zeer tevreden

Ze waren niet de goedkoopste offerte maar hebben absoluut meer toegevoegd/geleverd dan we verwacht hadden.

Klantgericht

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Ondanks onverwachte bouwkundige beperking is de opdracht adequaat uitgevoerd.

Zoals hierboven samengevat is de uitvoering van de opdracht met de daarvoor benodigde extra tijd binnen aanvaardbare vorm gebleven. Mijn compliment hiervoor.

• Nazorg en Garantie

prima geholpen aan een laadpaal

een laadpaal geplaatst en prima service bij kleine storing

• Nazorg en Garantie

Snel en vakkundig geholpen bij het plaatsen van een nieuwe inductiekookplaat

Ten behoeve van het aansluiten van een nieuwe (krachtige) inductiekookplaat heeft Elektrob mijn meterkast gereed gemaakt voor een 3-fase aansluiting, een 3-fase krachtgroep aangesloten, een perilex stekker getrokken en de inductieplaat aangesloten. Elektrob was telefonisch goed bereikbaar. De offerte was snel, deskundig en zonder gedoe tot stand gekomen. Bovendien bleek het geen probleem om zelfs in het feestseizoen op zeer korte termijn langs te komen. Mijn complimenten voor de uitstekende service.

Topbedrijf met klantgerichte instelling

Met enige regelmaat doen wij een beroep op Elektrob. De afgelopen keer over een intercomsysteem. dat vroeg zowel om goede advisering over het systeem zelf, als afstemming met andere leveranciers in verband met tuinaanleg en hek. Dit is uitstekend gegaan, en waar het even ingewikkeld werd droeg Elektrob zorg voor de oplossing.

uitstekend

briljante opvang door receptioniste, die snel afhandelt. goede monteur.

Service en klantgerichte organisatie

De klantvraag staat centraal. op basis daarvan ontstaat een passend aanbod dat op de afgesproken wijze en op het afgesproken moment uitgevoerd wordt. De reactie op gemaakte opmerkingen is snel en doeltreffend. De geleverde dienst is qua prijs gevoelsmatig wat hoog.

Al 30 jaar goed, vakbekwaam en betrouwbaar

WE doen al ruim 30 jaar zaken met elkaar, prive en zakelijk.

• Nazorg en Garantie

Altijd goede en snelle service

Goede kwaliteit, kennis van zaken, snelle service.

Trasmolenlaan 8

3447 GZ Woerden

Over Elektrob Installaties B.V.

Elektrob is op 1 april 1989 opgericht. De laatste jaren is er veel ervaring opgedaan op het gebied van elektrotechnisch advies, planning en installatie. Wij zijn werkzaam in vakgebieden zoals licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole, camerabewaking, telematica, besturingstechniek, telefooncentrales, datanetwerken, zonnepanelen, laadstations voor elektrische auto’s en domotica.

Over Techniek Nederland