Goede service en kwaliteit.

Goed contact, goede service en kwaliteit! Zou hier zeker vaker Bestellen!

Website/shop wat onoverzichtelijk, maar wel kunnen vinden wat ik nodig had. Vervolgens snel bericht gehad om een afspraak te maken voor ophalen van de spullen. Dat ging helemaal goed.

fijn en makkelijk

Dit is de tweede keer dat ik hier mijn spullen bestel. Het product is zoals beloofd. Ik heb het al in de voortuin en ben er erg blij mee. Heb het nu ook voor de achtertuin. De prijzen zijn scherp in vergelijking met andere aanbieders. Heel flexibel met de tijden waarop je je bestelling kunt halen. Moest alleen wel zelf info opvragen over de status van mijn bestelde materiaal. Verder heel tevreden.

Nieuwe bestelling is prima afgehandeld.

uitstekende service

netjes, goed contact en nette service goede kwaliteit spullen

Goede en snelle service, zeer klantvriendelijk.

Online een prachtige buitenkeuken besteld van Forno. Zeer snelle service en klantvriendelijk te woord gestaan, zowel door het personeel op locatie als de chauffeur die de bestelling kwam afleveren.

Mooi en kwalitatief product, vlotte levering en goede prijs

Tweede bestelling van cortenstaal bij deze leverancier. Super blij met de prijs kwaliteit verhouding, als het product op voorraad is. Dan is er een vlotte levering.

Nette service, persoonlijk contact, perfecte levering van mooi product!

Onlangs hebben we CorTen staal producten besteld. Door leveringsproblemen ivm de huidige crisis keurig gebeld met mogelijkheden tot deellevering en de verwachting betreft de levertijd van producten die niet voorradig waren. Alle materialen zijn keurig geleverd, zowel product als communicatie van goede kwaliteit.

Het contact was goed. De levering was precies zoals verwacht. Ook de afgesproken datum en tijd.

Ik ben zeer tevreden over Krauweel. Goede communicatie zowel persoonlijk als in de mails over de bestelling. Daarnaast nette prijzen en levering volgens afspraak. Niks op aan te merken. 👍🏻

Ontzettende klantvriendelijkheid

Prettig zaken te doen met Tuinadvies Krauweel met een enorme ruime bereikbaarheid! Top

Prettig, vriendelijk en supersnel!

Een hele fijne website en erg vriendelijk, servicegericht contact!

Snel correct geleverd

Goede prijs en snelle levering

prima meegedacht , te woord gestaan en uitgevoerd

zie vorige opmerking

Goed product, vlotte levering

Goed product, vlotte levering, alles zoals afgeschesprokne/omschreven

Très bon achat

03ème achats auprès de ce vendeur. Les bacs sont de qualités et sont superbes. Très bon rapport qualité-prix.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snelle levering, goed telefonisch contact, behulpzaam

Snel en behulpvaardig

Cortenstaal besteld.

Keurige levering.

Conten staal was keurig verpakt en netjes door chauffeur afgeleverd.

Fijne ervaring, nadat ik een bestelling plaatste via de webshop. Werd ik gebeld waarom ik de bij behorende producten niet bestelde. Via een link kreeg ik een offerte op maat incl artikelen die niet in de webshop stonden.

Top! Prima service!

Materiaal prima. Levering moeizaam

Hebben een aantal keren moeten bellen omdat de levering niet volledig was. Uiteindelijk goed gekomen.

Prima geregeld!

Hoewel de opmerkingen over ophalen/bezorgen pp de website niet helemaal duidelijk waren, loste Krauweel dat prima op door contact op te nemen. Levering verliep goed.

Super tevreden

Vorig jaar al 2 bakken besteld en heel veel randen. Naar super tevredenheid Afgelopen maand nog een bak besteld en weer super tevreden. Bedankt voor alles!

Klantvriendelijk

Zeer snel en klantvriendelijk advies

Gareelweg 5

4726 SW Heerle