Heel positief. Prettige monteurs. Rustig t werk gedaan.

De installatie ziet er heel netjes uit en werkt prima. Totaal geen hinder van lawaai of rommel etc. gehad. De klus was op tijd klaar.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Het is allemaal prima voor elkaar gekomen. Offerte uitbrengen heeft erg lang geduurd.

Het begin was niet zo aangenaam. Duurde erg lang voordat er een offerte kwam. Daar was ,wat Coster betreft een reden voor, maar die werd me niet verteld. Het was beter geweest als ik geweten had waarom het zolang duurde. Verder is alles prima gegaan. De installatie wordt nog niet echt op de proef gesteld met deze gematigde temperaturen maar ik ga ervan uit dat die goed werkt.

Netjes en keurig gewerkt

We hebben een contract gemaakt voor meerdere CV ketels . De afspraken met de huurders verloopt prima en op tijd. De service is netjes en adequaat.

• Nazorg en Garantie

Goed advies, laat ruimte voor onze wensen en vragen. Installatie netjes uitgevoerd.

Fa. Coster doet al jaren het onderhoud aan onze ketel; ook bij de aanschaf van een nieuwe hebben zij goed advies gegeven en de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. De installatie is volgens plan uitgevoerd, het personeel was vriendelijk en heeft de boel netjes achtergelaten.

Netjes gewerkt Vriendelijke mensen Goede uitleg

• Nazorg en Garantie

Vanaf offerte tot installatie een top service!

Bij toeval kwam ik bij Coster terecht na slechte ervaringen elders. Vanaf het 1e contact heb ik een goed gevoel bij Coster.

• Nazorg en Garantie

Klantvriendelijk en vakmanschap en fijn contact

Ze komen afspraken na en denken met je mee. Keurig een mail wanneer de monteur langs komt. Advies welk type cv ketel past bij gezinssamenstelling.De nieuwe cv was een hele klus maar netjes en zorgvuldig opgehangen. Ze nemen uitgebreid de tijd en raffelen het werk niet af. Staan open voor al je vragen en geven geduldig antwoord hier op per mail of telefonisch. Er wordt netjes gewerkt door de monteurs en de werkplek wordt schoon opgeleverd bij het onderhoud alleen maar positief ben ik over Coster Warmtetechniek.

Netjes en vakkundig gwerkt

Verbeterpunt. Afspraak in de ochtend tussen 8.00-12.00 uur. Monteurs na 13.30 gearriveerd. Dit gaf onrust ivm de alzheimer die inheb. Ik had graag een belletje gehad van Coster. Kon mietert daardoor in de middag.

• Nazorg en Garantie

goed, professioneel en deskundig.

Konden snel en op korte termijn een afspraak maken, afspraken zijn conform nagekomen en goed uitgevoerd.

• Nazorg en Garantie

Fijne mensen, mooi op tijd, werken zo netjes mogelijk

De medewerkers voeren hun taken prima uit, zijn vriendelijk en denken mee in mogelijkheden. Wat jammer is, dat de witte plafondplaten vies worden. Handschoenen werken niet, dat zie ik ook, maar het zou fijn zijn als de vieze platen op de een of andere manier wat schoner kunnen worden achtergelaten.

• Nazorg en Garantie

Deskundige benadering en toch bijzonder persoonlijk

Van een kapotte CV wordt je niet blij. De oude ketel was net een jaar in onderhoud bij Coster Warmtetechniek. De leeftijd nekte het ding. De snelheid waarmee Coster Warmtetechniek reageerde op mijn verzoek een voorstel te doen verraste mij. Nog even wat vragen over de offerte, met name de prijs, was geen probleem. Ook daar nam men uitgebreid de tijd voor. Tijd voor een grapje was er ook! De nieuwe installatie plaatsen was een forse klus. Bescheiden en met een lach ging de monteur, kort bijgestaan door een collega aan de slag. Keurig werk! Aan het eind van de dag hing een nette CV-installatie en bleek de ruimte, voorzover mogelijk schoon opgeleverd.

Deskundige plaatsing nieuwe radiator

Op een rustige, deskundige manier heeft de monteur een nieuwe radiator geplaatst.

Heel professional

Ben echt tevreden.

Goed werk gedaan !

Vervangen van een CV ketel

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Ziet er goed uit en werkte netjes

Heeft de WTH installatie keurig verwijderd en de nieuwe installatie met koperen leidingen geïnstalleerd. Het programmeren van de installatie heeft iets langer geduurd door een verkeerde aansluiting maar met behulp van WTH en internet samen keurig opgelost.

Vakkundig vriendelijk en snel

Het contact met de firma Coster is altijd positief. Ze komen afspraken na en denken met je mee. Staan open voor suggesties en geven geduldig antwoord op je vragen. Er wordt netjes gewerkt en de werkplek wordt schoon opgeleverd. Ook bij het onderhoud alleen maar positieve ervaringen.

volledig

Op tijd, meedenkend en volledig. Afspraak kon snel gemaakt worden.

Klantenservice is goed.

Deskundig en de klantenservice is correct

• Nazorg en Garantie

Goede renovatie van een groot, oud CV-systeem in grachtenpand

De offerte èn een goede referentie gaf de doorslag voor Coster te kiezen. Afspraken werden goed nagekomen, wijzigingen correct doorgevoerd en verrekend. De installatie en daarmee de inrichting van de CV ruimte is mooi en adequaat uitgevoerd. Van twee installatie-foutjes (waardoor wateroverlast) duurde het helaas even voordat die werden herkend. De waterschade wordt op rekening van Coster (verzekering) hersteld. De perifere installatie werd voorzien van (20) nieuwe kranen en voetventielen en zo voorbereid op de 'smarthome' aansturing zodat de verwarming per vertrek geregeld kan worden. Waterzijdige inregeling werd uitgevoerd, overbodige (oude) kranen en een bypass werden verwijderd. Nu wachten op de winter, dit of volgend jaar. Meer comfort en lagere stookkosten bij een effectief bestuurbaar CV-systeem is wat we verwachten.

• Nazorg en Garantie

Zeer vriendelijk, klantgericht, correcte en snelle werkwijze, klasse!

CV ging onverwachts stuk. Altijd ongemakkelijk. Er leek een levertijd te zijn, zowel bij een landelijk werkend bedrijf alsmede bij Coster. Met extra inspanning is dit gewijzigd, in 2 dagen tijd was alles naar tevredenheid geïnstalleerd. Zeer tevreden!! Klasse!!

Professioneel, vriendelijk

Er werd snel gereageerd op mijn offerte aanvraag en de offerte werd ook snel weer aangepast nav mijn wensen. De monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk afgeleverd. De werking van de ketel werd netjes toegelicht. Alles werd weer netjes opgeruimd, behalve dat er op de vliering nog wat puin (stukken glaswol van het dak) lag.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Een ongelukje tijdens montage, maar perfecte service en goede kwaliteit apparatuur

Betrouwbare leverancier met persoonlijke service.

Snel en goed geholpen

Snel geholpen na storing.

Goed werk!

kortgeleden is een nieuwe CV incl nieuwe thermostaat geplaatst. installatie verliep vlot en netjes.

prima werk geleverd

de senior-monteur was nog een oud bekende van mijn tijd bij de TUdelft bij Civiele Techniek. prima werk zonder rommel te maken

Distributieweg 52

2645 EJ Delfgauw