Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Super geregeld en mooie producten

Super geregeld en mooie producten

Duidelijke site, goede communicatie en service op alle vlakken.

Goede prijs kwaliteit

Mooi site met mooie producten,enige nadeel was dat niet alles op voorraad was

Super plantenbak alleen moet je wel reageren op hun e-mails

Goede kwaliteit

Plezierig contact en doet wat afgesproken is.

Alles ok

Goed geleverd, proper

Een mooi product geleverd

Er werd gewoon verteld hoe lang de productie tijd was. De vervoerder belde mooi op tijd en gaf het excate aflever moment door.

Vriendelijk, betrouwbaar, alles tip-top

Heel tevreden met de dienst, de bereikbaarheid en de geleverde producten. Aanrader!

Vlotte communicatie

Er werd heel vlot gecommuniceerd. Verkoper nam spontaan contact met ons op voor nadere uitleg. Super !

Snelle en goede levering

positief

positief

Uitstekend product, snel geleverd!

Cortenstaal border: top!

Alles super goed gegaan en geleverd

Super geholpen en advies

Klantvriendelijk goede producten

Goede producten eerlijke prijzen. Klantvriendelijk. Snelle levering.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Aanrader

Duidelijke web site en een heel snelle levering.

Het is een heel duidelijke en overzichtelijke website. En de levering is inderdaad op de afgesproken tijdstip gebracht.

Snelle en nette levering en een mooi product

Great service and quality products

The cortensteel products I ordered were delivered on time and as communicated. The product quality is very good, instructions were ok to follow and all assembly items (nuts, bolts etc) were included.

• Would you recommend us? Yes

Prima levering

Vriendelijke en goede service

Goede prijs en service

Zeer tevreden over de aankoop van mijn plantenbakken. Ik kreeg goed advies en de bakken konden snel geleverd worden. Aanrader!

Degelijke materialen

Ik had een foutje ingegeven in mijn bestelling. Het Tuinstel belde me op om te vragen opdat ze vermoeden dat de bestelling niet correct was. Aanpassing gedaan en materialen even later perfect geleverd.

Degelijke materialen

Mooie plantenbakken voor een goede prijs

N.a.v. de website zijn we naar de plantenbakken gaan kijken bij Het Tuinstel. We kregen goed advies en de plantenbakken werden vlot geleverd. Aanrader!

geweldig

Gareelweg 5