Ik heb in de ochtend gebeld en anderhalf uur later stonden er al twee medewerkers voor de deur. Zeer vriendelijk en deskundig behandeld. Ze ontdekten bij toeval nog een lekkage onder de grond en deze ook direct verholpen. Ben heel fijn geholpen en volgende keer (indien nodig) nemen we graag weer contact met jullie op. Gr. Monique Mekers Multatulihof 20 7081 AS Gendringen
Binnen een dag waren ze er en alle verstoppingen keurig verholpen en alles opgeruimd.. Gewoon keurig ondanks de rommel wat t gaf… En daarbij een ontzettend aardige werknemer welke nergens te beroerd voor was.. Een dikke tien… Ik weet wie ik weer ga bellen de volgende keer als t nodig is…
Medewerker heeft de klus netjes opgeleverd
Wij zijn snel en vakkundig geholpen.
Goed werk geleverd en snel de oorzaak gevonden
Na een geslaagde poging na een week weer problemen. Weer een poging om riool open te spuiten die in tweede instantie geslaagd is.
Hier hoef ik niks aan toe te voegen. Ze hebben ons super geholpen
Snelle en vriendelijke service, en het probleem werd direct opgelost ondanks de drukte werd er toch tijd gemaakt hartelijk dank daarvoor ! En mocht ik ooit weer iets hebben bel ik jullie zeker. Een bedrijf wat ik aan ieder aanraad !
Verstopping snel gevonden en professioneel opgelost
Ondanks drukte snelle actie, vakkundig oplossen van het probleem. Goede informatie achteraf.
Meedenken met de klant. Kijken naar structurele oplossing (hoe voorkomen).
Gemaakte fouten worden niet hersteld. Nu hebben wij een kapotte hemelwaterafvoer, terwijl de reguliere waterafvoer verstopt was. Als reactie krijg ik dat ze de stinkende best gedaan hebben. Puur omdat er niet geluisterd werd naar aanwijzingen van onze kant.
Fijn bedrijf! Denkt met je mee
De medewerker levert prima werk en gaat zorgvuldig met het geheel om. Legt goed uit wat volgens hem de probleemstelling is en welke stappen hij gaat zetten deze op te sporen en op te lossen.
Fijne jongens
Werd de volgende ochtend al geholpen. Werkte vlot en netjes door . Hij was erg vriendelijk, Ook nog tips gekregen.
Vriendelijk personeel, op tijd, netjes gebeld, alles volgens afspraak.
Alles is perfect verlopen!
Snelle service TOP
Snel professioneel
De oorzaak van het probleem staat hoog aangeschreven.
Eerst een ander bedrijf benaderd, welke geen tijd had. Dit bedrijf heeft ons doorgezet naar Besseling. Aangezien we niet meer konden douchen, was spoed wel geboden. Dit hebben ze ook gedaan. De verstopping is goed verholpen.
Ik had die maandagmorgen al twee andere bedrijven gebeld. De eerste wilde niet komen, had het te druk. De tweede zei dat hij over drie weken kon komen. Toen belde ik jullie en jullie waren er binnen een uur.
Probleem supersnel opgelost
Wij hadden eerst een andere rioolservice gebeld, die had de komende twee weken geen tijd. Zij gaven het nummer van Besselink Rioolservice als alternatief. Dat was een schot in de roos! Dezelfde dag werd de verstopping van onze toiletten hersteld en toen nog niet alles helemaal in orde was, stonden ze gelijk de volgende dag wederom op de stoep om ons probleem te verhelpen. Super service! Top werk!
Slakweg 20
7011 EW Gaanderen