door een top∙team

Fijne jobcoach met een no∙nonsense maar tegelijkertijd persoonlijke benadering volgens de uitgekiende H3∙methode. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik gekozen voor WIM als jobcoach en dat is nog steeds een uitstekende keuze geweest. Mede ook door de toegevoegde waarde die zijn H3Group∙team kan leveren middels aanvullende expertise. Zijn kennis van de regionale arbeidsmarkt, sterk ontwikkeld luisterend en motiverend vermogen resulteren regelmatig in elementaire gesprekken waarin hij door zijn open houding voor mij een ideaal klankbord is. Doorgaans resulteert dit voor mij in positieve prikkels die ik nodig heb en mij helpen om mijn uiteindelijke doel te bereiken: een passende∙job bij een solide∙organisatie!

deskundig en behulpzaam

Ik kreeg antwoord op mijn vragen, de hulp die ik zocht en het contact met Nieke is altijd erg prettig. Alle verschillende dossiers die lopen bij H3 groep worden deskundig afgehandeld.

Professioneel

De H3 groep is een waardige aanvulling op ons pakket voor medewerkers met een hulpvraag. H3 is meedenkend, persoonlijk en snappen de vraag goed.

Prettig werving en selectie bureau met een zeer persoonlijke aanpak

In deze tijden van aannemen van personeelsleden loop je als management van een bedrijf aan tegen beperkte kennis van zaken en tijd consumerende activiteiten om de juiste mensen voor de juiste taak te vinden. De flexibiliteit en lokale kennis hebben we gevonden bij de H3 groep. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van ons als bedrijf maar merkte afgelopen week ook naar de wensen van de mensen die ze bij ons geplaatst hadden en hebben. Zo kan er gezorgd worden dat voor de werkgever en de werknemer er het beste resultaat uit de bemiddelingen komen en ook dat wanneer er bijgestuurd moet worden dat dit dan ook snel en adequaat gebeurd. Het blijft uiteraard in deze moeilijke economische tijden altijd lastig om binnen 24 uur bij te sturen maar maar ook dat verloopt en verliep tot op heden altijd prettig voor zowel ons als bedrijf als de werknemer. Ook het gelieerde uitzend/inleen bureau werkt tot op heden prima voor ons waardoor pre geselecteerd personeel bijna altijd goed past in onze werkomgeving.

Maatwerk, snelle opvolging.

Oog voor zowel opdrachtgever danwel cliënt.

No nonsense aanpak..erg prettig

Via mijn huidige werkgever bij de H3 groep binnen gekomen,vanaf de eerste afspraak een prettig gevoel bij Wim en zijn team..ben er van overtuigd dat alles uit de kast wordt getrokken om het traject te laten slagen Jeroen Thissen

Persoonlijke benadering en service zijn TOP

Persoonlijke benadering en service zijn TOP

Positiv

Bin sehr zufrieden mit der Zusammenarbeit mit Win Absprachen wurden bis jetzt immer pünktlich und zuvorkommend eingehalten durch Corona-Zeiten leider keinen persönlichen Kontakt möglich Videokonferenz gute Qualität

goede service

Ik heb hier een outplacement traject gevolgd en ben goed geholpen. Er is ook aandacht voor netwerktrainingen en sociale media waardoor je netwerk wordt vergroot. De inzet van een recruiter vond ik absoluut een meerwaarde !! Gelukkig ben ik snel weer aan de bak.