Snel, goed en betaalbaar

Een deskundige en aardige man. Komt afspraken na. Werkt vlot en netjes. Vraagt een schappelijke prijs voor zijn werkzaamheden. Vanaf nu mijn vaste loodgieter.

Geweldig bedrijf

Wij zijn uitstekend geholpen door Sanders. Zowel in het voortraject, advies e.d. als bij de planning en de uitvoering. We hebben hier te maken met echte vakmensen.

Een top bedrijf

Wij zijn al jarenlang trouwe klant. Fa Sanders komt afspraken na. Ze hebben verstand van zaken en rekenen een prima prijs voor vakmanschap

Super service

De nieuwe CV-ketel is snel en netjes geplaatst. We hebben een goede uitleg gekregen en alles is netjes achtergelaten.

• Nazorg en Garantie

Topservice! Snel en professioneel.

Binnen twee dagen nadat mijn CV-ketel stuk ging, hing er met dank aan Fa. Sanders weer een nieuwe. Super snelle en professionele installatie. Top bedrijf!

• Nazorg en Garantie

Top ervaring gewoon helemaal top

Heb de nazorg in gevuld en garantie maar dat moet de aankomend jaren blijken maar is volgens mij ook top vandaar de sterren.

Vertrouwen

In de firma Sanders heb ik al jaren een zeer groot vertrouwen, ze zijn duidelijk wat ze gaan en moeten doen en alles wat ze voor ons tot nu toe hebben gedaan is tot zeer grote tevredenheid uitgevoerd, ze verstaan nog helemaal hun vak en op dat soort bedrijven moeten we heel zuinig zijn.

• Nazorg en Garantie

Altijd vakkundig en correct!!

Fim Sanders komt al 43 jaar bij ons over de vloer en dat is niet voor niks.... staan altijd voor ons klaar, vakkundig en correct.

Vakkundig

Alle installaties in badkamer zijn prima en geheel volgens afspraak geleverd. Vakwerk

Een heel goed bedrijf

Het is goed bedrijf helpen altijd meteen de monteur komt ook altijd meteen

• Nazorg en Garantie

Goed advies, vakkundige installatie.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Adequate hulp zonder gedoe

Prima monteur, goede uitleg en snelle afwikkeling van datgene wat gedaan moet worden.

• Nazorg en Garantie

Top service en vakmensen!

Zeer goede ervaring vanaf het moment van melding schade aan verdeler tot aan de afspraak en reparatie door monteur. Eerlijk advies en zeer kundige monteur. Netjes op de hoogte gehouden van de geplande afspraak, tijdstip en planning erg nauwkeurig. Kortom; een tevreden klant

• Nazorg en Garantie

Loodgietersbedrijf, die nog oog heeft voor de klant

Al meerdere jaren zijn wij naar tevredenheid klant van loodgietersbedrijf Sanders. Ze denken mee in oplossingen, leveren goed werk af en staan paraat bij een calamiteit.

• Nazorg en Garantie

Ze hebben alles, ze weten alles en ze kunnen alles

Zelden heb ik zo'n doelgericht bedrijf meegemaakt. Staat altijd paraat met raad en daad, perfecte service. Ook het lenen/gebruik maken van bijzondere gereedschappen is geen enkel probleem

Nieuwstraat 31 - 33

1441 CK Purmerend