Ondanks het feit dat de unit ivm garantie van Haier, niet boven het schuine pannendak van de garage geplaatst kon worden, volgens monteur mag Haier daar geen garantiewerk uitvoeren en de unit nu naast de schuifpui staat ben ik wel uiterst tevreden over de manier waarop de installatie uitgevoerd werd. Keurig gewerkt en twee leuke gasten.... Hartelijk dankjulliewel....
Vrijdag 16 juli airco geinstalleerd, monteurs zijn zeer vriendelijk en vakkundig aan de slag gegaan. Ik had een paar wensen en die werden door de monteurs keurig netjes uitgevoerd. Nadat alles hing een uitgebreide uitleg over de werking etc. Ik kan niet anders zeggen, ben je van plan om een airco te laten plaatsen bel de mannen en alles word tot in de puntjes geregeld.
Vandaag 29 juli 2021 airco bij ons geplaatst, monteurs waren voor tijd afspraak op locatie, super vriendelijke monteurs ( Jeffrey en Jeroen ) Goede uitleg waar airco het best geplaatst kon worden en goten zo opgehangen dat ze niet te zien zijn. Werken super netjes alles met stofzuiger schoongemaakt. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Over nazorg en garantie maken wij ons geen zorgen, als dit net zo gaat als plaatsing dan maken wij ons geen zorgen.
Jeffrey en Jeroen hebben vandaag bij ons een airco en een nieuwe luchtbehandeling gemonteerd en geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over deze 2!! Heel erg netjes in hun werk en erg beleefd. Overigens hebben wij diverse personeelsleden van ambacht klimaat service de laatste jaren over de vloer gehad en het bedrijf mag trots zijn op zulk vakkundig en zeer netjes personeel.
Nieuwe ketel geplaatst. Zeer tevreden zowel met het maken van de afspraken als met de monteurs. Vriendelijke mensen! 2de dag nog eens gebeld dat 1 koppeling wat lekte. Volgende dag werd dit verholpen. Super!
Vanaf het maken van de afspraak tot installeren van de split airco’s geheel tevreden. Werken professioneel en erg netjes. Goede communicatie. Prettig contact.
Onze ketel (18 jr) was aan vervanging toe en als je dan ineens storing hebt wil je geen geld in een dure reparatie stoppen. Dus we wilden een nieuwe ketel die we dan ook nog wel vlot wilden hebben. We hadden al een keer met jullie te maken gehad in verband met vervanging luchtventilatie. Dat was ook goed bevallen. Toen kwam Nico die ook zei dat jullie CV ketels etc verkochten maar ook onderhoud deden. Dit was blijven hangen en hierop jullie gebeld. En dan krijg je Deborah aan de telefoon. Wat een visitekaartje. Meedenken, niks van druk neerleggen, en we konden een uurtje later terugbellen als we er even over na wilden denken. We belden toen terug en ondertussen had Deborah verder in de planning gepuzzeld en kon het zelfs een week eerder geplaatst worden. Top. Ook nog uiteindelijk gegaan voor een andere ketel op advies en ervaring van jullie als bedrijf. De ketel is vandaag geplaatst door Nico en dit ging vlot en vakkundig en ook gezellig. Netjes werken en goede uitleg. U zult begrijpen dat wij erg te spreken zijn.
Naar volle tevredenheid is onze cv ketel schoongemaakt. Keurig personeel.
Sinds wij in Ambacht zijn komen wonen hebben we Ambacht Klimaatservice ingeschakeld en zijn tot op heden zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Nu ook wéér.
2 vriendelijke monteurs die stipt op tijd kwamen hebben onze airco netjes en zonder rommel geïnstalleerd. We vonden het ook al fijn dat voor de offerte iemand langs kwam ipv online offerte. Kan dit bedrijf aanbevelen. Nazorg en garantie nog geen ervaring mee, onze airco is pas 3 dagen geleden geïnstalleerd.
Was al klant bij jullie in ons oude huis dus in nieuwe huis jullie weer gebeld. Nieuwe kachel geplaatst. Nou super monteurtje hoor top, ga zo door duimpje duimpje duimpje
Het begon met een contact, dat heel makkelijk ging en zelfs mondeling alles afgesproken zonder hele offertes en zo. Op vragen werd ook netjes gereageerd. Op de dag van plaatsing van onze airco installatie keurig op tijd, nadat de monteur een dag eerder netjes had gebeld om door te geven hoe laat hij er zou zijn met zijn collega. Vakwerk afgeleverd, alles netjes opgeruimd na afloop en vriendelijke medewerkers. Dus zeker een aanrader. Nazorg en garantie moeten we nog afwachten want is net 1 dag geleden geplaatst.....
Bij mijn ouders was er storing aan de cv ketel De betreffende monteur heeft zonder rookgasapparatuur de verbranding bijgesteld Omdat de ketel na vertrek begon te fluiten ben ik gaan kijken en heb ik mijn rookgaskoffer er in gehangen En daar kwam uit dat er 15000 ppm koolmonoxide in de verbranding aanwezig was Ik heb uiteindelijk de ketel zelf conform voorschrift fabrikant afgesteld Tevens de storingsdienst gesproken en ook die beweerde dat verbranding zonder apparatuur kan worden bijgesteld Ga je schamen om dingen zo achter te laten Schandalig
De monteur heeft met uw vader overlegd en uitgelegd dat zijn rookgas analysen appratuur voor keurring/kalibreren naar de fabrikant was opgestuurd. Hij kon proberen om het vlambeeld iets bij te stellen zodat de storing misschien verholpen was en er weer verwarming en warm water zou zijn. Mocht de storing zich herhalen zouden wij er op terug komen.
Wat een asociaal personeel hangt er achter dit bedrijf. 24-uurs storingsdienst? Dit betekent dus dat er 24 uur per dag iemand is die langs kan komen! Nou niet dus, en als je dit zegt aan de telefoon wordt je nog uitgescholden voor van alles en nog wat! Aan de telefoon durven ze wel natuurlijk, nooit meer dit slechte bedrijf! Ik zal ook iedereen afraden om met dit bedrijf in zee te gaan!
Heel vervelend dat u het zo ervaren heeft, echter u kreeg niet te horen wat u wilde horen en reageerde behoorlijk onaardig aan de telefoon. Ter info 24 storingsdienst houd in dat het probleem binnen 24 uur wordt verholpen, en dat hebben wij u ook aangeboden.
Wij hebben gekozen voor het laten plaatsen van Airco’s door Ambacht Klimaatservice vanwege onze goede ervaringen met hen door de aankoop van en service aan onze HR ketel. Ook dit keer was de service weer top. Scherpe offerte en deskundige installatie door aardige betrokken mensen met hart voor hun werk. Zelfs een fabrieksfout in de airco waardoor wij opgeschikt werden door een luide knal is door hen prima verholpen. Zij gingen pas weg nadat alles correct werkend geïnstalleerd was. Zoek je dus op het gebied van klimaatbeheersing de beste partij? Zoek dan niet verder en bel Jeffrey of een van zijn collega’s!
Onlangs is onze CV ketel vervangen door de Ambachtse Klimaatservice. Alles hieromheen verliep goed. De communicatie is heel fijn, er wordt goed meegedacht, vakkundig werk afgeleverd en een goede service erbij.
Nieuwe cv ketel laten plaatsen door een Vakkundig en vriendelijke monteur! Top gedaan!
Er is bij mij een nieuwe ITHO-afzuigbox geplaatst ivm met de mechanisch afzuig installatie. Vanaf het begin was het contact erg goed, een vriendelijke telefoniste en een aardige monteur die ook de luchtkanalen heeft gereinigd zoals afgesproken. Snelle levering. Ik beveel dit bedrijf bij anderen aan!!!!!
Hebben nieuwe cv installatie geplaatst met alle deskundig- en vriendelijkheid die je verwacht, maar dikwijls niet krijgt. Topmensen, hartelijk dank.
Al jaren laat ik mijn verwarmingsketel controleren door Ambacht klimaatservice. Daarnaast heb ik goede ervaring bij het verhelpen van lekkages. Recent heb ik een badkamer radiator laten plaatsen. Ook snel geleverd en gemonteerd.
Toen onze vorige aanbieder ons letterlijk in de kou liet staan, kon AKS ons snel en vooral kundig helpen. Binnen enkele dagen plaatste zij een nieuwe CV ketel en hadden we weer warm water en CV. Klantvriendelijkheid zit volgens mij in de genen van dat bedrijf. De telefonist en backoffice die vriendelijk en toegankelijk, ze zijn snel, willen helpen en erkennen ook de urgentie. Dan de monteurs die langs komen en vooral plezier in het werk en onderling hebben. Tenslotte het vakmanschap en het resultaat. Wij vonden het een verademing om zo geholpen te worden! Per direct het contact met onze vorige aanbieder gestopt.
Ging allemaal goed, mijn ervaring is dat het tegenwoordig allemaal niet in 1 x keer goed gaat. Bij jullie ging het gelukkig allemaal goed. Het telefoontje 2 dagen ervoor dat jullie komen, vond ik heel fijn, blijf dat doen bij je klanten.
Fijn contact gehad met passend advies voor een nieuwe cv ketel. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en stelde zich keurig voor. We zijn zeer tevreden met de installatie van de nieuwe cv ketel en goede uitleg gehad! Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen!!
Dank u wel voor jullie snelle levering van onze cv ketel. Ondanks de drukte is deze afspraak er toch tussen gepland. Dit stellen wij zeer op prijs . Daarnaast zijn het super nette monteurs. Dank u wel voor deze service
De offerte had wel iets meer inhoud mogen hebben in de vorm van een toelichting op de product specificaties e.d. Maar een mondelinge toelichting en de vakbekwaamheid van de vaklieden maakten dit meer dan goed. Ik mag mezelf ook een professional noemen met ruim 46 jaar bouwervaring maar zelden vaklieden tegengekomen met zoveel liefde voor het vak en netheid van werken. Jeffrey en Jeroen chapeau.