Voor het onderhoud van onze ketel was ik op zoek naar een installateur. Na een mail gestuurd te hebben werd er binnen een dag telefonisch contact opgenomen en was de afspraak snel geregeld. Duidelijke communicatie en een betaalbaar tarief. Zeer vriendelijke en vakkundige monteur.
Vriendelijke vakmensen
Onderhoud zaken constateren en bevinden en dag later al gerepareerd.
Prima service Vriendelijk personeel Heel tevreden .
Aangemeld via de website voor een nieuwe CV ketel, een duidelijke offerte ontvangen met goede omschrijving wat de mogelijkheden waren en na akkoord geven van de offerte werd ik vrij snel gebeld dat de nieuwe CV ketel geplaatst kon worden. Oude ketel is gedemonteerd en afgevoerd en de nieuwe heel mooi geplaatst.
Onderhoud word keurig afgeleverd. Bij storingen snelle en correcte service, al jaren.
Zeer goede service en altijd aardige monteurs
Ondanks eerste bezoek, gelijk de onderhoudsbeurt gedaan.
Ben tevreden met geleverd werk
Vriendelijk, er waren geen gebreken
De monteur was netjes op tijd, erg vriendelijk. Heeft netjes gewerkt en was binnen een mooie tijd klaar.
Onderhoud van de cv ketel was snel ingepland en vakkundig uitgevoerd. Dat kun je bij Voltalimburg wel vergeten!
altijd paraat voor je uit de nood te helpen 24-7
Zonder klant te zijn binnen 1 dag een nieuwe CV ketel: top!
Wij vinden het een mooi bedrijf, met vakmensen en een goede service en klantvriendelijk,houden zich aan de afspraken,fijne nazorg en garantie
Jaarlijks onderhoud door professioneel en vriendelijk personeel.
ik ben heel tevreden
Vriendelijke klantenservice, snel ingepland, kundige monteur
top monteur. gaf nog een goede tip.
goede en snelle hulp bij klachten
Al jaren onderhoud van de verwarming door Gasservice tot volle tevredenheid door vriendelijke monteurs.
Uitgebreide offerte met adviezen. Snelle en prima plaatsing. Tijdens de plaatsing werd nog een alternatief aangeboden met minder montagewerk. Op factuur tot uitdrukking gebracht middels een minderprijs op materiaal.
Ik belde een dikke week voor de onderhoudsbeurt voor het maken van een afspraak. Wegens drukte werd mij vertelt dat ik voor het einde van de maand zou worden teruggebeld. Zonder dat ik het had verwacht werd ik twee dagen later al teruggebeld (op een vrijdag) en kon ik een afspraak maken voor de maandag daarna. In plaats van 'het einde van de maand' was ik binnen een week helemaal geholpen! De medewerker was keurig op tijd en daarbij ook gelijk eerlijk. De ketel heeft vijf jaar (ik woon nog geen jaar in mijn huis) geleden voor het laatst een onderhoudsbeurt gehad waardoor hij hem niet meer helemaal schoon zou krijgen. Toch heeft hij hem goed schoon kunnen maken, gelijk even bijgevuld en nog overige vragen beantwoord. Daarnaast had meneer ook meteen even gestofzuigd. Al met al een prettige ervaring met Gasservice Venlo!
Het was dit keer met onderhoud de eerste keer dat iemand van Gasservice onderhoud deed zonder tussenkomst van mobieltje appen bellen enz en de monteur verkocht zijn baas positief pluim voor deze jongen.