Heel goed
Goed opgelost
Goed werk geleverd, en werkte netjes, en alles is goed overleg.
prima bedrijf
De lekkage is goed en snel verholpen. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam.
fijn bedrijf ,weten waar ze mee bezig zijn ,lossen alles goed op
Het was heel fijn dat de verstopping van de wc beneden, door een toiletblokje, nog dezelfde dag kon worden verholpen.
De monteur ging net zolang door - tot 24 m het riool in - tot de verstopping was opgelost. En zorgde voor goede documentatie in de vorm van foto's.
De monteur heeft er alles aan gedaan om het probleem te verhelpen. Tevens advies gegeven om dit verder te verhelpen.
Originele beoordeling
Het probleem is niet verholpen, zelfs de verstopping is erger geworden met gevolg dat ik zelf de afvoerbuis aanpas.
Problemen vakkundig en snel opgelost tegen uitstekende prijs
Prettige omgangsvormen met uw medewerkers!
Ondanks de mededeling dat het druk was en eigenlijk niet meteen tijd, Werd toch de volgende dag het probleem snel opgelost.
Prima en uitstekend geholpen om de verstopping weg te werken. Plus goede raad om dit in de toekomst te voorkomen.
Werken netjes, weten wat ze doen en komen de afspraken na.
's ochtends bellen en duidelijke communicatie wanneer langskomen zou lukken, 's middags gebeld worden ''we zijn er over 20 minuten lukt dat?" en dan eind van de middag geholpen zijn en de verstopping verholpen en daarnaast wordt je ook nog voorzien van wat ongevraagde tips.
Perfect opgelost probleem op zondag snel en correct gehandeld. Netjes en fatsoenlijk te woord gestaan . gewoon zo als ieder bedrijf het zou moeten doen.
Rustig, in goed overleg riool inspectie.
Correct personeel, keurig werk en probleem opgelost
goed, snel en netjes werk geleverd!
Één kleine opmerking wil ik nog wel even kwijt. De ochtend, nadat medewerker was geweest, vonden wij een plas water op de vloer in de keuken. E.e,a, nagekeken. Nu bleek dat de afvoer van de vaatwasser niet was terug gestopt in de daarvoor bedoelde afvoerpijp. We hebben verder geen schade aan de vloer. De afvoer loopt weer erg goed door. Nu horen we, als er gedouched wordt een ploppend geluid bij afvoer in keuken.
Ik zal u nu zeker aanraden: vlot en prima werk geleverd
Huurders hadden een probleempje. Even snel een belletje gedaan en de volgende dag hebben ze het perfect verholpen. Niet even snel door spuiten maar ook even de oorzaak op zoeken. Super
Top! We werden ondanks de drukte snel door jullie geholpen!
Goede ervaring met Besselink Rioolservice. Ik zou ze zeker aanraden!
Slakweg 20
7011 EW Gaanderen