Zeer goede kwaliteit en service.

Bij het niet meer voorradig van één van de items , een email met de vraag of dit vervangen mocht worden een ander zonder meerprijs. Zo niet de keuze tussen latere levering (5 weken) of terugbetaling. Op tijd en met nodige hulp geleverd.

Top van a tot z

Mijn tijd goed besteden tijdens de corona-periode. Dus aan de slag in de tuin. Heb corten-stalen kantopsluiting en hoekstukken besteld. Omdat ik een aantal vragen had ook telefonisch contact gezocht. Goed en deskundig advies van iemand die zelf ook vaak werkt met het materiaal. Werd gebeld met de vraag of ik geen denkfout had gemaakt bij het bestellen van de hoeken (ja dus). Ook de aflevering en de communicatie daar over zijn top

Goed geregeld

Vandaag besteld morgen in huis!!! Precies volgens de reclame. Prima service, goeie bezorging.

Vriendelijk, snelle en goede service!

Een vraag wordt heel snel beantwoord. Levering zeer snel en correct.

zeer klantvriendelijk en kwalitatief goede producten

De eigenaren kwamen zelfs de bestelde producten bij mij thuis brengen ! Ze waren in de buurt met vakantie. Klantgerichter kan m.i. niet!

Snelle beantwoording van de mail & snelle levering

Snelle beantwoording van de mail & snelle levering

Gewoon af!

Je kunt alles aan ze overlaten komt helemaal goed

reageert snel met een kwalitatief goed produkt voor een goede prijs!

Heldere, vriendelijke en directe communicatie Volgt zijn klant goed in de bestelling en afhandeling Ga ik zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen Compliment Vriendelijke groet Hans Riedeman

mooi product geleverd.

Goed bedrijf, net werk en komen afspraken na.

Prima en snel

Bestellen via de website eenvoudig ende levering was echt snel. Super

Sneller dan verwacht

Dikke prima

Zeer deskundig en prettig in de omgang

Er wordt vakkundig gewerkt.

Mooie producten nette prijs.

Kundig flexibel geheel naar wens

Hele fijne kundige hovenier

goede dienstverlening

ER WORDT GEWERKT NAAR DE KLANT ZIJN KEUZE, ER WORDT GOED ADVIES GEGEVEN. DE AFVAL WORDT NETJES OPGERUIMD

100% tevreden

Goed emailcontact en vlotte levering.

Prima service. Er was een pakket niet geleverd maar na telefonisch overleg weer snel nageleverd.

Alles perfect verlopen!!

Levering ok en product zoals omschreven. Ben content

Onduidelijk direct na de bestelling en betaling wanneer de bestelling geleverd wordt.

Graag direct een mail sturen wanneer het geleverd wordt. Verder prima.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Maandagavond besteld en donderdagochtend in huis. Goed geregeld.

Zonder problemen.....

Bestelling voldoet aan verwachting, webshop werkt goed, snel en netjes bezorgd,

Vriendelijk , klantgericht

Contact via internet. Levering riep vragen op die per mail onmiddellijk vriendelijk beantwoord werden. Met wensen t.a.v de levering werd rekening gehouden.

Geweldig begaan met de verkoop en levering

Super vuur schaal. Bedankt

Goed contact en prima levering

Voor in de tuin een aantal cortenstalen kantopsluitingen besteld. Deze zijn redelijk snel (zeker gezien de vakantietijd) geleverd en het ziet er allemaal netjes uit. Nu nog aan het de slag om het in de tuin te plaatsen... Ik wilde er ook 1 los product bij bestellen dat alleen opgehaald kon worden, dat kon helaas niet verstuurd worden aangezien ze vanuit een centrale locatie versturen. Maar daarover werd ik netjes gebeld en het reeds betaalde bedrag werd snel terug gestort.

Gareelweg 5

4726 SW Heerle