Mee denkend en snelle service
Monteur ging voortvarend te werk!
Super volgende keer meteen weer
Mijn probleem met de verstopte riolering werd snel en vakkundig verholpen
Kundig en correct.
Prettige medewerker probleem was snel opgelost.
Naar aanleiding van een verstopping een inspectie laten doen en uiteindelijk een deel riool vervangen. Snel ter plaatse en alles keurig in overleg en volgens afspraak. Vriendelijke en behulpzame medewerkers die verstand van zaken hebben.
De volgende dag al op de stoep en door een goede analyse de vinger snel op de zere plek gelegd. Top!
Christiaan heeft bij ons de afvoer ontstopt! Vakman en fijne jongen in de omgang
Netjes geholpen, wel veel te duur voor 3 kwartier werk
Het bedrijf kwam stipt op de afgesproken tijd voor een lastige verstopping. Volgens een ander bedrijf kon het alleen opgelost worden met veel breekwerk. Maar de monteur van Besselink liet zich niet zo snel uit het veld slaan. Met een handige truc, waaruit veel praktijkervaring blijkt, wist hij het probleem zonder breekwerk te verhelpen. Top!
snelle service, meedenken over praktische oplossingen. Afspraak nakomen en alles heel snel!
Snelle reactie en juiste communicatie. Meedenkend en zeer vriendelijk.
We werden zeer snel en vakkundig geholpen. Zonder grote omhaal van woorden. Duidelijk gecommuniceerd en probleem in 1x opgelost.
Snelle adequate en vriendelijke service
Zie boven
Door een domme fout van mijzelf raakte een deel van de hwa verstopt. Afspraak gemaakt, waarbij de volgende dag al naar mijn probleem gekeken kon worden. Afspraak werd goed nagekomen en het probleem werd vakkundig verholpen door een vriendelijke medewerker. Naderhand de rekening ontvangen, die overeen kwam met de tarieven die op de site vermeld stonden. Gewoon goed en fijn geholpen voor een reële prijs, zonder vervelende verrassingen.
Lekkage zwembad. Besselink werd mij aanbevolen door een van hun collega-bedrijven. vakkunige medewerker die het lek binnen een half uur detecteerde. prijs-kwaliteit verhouding zeer vriendelijk.
in weekend 1 uur ter plaatste en ook nog eens fantastische opnamen gemaakt voor de KPN!!
Toen wij een lekkage ontdekten onder de keuken kon Besselink binnen 48 uur langskomen. In goed overleg werd ook de reparatie gepland, en toen er onverhoopt nog een deel van de lekkage niet verholpen was kwamen ze zo snel als ze konden (in deze drukke tijden) langs.
Fijne mensen die hun vak goed verstaan… lossen snel op.
Deskundig en bereid om net dat stapje meer te zetten. Op tijd en goede communicatie.
Als het riool verstopt zit heb je een probleem, dat lijkt mij duidelijk voor iedereen. Snelle hulp is dan ook zeer gewenst. Besselink heeft ondanks lopende afspraken ons uit de "shit" geholpen door snel actie te nemen.
weet wat ze doen, geven goede adviezen en zijn correct
Slakweg 20
7011 EW Gaanderen