TOP

Fijne prettige en ongecompliceerde zaak

Prachtige cortenstaal bak

Ik heb al enkele zaken besteld in cortenstaal bij Krauweel Tuinadvies en steeds was alles van topkwaliteit. Alles is ook geleverd binnen de afgesproken tijd en precies gemaakt naar wens. Zo ook onze laatste cortenstaal plantenbak. Super.

CorTenstalen bloembakken zien er prima uit

Goede en snelle communicatie via mail. Snelle levering, drie bloembakken van CorTenstaal zien er prima uit! Wij zijn er blij mee!

Vlot en snel, maatwerk bleek plots moeilijk

Ik ben uiterst tevreden van de snelheid en volledigheid van de antwoorden op m'n vragen die ik maakte via e-mail. Alles bleek mogelijk. Alleen naar m'n 2e vraag naar maatwerk bleek ik eerder plots de moeilijke vragenpersoon te zijn. Althans het gevoel na het laatste korte antwoord. Uiteindelijk ben ik toch in zee gegaan met krauweel en een bestelling online geplaatst. Op donderdag besteld en betaald, op maandag in België geleverd met een glimlach en een korte babbel. Zeer betrouwbaar bedrijf uitgezonderd maatwerk in "hoogseizoen" blijkt moeilijk.

Snel geleverd, maar geen eerlijke informatie

Plantenbak besteld en betaald met iDeal. Zou gratis bezorgd worden. De volgende dag werd er gebeld dat er toch €30 bezorgkosten betaald moesten worden anders zou er niet geleverd worden. Klopte dus niet met de melding op de website. Zeer jammer allemaal en klantonvriendelijk.

Zijn heel tevreden over de bestelling

Gewoon goed

Vriendelijk te woord gestaan

Goede uitleg over de telefoon en super snelle levering ondanks dat het product niet op voorraad was.

Tevreden klant

Prima bestelling en levering, zeer tevreden over onze plantenbak. Geen op- of aanmerkingen!

Kwaliteit

Dit was onze tweede bestelling bij dit bedrijf en beide goede kwaliteit en snelle levering . Top

Snel, goed advies, stevig materiaal

Ik kreeg een snelle reactie op mijn vragen. Toen ik daarna bestelde werden de artikelen in no time bezorgd. De communicatie rondom die bestelling was vlot en volledig.

Snelle correcte levering

Bedrijf met perfecte service en kwaliteit.

Goed telefonisch geadviseerd zodat we de juiste keuze konden maken. Snelle levering

Snelle, vlotte en vriendelijke levering, prima materiaal.

Duidelijke communicatie, overleg mogelijk. Goede website, prima materiaal.

Snelle levering

Bestelsite was wat onduidelijk wanneer je online besteld; bezorgen en ophalen komen door elkaar te staan, maar komt uiteindelijk wel goed

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen en af te halen. Vriendelijke mensen. Goede service. Top.

Gekregen wat we besteld hebben, Snelle levering. Netjes afgeleverd. En de bakken (5 stuks) staan geweldig in onze tuin. Laat ze nu maar gaan roesten!

Prima komen afspraken goed na

Komen afspraken goed na , mooi produkt

Bekwaam advies en duidelijke communicatie.

Zeer goed advies en super snelle levering. Duidelijke communicatie over de gevraagde producten. Ook na het plaatsen van de bestelling wordt de klant goed op de hoogte gehouden over het verloop van zijn bestelling. Aangename samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

Super service

Top service. Prima communicatie. Denken met je mee. Reageren heel vriendelijk en snel, ook in de avonduren

Snel geleverd en erg klantvriendelijk!

Onze bestelling was snel geleverd en netjes ingepakt. De communicatie was ook erg snel en vriendelijk! Volgende keer bestellen we weer bij jullie!

Erg behulpzaam, vakkundig en scherpe prijzen!

Een aantal keren contact gehad over aan te schaffen bloembakken van polyester, daarbij telkens snel geholpen met een offerte en goed advies gekregen. De bakken 's middags besteld en de volgend ochtend om 8u stonden ze al voor de deur!

Goede communicatie en service

Eenvoudig , goede service en prijs

Erg goed

Erg goed !

Zeer goede service en advies voorziening

Nadat ik een vervelend probleem had met defecte lampjes in een watertafel, die zijn oorsprong had bij een totaal andere tuinder, heeft de fa Krauweel dit probleem naar aller tevredenheid opgelost. Kosteloos de defecte lampjes vervangen en daarbij diverse tips en adviezen verkregen, die van toegevoegde waarde zijn op de verder gebruiksgenot en onderhoud van de watertafel. Dit noem ik nog eens perfecte service. Met zo'n bedrijf doe je graag zaken. Goede service, inclusief advies en zeer accurate afhandeling van het e-mail verkeer.

Gareelweg 5

4726 SW Heerle