Heel goed en correct geholpen !
Komen hun afspraken na en je kunt er op vertrouwen
Gasservice heeft ons eerlijk geadviseerd over het vervangen van onze ketel. Gaf daarbij ook advies en uitleg over welke ketel en toebehoren en waarom. Conform afspraak snel geplaatst, netjes op tijd en hele vriendelijke monteurs die ook goed uitleg gaven. Bedankt voor de goede service!
Afspraak wordt altijd nagekomen. Deskundige en correcte monteurs. Fijne ervaring in het verleden.
Goede service, werkt netjes, attent
Naar mijn idee een monteur die weet wat aanpakken is en zeer deskundig is. Groet
Belangrijk werk, wat goed uitgevoerd wordt. Het wordt wel wat duur zo langzamerhand.
Snelle service, goed advies en prettig en correct medewerkers
Gewoon goed. Doet wat gebeuren moet en vriendelijk
Servicebeurt HR ketel en afzuiging prima uitgevoerd
Wij zijn al jaren klant en zijn zeer tevreden over geboden service en werkzaamheden
Werkzaamheden mijn inziens uitgevoerd met kennis en kunde, daarbij meedenkend en adviserend qua instellingen aanpassen en tenslotte alles opgeruimd achtergelaten.
zeer vriendelijk personeel en telefoniste
IK heb ook nog iets geleerd. Die aanlijding was goed.
De service werd professioneel uitgevoerd, en na het onderhoud werd de ruimte weer schoon en netjes achtergelaten. Bovendien kreeg ik eerlijk advies 'm.b.t. overstappen naar een gas-loos systeem.
goede service,vakwerk en goed op afspraak.
Geweldige service en zeer bekwame monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.
Al jarenlang trouwe klant, goede service en vriendelijk personeel.
Vriendelijk zoals gewoonlijk.
snel vriendelijk prima
Ze doen wat ze zeggen . Eerlijk antwoord . Goeie prijs kwaliteit.
Prima levering en plaatsing
CV ketel was stuk, bij diverse leveranciers offertes opgevraagd waarbij Gasservice Venlo snelle en duidelijke informatie verstrekte. Na vergelijking besloten om met hen in zee te ga an lokaal omdat er telefonisch nog meer info werd verstrekt o.a. over de levering en plaatsing.Dit alles kon opkortte termijn. Alles geïnstalleerd en opgeruimd, dus prima!