Prachtig afgewerkte plantenbakken

De plantenbakken van Tuinadvies Krauweel zijn stevig gemaakt, bijzonder mooi afgewerkt en tijdloos mooi. We zijn er echt bijzonder blij mee. Ze geven uitstraling aan onze tuin. Klasse. Ook over de service niets dan lof!

uitstekend

vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon snelle levering tot aan de deur goed product

Cortenstaal borderranden

Wij hebben Corten-staal borderranden besteld. Tuinadvies Krauweel heeft een prettige site om e.e.a. uit te zoeken. De bestelling en de bezorging zijn beide heel goed verlopen. Kortom, een goed product voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen.

Direct reactie en meteen de juiste spullen voor een goede prijs.

Prima, erg goed.

Gewoon prima

Geen op of aanmerkingen.......dus 100% oke

Correct contact. Stipt en duidelijk. Komen afspraken na.

ze doen alle moeite om je wensen te vervullen.

Moest drie stuks metalen sierbloemen voor bij een graf hebben, in eerste instantie gelukt maar helaas waren ze niet meer leverbaar, Krauweel heeft toen naar verschillende alternatieven gezocht waarvan er eentje helemaal goed was. Het mooiste is nog dat ze de bloemen gezien de urgentie zelf bij mij thuis hebben gebracht, top bedrijf dus !

Goede prijs/ kwaliteit

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Communicatie verloopt prima. Nette en vriendelijke bezorger.

De bestelde platen keurig op geleverd gekregen en nu al maanden op een rij meerdere personen per week die komen vragen waar deze mooie figuren uit cortenstaal toch vandaan komen

Goed advies, goede prijs/waliteits verhouding, volgende dag geleverd!

Fijn gesprek zowel voor als na levering, als gevolg van praktische ervaring goed advies.

Prachtig dakterras!

Mari kwam met een heel verrassend en prachtig plan voor ons dakterras.

Gewoon top!

Krauweel begrijpt de vraag en de behoefte van ons als klant perfect en tot in detail. Stelt het juiste voor en beschikt over praktische kennis dat resulteert in een perfect eindresultaat. Dus gewoon TOP!

Zéér klantvriendelijk en informatieve behulpzaamheid

Ik kreeg een bericht per mail dat door omstandigheden het product niet binnen gewenste tijd geleverd kon worden. Ik heb daarop een mail gestuurd met de mededeling dat ik het product snel nodig had en ik deze via een andere leverancier sneller kon ontvangen Hierop kreeg ik meteen een telefoontje met de mededeling dat ik alert moest zijn qua leveranciers daar kwaliteit niet hetzelfde is. Krauweel is nl enige welk samenwerkt met bedrijft uit Polen welk dat product rechtstreeks aan hen levert. Zeer netjes dus om mij hierop te attenderen. Bovendien werd ik verrast met het feit dat het product tóch op tijd geleverd is Top! Theo Driessen

Goede prijs maar slechte informatie

Het uitzoeken en navigeren op de site is bijzonder matig. De informatie is karig en onduidelijk en onvolledig. We bestelden cortenstaal kantopsluiting met boorgaten. Deze boorgaten zitten over de volledige lengte om de 50 cm. Hadden we dat geweten dan hadden we anders besteld! Wat kun je wel en wat kun je niet thuisbezorgd krijgen. Stuks en per 10. Dan de prijs opbouw bij bestellen.... de enkel stuks plus de aantallen heel erg verwarrend. Pas dan de mededeling dat er met een 12 meter lange trailer wordt bezorgd. Ja een webshop voor particulieren gaan we met een trailer de woonwijk insturen.....! Informatie over tijdstip van bezorgen pas op de ochtend zelf zodat je zelf niks meer kunt regelen! Wel relaxte chauffeur die spullen keurig op oprit plaatste. Al met al een ok prijs maar een dikke onvoldoende voor de informatie op de website en de order afwikkeling.

perfect geregeld

Netjes op tijd geleverd goede kwaliteit

Kwaliteit en service zoals beloofd

Bestelling correct verwerkt en bestelde voldoet aan kwaliteit

Belofte komt uit

Bestelling gedaan doch niet goed gelezen dat er afhaalproducten bij zaten. S avonds gebeld door Krauweel en probleem opgelost. Levering perfect op tijd. Erg mooi materiaal. Tuin heeft een opwaardering gekregen

Helemaal goed!

Voor mijn moeder haar verjaardag een sokkel besteld, Mari heeft er nog extra achter aan gebeld/gemaild dat hij op tijd verstuurd is. Bedankt voor de service

perfecte service

goede ontvangst winkel, perfecte afhandeling bestelling webshop

Prima contact en levering

Naar aanleiding van de email nog telefonisch contact gehad over de (on) mogelijkheid om een 13 meter lange trailercombinatie voor het huit te parkeren, de levering is vervolgens met een kleinere wagen netjes en op tijd uitgevoerd. Erg tevreden over de cortenstaal randen en piketpaaltjes, prima product voor een nette prijs.

Prima, geleverd product.

Misschien wel goed om te vermelden dat het cortenstaal nog niet verroest is als het geleverd wordt en dat dit, is mijn ervaring, ook wel even gaat duren, volgens mij. Dus je hebt voorlopig niet de uitstraling die je verwacht, hopelijk duurt dat niet al te lang.

Aanrader!

Goed en eerlijk advies en een uitstekende service!

Prima contact en goede kwaliteit product

Zelf lossen van zwaardere producten is voor particuliere klant lastig of duur te organiseren.

Komen afspraken na

Prima spullen voor een nette prijs

Goede service en prima kwaliteit

Online mijn eerste bestelling gedaan van verzinkt stalen borderrand. Snelle levering en prima kwaliteit voor en betaalbare prijs. Ook zeer goed en vriendelijk geholpen door de chauffeur die het netjes op mijn gewenste plek neerzette.

Gareelweg 5

4726 SW Heerle