Snell hulp

We hebben ondervonden dat we heel snel geholpen zijn na ons belletje, super werk geleverd.

• Nazorg en Garantie

Goed en snel geregeld, ook de werkzaamheden na de storing.

Ik heb een al meerdere malen goede ervaring met Besselink gehad. Gelukkig is het niet zo dat het zo vaak voorkomt, maar als er iets is wordt direct naar een oplossing gezocht en wat het belangrijkst is; wij worden hieromtrent geinformeerd middels een korte mededeling: morgenvroeg om 7.30 uur komen we of wij gaan eerste even naar een andere klus ,maar zijn tegen 10.15 uur bij u. Prima. Aanvullende werkzaamheden buiten direct de volgende dag uitgevoerd en aanpassing van het binnenriool wat nog even wachten kon, een goede week later.

• Nazorg en Garantie

Makkelijk en snel een afspraak te maken, goede uitleg van het probleem en de oplossing daarvan!

Prima oplossend en gericht meedenkend!

Super behandeld

Super vriendelijk en netjes behandeld

• Nazorg en Garantie

Goed gewerkt en ‘n positief persoon.

tevreden

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

De problemen zijn gewoon verholpen!

Al enkele jaren wateroverlast in het aanrechtkastje, via de ontluchter, als er veel water doorheen moest,Een paar keer een bedrijf ingeschakeld, maar het kwam er op neer dat de verstopping ver in de afvoer zat en wij geen zin hadden in gebreek. We hhadden ons nu op het ergste voorbereidt, maar het was zo voor elkaar!! En, we werden direct geholpen, geen wachtlijst. Onze dank hiervoor!

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Vriendelijk, professioneel. Goede service

Ondanks dat het druk was, kwamen ze toch snel. Probleem vakkundig opgelost. De medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam.

• Nazorg en Garantie

Snelle service en vakkundig probleem verholpen

Vrijdag gebeld voor rioolverstopping, maandagochtend erop vakkundig opgelost

Snelle service

Afvoerverstopping. S morgens gebeld voor hulp en in de middag verstopping al verholpen. Snelle service

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Noodreparatie en vervolgens vervangen deel van huisaansluiting

Snelle reactie na melding van de verstopping van het riool. Dezelfde dag al geholpen en is er een camerainspectie en aansluitend een noodreparatie uitgevoerd. Na goiedkeuring op de offerte is het deel van de riolering dat de problemen veroorzaakte vervangen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Leveren goed werk af, prettige mensen, reageren snel bij een vraag om hulp

Afspraak goed na gekomen

Netjes

geweldig

zeer vlot en correct geholpen. ook een vakkundig persoon wat hier was.

Snel

Snel geholpen

• Nazorg en Garantie

Snelle en complete service!

Als nieuwe klant met n accuut probleem direct geholpen.

Super bedrijf!

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!!

• Nazorg en Garantie

Een fijn meedenkend bedrijf dat snel schakelt en handelt

Ik heb meerdere malen met dit bedrijf contact gehad, en meerdere klussen laten uitvoeren. Elke keer tot grote tevredenheid

• Nazorg en Garantie

Ik ben heel tevreden. Het is een professioneel bedrijf met vriendelijke mensen. Er wordt serieus gezocht naar de beste oplossing.

• Nazorg en Garantie

Goed geholpen en probleem opgelost

Geweldig!

Besselink heeft vorige week bij ons buiten het riool vervangen. Er lagen nog gresbuizen en alhoewel er geen noemenswaardige problemen waren met het riool, vonden we het een goed moment om de riolering te laten vervangen. Alhoewel ik vooraf best bang was voor veel rommel en overlast, bleek dat helemaal niet nodig te zijn! De mannen van Besselink hebben het werk keurig en netjes gedaan! Het geheel is vervangen en kan nu weer een lange tijd mee. We zijn er heel erg blij mee! We kunnen Besselink zeer zeker aanbevelen!

Goed opgelost, goede service

Voor de derde keer binnen een jaar was het nodig dat Besselink bij ons een verstopping moest komen oplossen. De tweede keer was een flink brok kalk uit de buis de veroorzaker en nu weer. Terwijl men de buis bij de 2e keer schoongefreesd heeft. De buis tot in de achtertuin zat vol inhoud wat normaal via de andere kant van het huis naar het riool moet. Het is allemaal schoongemaakt en vanuit coulance hoefden wij deze rekening niet te betalen.

• Nazorg en Garantie

Vriendelijkheid, snelle service en goed resultaat

Na met vriendelijke en hulpvaardige receptioniste had ik snel een afspraak om het probleem aan de wastafel in de badkamer te verhelpen. Er bleek meer werk aan te zijn, dat gelukkig direct kon worden gedaan. Op mijn verzoek werd ook gekeken naar het slecht aflopen van de douche. Ook dit probleem werd deskundig verholpen. Ik ben erg blij dat ik wastafel en douche weer zonder problemen kan gebruiken.

• Nazorg en Garantie

Bijzonder tevreden uw medewerker fijne kerel goede vakman harde werker ik zou er zuinig op zijn. Vriendelijke groeten piet welling.

Prima, goeie service

Goed geluisterd naar wat het probleem was, en hierop de juiste beslissing genomen, waardoor het probleem werd verholpen

Opgelost het probleem

De verstopping was erg hardnekkig en ze moesten drie keer terugkomen voordat het opgelost was. Netjes gewerkt goed overleg en tips om het te voorkomen.

Slakweg 20

7011 EW Gaanderen