Heel net bedrijf, snel ons probleem opgelost
Vriendelijke medewerker die duidelijk uitlegt wat hij gaat doen en waarom. Prettig contact
Op maandag heb ik gebeld vanwege een verstopping en op dinsdag stonden ze al voor de deur. Binnen een uur liepen de af oeren weer door zoals het hoort. Topservice!!!!
super
Goede, snelle service. Probleem opgelost. Heel erg fijn!
Regenpijp vervangen. Goed uitgevoerd. Top
Snel ter plekke en goede service
In korte tijd na de melding een mannetje ter plaatse die de rioolbuizen heeft gereinigd. Zeer grondig en kundig, ik heb er alle vertrouwen in dat het probleem is verholpen.
Dit was de tweede keer dat we Besselink vroegen een verstopping te verhelpen. Ook deze keer is de verstopping vakkundig verholpen. Het kostte wat meer tijd en materiaal (zuur) om de verstopping volledig te verhelpen. Daardoor liepen de kosten een beetje op. Maar daardoor kun je er wel vanuit gaan dat de zaak niet snel weer verstopt zal raken. Ook een goede tip om toekomstige verstopping te voorkomen werd als zeer nuttig ervaren.
Ontstopping toilet door Chris vakkundig opgelost. Prima kerel die weet wat hij moet doen. Ook buiten de leidingen doorgespoeld, alles weer tiptop in orde. Op een hele schone en nette manier gewerkt, alsof er niets gebeurd was, klasse!
Heb niets toe te voegen.
Snelle reactie (waar kom je dit nog tegen?), heldere communicatie, goed en kundig opgelost. Zeker aan te raden als je een rioolprobleempje hebt.
Hij wist al gauw waar het probleem zat en wat het was. Daarna snelle oplossing gerealiseerd.
netjes, correct en snel komen afspraken ook na.
Snelle service
Hardnekkige verstopping afvoer verholpen. Na opgraven ontstoppingspunt is de bestrating ook weer netjes hersteld.
Prima ervaring! Deskundige en vriendelijk!
Vriendelijke werknemers die meedenken zowel aan de telefoon als ook de monteur.
Prettige vakmensen.
Ik belde met een probleem en de dag erna kon er al iemand komen van Besselink. Erg vriendelijk en alles is goed verholpen!
zeer tevreden over de hele service van Besselink !!
Snel en vakkundig is de lekkage aan het oude riool opgelost. Zeker aan te bevelen!
Slakweg 20
7011 EW Gaanderen