Begripvol, tijdmakend, vriendelijk, netjes geholpen.

Dak lek, moeilijk op te sporen. Opgelist

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Al jaren betrouwbaar en bekwaam

Het periodieke CV onderhoud is weer snel en vakkundig uitgevoerd. Dit keer ook een reiniging van de ventilatie buizen zodat deze weer optimaal kan functioneren.

Kwam gelijk! Top!

Kwam direct na aanvraag

Vakkundig en volgens afspraak

Binnen een korte periode moesten er wat zaken gerepareerd en vervangen worden. Na goedkeuring offerte werd het werk vlot ingepland. De werkzaamheden werden op nette en professionele wijze uitgevoerd en bleven binnen de prijsstelling van de offertes. Het geeft vertrouwen voor mogelijk toekomstige klussen.

Prima en deskundig bedrijf

Ik kan iedereen Suijkerbuijk aanraden. Ze reageren snel bij problemen en komen met een goede oplossing.

• Nazorg en Garantie

Supersnelle reactie op de lekkage in mijn badkamer.

Snel en top geholpen

Maandag middag bellen betreft een lekkage en de volgende dag om 8 uur 's morgens stipt stonden de loodgieters op de stoep. Keuken moesten ze een stukje demonteren en verplaatsen, was geen probleem voor ze. Ze hebben zo netjes mogelijk gewerkt en eerst gekeken om zonder hak en breekwerk het lek te vinden. Uiteindelijk de lekkage gevonden en netjes opgelost in overleg. Tijdens het klussen werd alles netjes gehouden en uiteindelijk alles in oorspronkelijke zaak opgeruimd opgeleverd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Op 12 mei is de monteur bij ons geweest voor n blijvende klacht. Al pratende kwamen we tot een oplossing ( was n bijzondere klacht) het hield ook wat schoonmaak werkzaamheden in. Dit werd voor ons opgelost met een vriendelijke lach. Dus een goede service!!! Mvg Annet Bogers Sophiastraat

• Nazorg en Garantie

prima service ,vakmensen,en zeer vriendelijk in omgang

vervanging van mijn c.v. ketel ging probleemloos, prijstechnisch waren wij het snel eens. zeer snelle service en mensen met de echte vakkennis. kortom zeker een aanbeveling waard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geregeld!

Had een storing in de CV en die is netjes opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zelf de moeilijkste leidingpuzzel wordt opgelost.

Soms heb je van die momenten dat je er zelf niet uitkomt. Geen probleem voor Suijkerbuijk & Zn. in Roosendaal. Snel gereageerd en opgelost in korte tijd.

Wc pot plaatsen

Ik ben erg besodemieteren door suijketbuik.ik sta onder bewind en durven ze voor een te kleiner etc hooguit 80 euro ,630 te vragen via bewind. Is dat schandalig. Daarvan kan ik heel mijn wc verbouwen in het zwart. Dan ik hele luxe wc voor helemaal verbouwt. Het zijn schandalige oplichters. Ga niet met hun in zee. Schoften

snel en accuraat

Allereerst had ik pech met de verwarming en hebben zij mij geweldig goed via de telefoon geholpen. Tweede keer geen pech maar domme actie van mezelf en ook nu weer geweldig goede service. Monteur binnen drie uren aan huis en binnen half uur verholpen . Zo fijn wanneer je op mensen zoals zij kunt vertrouwen. Dank voor de goede service ( alweer) , Groet Astrid

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vanaf het defect en het eerste contact tot de plaatsing cv heel positief.

Op donderdagmiddag geconstateerd dat de cv niet werkte, contact opgenomen met installateur Suijkerbuijk, die al na een uur monteurs langs stuurde. De monteurs raadde na een eerste inspectie, mede vanwege hoge reparatie kosten en de 15 jaar oude cv, een nieuwe cv aan. Eind van de middag gesproken met de heer Suijkerbuijk, die na uitleg direct een nieuwe cv bestelde. Op vrijdagmorgen om 8.00 uur stonden de monteurs op de stoep en zij waren om 12.00 uur klaar. De monteurs waren heel correct, werkten snel en vooral schoon. Kortom heel positief en zeer aan te bevelen.

Goed geholpen

Goede service en vriendelijk

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Drukverlies in de cv-leidingen met vakmanschap aangepakt en opgelost

Lekkage in de cv-leidingen zijn opgespoord door de firma lekdetectie centrale. Door hen werden lekkages vastgesteld onder de vloer van de woning in zowel kantoor, toilet en in de bijkeuken. De aanpak is door D.M . Suijkerbuijk & Zn. B.V. vooraf met mij besproken. Vervolgens is deze klus door D.M . Suijkerbuijk & Zn. B.V. zodanig verstandig en deskundig aangepakt dat het openbreken van de vloer in de woning gelukkig achterwege kon blijven. Deze aanpak heeft zeker kosten- en tijdbesparend gewerkt met minimale overlast. Ben hier dus ook prima over te spreken.

• Nazorg en Garantie

Snel, aardig, duidelijk en vriendelijk

Snel een afspraak kunnen maken. De monteur was stipt op tijd, erg vriendelijk en heeft keurig werk geleverd. Ook het contact met het bedrijf zelf verliep goed en vriendelijk.

• Nazorg en Garantie

Prima vaklui welke goed werk leveren

Afspraken worden nagekomen Net werk wordt er geleverd

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima firma, komen afspraak na goede monteurs

Goede en zeer nette monteurs

• Nazorg en Garantie

Deskundige oplossing voor ons probleem

Toilet bleef doorlopen, was al ruim 20 jaar oud. Onderdelen moesten apart besteld worden. Daarna deskundig en tegen redelijke tarieven gerepareerd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Er wordt geluisterd en meegedacht

Al meerdere keren heel goeie ervaringen met deze ondernemer.

• Kwaliteit N.v.t.

Ongelofelijk goede service

Ik had een nieuwe thermostaat balg voor mijn 42 jaar oude Grohe inbouw thermostaat nodig. De vervangende modellen waren anders dan de oude. De vraag was of die paste. Ze zochten het model uit, lieten het komen en ik mocht gewoon proberen of die paste. Het was de juiste en werkte prima. Toen ben ik snel gaan betalen. Ze waren nog goedkoper dan de sanitaire internetbedrijven.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Keurig geleverd wat afgesproken was!

Zeer vakkundige monteur die in oplossingen dacht. Ook de snelheid waarmee e.e.a. is ingeregeld was top! Suikerbuijk is zeker een aanrader!

Snel en accuraat

Nog een service zoals het hoort. Zeer goede verkoop en montage

Rucphensebaan 57

4706 PH Roosendaal