Uitstekende service

Ik belde op voor werk kon meteen dezelfde middag op gesprek komen een week later kan ik al meteen aan de slag Ze komen afspraken na als ze zeggen dat ze voor je willen gaan maken ze er ook meteen werk van Bedankt voor het vertrouwen in mij en dat jullie me aan een baan hebben geholpen in deze tijd Bjorn vos

betrokken, empatisch & duidelijke afspraken

Nieke van den Eerenbeemt -met haar HR ervaring- heeft op de juiste wijze en momenten richting en duidelijkheid gegeven in het traject. Iets waar van mijn kant behoefte aan was. Met haar natuurlijke empathie was het prettig en open communiceren.

Ze nemen de tijd, zijn betrokken en zijn deskundig

Mijn ervaring met H3 group is goed, ze zijn betrokken en begrijpen goed waar ze het over hebben. Ze nemen de tijd voor je en zijn prettig in de omgang. Zou ze rustig kunnen aanbevelen.

Vriendelijk en doorzetting.

Vriendelijk Doorzetten Niet snel op geven Op de hoogte blijven houden Zeker de laatste maanden met de corona crisis

Prima geholpen

Ik ben vaak geweigerd bij andere bureaus om persoonlijke redenen. Ik heb hier een gesprek gehad en ik kon mij inschrijven voor een baan. Ik voel mij voor het eerst een keer serieus genomen.

Toppie

Oprechte betrokkenheid, een luisterend oor, duidelijk advies,transparant,goed inleving vermogen.

Open luisterend en serieus genomen.

Mijn ervaring is dat ik maar binnen hoeft te wandelen, als het mij goed of slecht gaat. Er is altijd een luisterend oor, en rr wordt meegedacht. Top

Goed geholpen

Ben door Wim Ambaum zeer goed geholpen. De uitleg van hem was duidelijk en goed. Dit zorgde voor rust in mijn hoofd. Mvg AJMT Venlo

Vaststellingsovereenkomst

Ik heb met Wim een goed contact gehad over hoe en waarom ik een vaststellingsovereenkomst aan zou gaan. Na een aantal gesprekken kwam echter het Corona er tussen en heb ik zelf uiteindelijk zelf de aanvraag met het UWV geregeld. De gesprekken van te voren hebben mij wel duidelijkheid verschaft omdat ik zelf nogal twijfelde of ik er wel of niet goed aan zou doen.

Goede samenwerking!

Heldere terugkoppelingen, prettige communicatie en pro-actief handelen. Hartelijk dank voor de goede samenwerking!

War sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden mit dem Service der mir bei Wim Ambaum geboten wurde. Der Betrieb BeterVenlo machte seine Sache sehr gut wenn ich fragen hatte wurden diese mir immer beantwortet.

ik ben tevreden

Ik ben goed geholpen met PC problemen en vind het fijn dat ik wekelijks op gesprek kan komen! Nu ben ik bezig met meer sociale contacten en zelfs ga ik met vrienden wandelen en sport ik weer

Prettige begeleiding!

Oprechte betrokkenheid, een professioneel luisterend oor, duidelijk advies en geen 9 tot 5 mentaliteit! Oplossingsgericht voor zowel werknemer, als werkgever.

Zeer nuttig

Zeer nuttig en behulpzaam bij vragen en informatie over hoe t verder moet bij langdurig ziekteverzuim.

Een goed gesprek

Ik heb gesolliciteerd op een vacature. Ik ben dezelfde dag nog benadert voor een kennismaking. Ik had de hoop al opgegeven omdat veel andere bureaus mij te oud vinden en ik niks meer hoor van ze. Ik heb nu weer wat vertrouwen in dat het mij wel gaat lukken met wat hulp. Robert Mullenkens

Ik ben hier geweest voor een intake om een andere baan te krijgen. Er werd tijd voor mij genomen en ook naar mijn persoonlijke situatie gekeken, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Nu maar hopen dat ze snel een baan voor mij vinden.

Prima dienstverlening

Dank voor de goed verzorgde bijeenkomst!

vakmanschap is geleerd

goede eerste ervaring,duidelijke taal en uitleg er word naar mij geluisterd hoop dat ik met h3group verder kan gaan heb er het volste vertrouwen in

goede begeleiding

Aangezien ik toch al weer wat ouder ben ben ik heel blij met de tips die ik nukrijg. Is toch veel veranderd tegenwoordig.

Prima geholpen

Goede service.

Ik voel me heel erg begrepen en geholpen

Ik heb een hele goede ervaring. Ik werd goed gehoord en begeleidt Super 👍

Ik ben er netjes en correct ontvangen

Zeer tevreden Je wordt er zeer netjes behandeld,ze hebben een luisterend oor voor je. Ze zijn er echt voor jouw in begeleiding naar ander werk

Ervaring is super goed

Ervaring is super goed. Altijd zeer vriendelijk geholpen.

ik ben tevreden van mijn traject plan

wat heb ik geleerd tijdens van mijn project ben ik tevreden en was goed gehulpen van deze informatie om te op zoek naar werk.

goede service

Hier netjes en serieus behandeld, er werd meteen actie ondernomen naar mijn ex werkgever dus ben benieuwd hoe we verder gaan samen.