De mensen van Enwij denken mee van ontwerp naar uitvoering tot en met nazorg. Professionele en behulpzame medewerkers die altijd oplossingsgericht zijn.
Hartelijk dank voor de mooie review. Wij zijn hier heel trots op! Dank voor de fijne samenwerking!
Alarmsysteem vakkundig geïnstalleerd door ervaren monteur. Gaf hierbij duidelijke uitleg en was ook later bereid om goede aanvullende informatie te verstrekken. De verkoopadviseur was vriendelijk en had globale en redelijke kennis van het systeem maar was niet zo technisch op de hoogte als de monteur. Ook verdere contactmomenten met het bedrijf Enwij waren goed.
Beste, Hartelijk dank voor de mooie en duidelijke beoordeling. Wij zullen het in behandeling nemen om zo onze dienstverlening te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, team Enwij
Korte lijnen, vakkundige medewerkers en flexibel. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Beste relatie, Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Enwij Beveiligingen B.V.
Enwij is al 26 jaar onze partner als het om alarmsystemen en inbraakpreventie gaat. Zij komen afspraken m.b.t. onderhoud altijd keurig na en geven pragmatische adviezen als er zich een situatie voordoet die om handelen vraagt. Prettige, deskundige en integere medewerkers.
Beste, Wat een geweldige beoordeling. Daar zijn wij enorm blij mee. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Enwij
Zeer tevreden lijkt mij voldoende!
Beste, Wat goed om te horen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Enwij
alles word netjes opgelost
Beste, Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, team Enwij
Al jaren Zakelijk en prive een zeer tevreden klant
Beste, Wat een geweldige beoordeling! Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, team Enwij
Een keurig net bedrijf met kennis van zaken.
Beste, Hartelijk dank voor de enorm mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, team Enwij
Een betrouwbaar bedrijf met prettige en deskundige mensen!
Beste, Wat een mooie beoordeling. Hier doen we het voor! Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, team Enwij
Altijd direct reageren! komt afspraak altijd na, kortom Top!
Beste, Hartelijk dank voor de enorm mooie beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee. Met vriendelijke groet, team Enwij
Hebben het goed voor elkaar. Overleggen en regelen naar afspraak en lossen eventuele problemen goed op.
kort zakelijk en meedenkend overleg voor afspraak. komen altijd op tijd en weten met de menselijke maat de zaken goed te regelen.
Beste, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Enwij
Klantgericht meedenken
Beste, Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Enwij
tevreden klant
Beste, Hartelijk dank voor de mooie Beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Enwij
Altijd behulpzaam, correct en gelijk klaar staan
Geen klachten over het niet werken van de appartuur
Beste, Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! Daar zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, Team Enwij
Zie boven.
Tevreden, monteurs prettig en duidelijk. Ik vond in het verleden reageren op mails sneller en beter. Nu 2 jaar gehad dat ik zelf moest vragen of ik mocht betalen voor het abonnement bij de alarmcentrale en dan krijg je weer een hele late reactie. Beetje absurd dat je er achteraan moet om te mogen betalen. Enkele weken geleden heb ik het gebruik van deze dienst (aangesloten zijn bij alarmcentrale) opgezegd. Hier werd wel snel op gereageerd.
Geachte heer de Jong, Naar aanleiding van ons telefonische contact willen wij u hierbij nogmaals danken voor uw beoordeling. Zoals besproken nemen wij dit erg serieus en zullen wij er alles aan doen dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Enwij
Normaal 1 maal per jaar controle van het systeem in zomermaanden; in 2019 nog geen controle gehad.
Geachte heer Giesen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! En nogmaals onze excuses wat betreft het onderhoud; gelukkig hebben wij hier een passende oplossing voor kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Team Enwij
Woning voorzien van alarminsallatie
Beste, Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee. Met vriendelijke groet, Team Enwij
Duurt lang voor dat een afspraak ook daadwerkelijk plaatsvindt en afspraken worden niet altijd nagekomen. Deskundigheid is niet bij alle medewerkers voldoende.
Zie tekst hierboven
Vriendelijke monteurs en verstaan hun werk.
Originele beoordeling
Mijn ervaring met het bedrijf en dan vooral die met de administratie (Marian) zijn goed. Ik denk er iedere dag met veel plezier aan.
De totale installatie is tot mij volle tevredenheid aangelegd en sindsdien onderhouden.9>
Goed advies, communicatie en vlotte installatie
Sutton 15
7327 AB Apeldoorn
ENWIJ beveiligingen is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf dat vanuit Apeldoorn alarm-, brand- en inbraakpreventiesystemen installeert bij zowel particulieren als bedrijven, instellingen en organisaties. Al sinds 1984 zijn wij specialist als het om de beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand gaat. Hierbij leveren, installeren en onderhouden wij gespecialiseerde beveiligingssystemen voor klanten in Apeldoorn en omgeving.