Heel positief tekortkomingen bij oplevering worden snel en goed opgelost. Mooie bouw en degelijk materiaal. Minpuntje de binnenmuren zijn niet recht.
Zeer betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf
Bouwbedrijf Langen en van de Berg is een goed bedrijf en levert mooi gebouwde huizen af.
kwaliteit van bouw prima!, bouwbegleiding slecht
Diverse keren contact opgenomen over de nog aanwezige gebreken. E.e.a. is uiteindelijk voor een deel opgelost, maar het is verbazingwekkend dat een deel (vervangen van bijvoorbeeld een gebroken tegel in toilet) wel wordt uitgevoerd, maar niet wordt gekit. Wij hebben diverse punten doorgegeven (Nazorg). : douche niet op afschot. Vier mensen hebben er naar gekeken en dit ook geconstateerd. Foto's gemaakt etc. Schuifpui fluit bij sterke wind (tocht). Hieruit concludeer ik dat er van efficiëntie geen sprake is. Wij wachten nog steeds op een kitter. Helaas zonder resultaat. Ons geduld raakt een beetje op en de tijd verstrijkt. Jammer dat wij zelf hierover zoveel moeten communiceren en dat vele dingen niet automatisch worden afgewerkt volgens de bekende punten op NAZORG.
Deze vraag kan je eigenlijk pas beoordelen na de definitieve oplevering.
Bouw is mensenwerk, sommige werkzaamheden hadden beter gekund, bijvoorbeeld het voorkomen van beschadigingen tijdens de bouw door betere bescherming van deuren/dorpels.
over het algemeen goed
Wij hadden verwacht dat de bouw van ons appartement een spannende maar leuke periode zou zijn. Het is echter een periode van frustratie, ergernis, stress en teleurstelling geworden.
zie boven
De mensen van de Langen en vd Berg zijn stuk voor stuk behulpzaam, en men is redelijk om met de bewoners in gesprek te gaan voor aanpassingen en vragen die men heeft. Geweldig bouwbedrijf!
De bouw van ons huis is goed verlopen. Redelijk op tijd opgeleverd,iets langer dan een jaar na het slaan vd 1e paal. Veel te weinig kijkdagen gekregen namelijk maar 1.
Zie eerder betrouwbaar, degelijk. Alleen volgende keer andere elektricien kiezen. Electra slecht aangelegd
Prijs-kwaliteitsverhouding wat betreft afwerking is zeer matig. Het huis op zich is in orde. Daarnaast duurt het lang voor klachten worden opgelost.
op 72 jarige leeftijd maakt het me niet zoveel meer uit,je wordt in alles beperkter en ook milder
De uitvoerder en zijn personeel doen hun best maar zijn te druk met van alles en nog wat om de klachten van de klant naar tevredenheid op te lossen en onderaannemers geven allemaal een ander de schuld Slechte ervaringen hebben we met onderaannemer Berkvens voor de deuren en van Wijk met name voor de oplevering van de verwarmingsinstallatie Schilderwerk van Hofmans Kozijnen uitzonderlijk slecht en slot van tuindeur afstellen erbarmelijk slecht. Ergo nog steeds niet opgelost tot op dag van vandaag.Fijn huis met groot risico voor inbraak aan achterzijde door dit onnodige getreuzel
goed contact met de uitvoerder
Er is veel nodig voor de bouw van een huis, een complex proces dat veel planning en uitvoering vereist, daarnaast flexibiliteit en begrip richting de huizenkopers. In dergelijke processen is het niet altijd makkelijk de klanten tevreden te stellen. De communicatie met de Langen en Van den Berg is prettig en toegankelijk, op vragen wordt door Caroline veelal binnen korte tijd gereageerd. De optielijst had in ons geval wat uitgebreider mogen zijn, door toeval kwamen we er achter dat sommige opties toch mogelijk bleken, terwijl ze niet op de lijst stonden.
Goed contact met contactpersoon Caroline.
Burgemeester Uilkensstr 13
2861AD BERGAMBACHT