Slecht

Zeer, zeer matig, zowel in het klantcontact, de administratie en het werk zelf. Groepenkast, zonnepanelen en een warmtepomp. Bij 1 bedrijf, wel zo makkelijk, ook voor de garantie, dat was het idee. In eerste instantie heel vriendelijk maar tijdens het leggen van de zonnepanelen zijn tussen de 15 en 20 dakpannen gesneuveld. Slechte kwaliteit dakpannen werd ons verteld. Onzin, aangezien het gewoon de standaard sneldekkers zijn die op 90% van de daken in Nederland liggen. Nadat de zonnepanelen en de omvormer geplaatst waren hadden we lekkage bij de voordeur. Bleek te komen door een kabelgoot die buiten, in het zicht, door de dakgoot liep waardoor het water onder het dakleer kwam en er bij de voordeur door het hout van de dakgoot zelf weer uit kwam. Daarna nog een keer lekkage gehad aan de dakkapel waar de zonnepanelen liggen maar dat werd afgedaan als "lekkage". Alsof je een klein kind bent. We hebben dat zelf hersteld maar het was dus wel degelijk lekkage en niet "lekkage" zoals de verkoper mailde. Daarnaast hebben we nog retourkosten van € 423,50 moeten betalen voor een niet door ons besteld type warmtepomp. Deze was 1000 euro duurder dan degene die we besteld hadden en er kwam een nieuwe offerte. Die hebben we niet getekend maar we werden zo onder druk gezet door de verkoper dat we uiteindelijk besloten hebben de retourkosten toch maar te betalen. En last but not least, om aan te geven dat de administratie totaal niet op orde is, de factuur voor de nieuwe groepenkast kregen we pas 1,5 jaar nadat ze hem geplaatst hadden. Kortom. ben blij dat we ze niet weer hoeven te zien.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid