Top! service bij Gasservice Venlo

Vriendelijke medewerkers, goede service en uitleg van de werkzaamheden. Ook storingen worden snel en vakkundig opgelost.

• Nazorg en Garantie

Prettige, deskundige en efficiënte servicemonteur!

De ketel was snel weer klaar voor een nieuw stookjaar, zonder kletspraat gewoon uitgevoerd zoals het moet. Deze monteur zien wij graag volgend jaar weer!

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer goede service en heel klant vriendelijk

prima en vriendelijk

gewoon goed

Gewoon goed en betrouwbaar

De ketel doet het nog steeds na iedere onderhoudsbeurt. Dat is natuurlijk onzin wat ik neerschrijf, ze zijn gewoon goed en betrouwbaar.

Als altijd supergoed

Deskundig, vriendelijk, correcte afspraken

monteur. een vakman

een voor ons vertrouwde en vakkundig monteur van de firma Gasservice.

We zijn in goed handen bij de Gasservice Venlo

Bij gasservice Venlo, zijn ze altijd bereid goede raad te geven en onderbouwen op een duidelijke manier ze iets wel of niet zullen doen.

geweldig

in alle opzichten goed geholpen

Onderhoud ketel goed uitgevoerd

Het onderhoud is efficiënt uitgevoerd, en de ketel is zelfs van binnen en buiten schoongemaakt.

• Nazorg en Garantie

Geweldig. Klantvriendelijk. Zeer deskundig.

Ik zou geen ander willen. Zeer zeer tevreden. Zeker aan te bevelen hetgeen ik zeker zal doen.

Zeer klantvriendelijk

Altijd goede service

Geen lange wachttijd als je belt voor onderhoud. Komen altijd op de afgesproken tijd.

Altijd goed en netjes!

Gasservice komt altijd keurig op tijd voor afspraken, leveren goed werk af en laten de boel netjes achter.

• Nazorg en Garantie

Bedrijf heeft een goede indruk gemaakt.

Monteurs hebben netjes gewerkt en goed werk afgeleverd.

Goede service!

Tevreden.

• Nazorg en Garantie

Eindelijk een bedrijf dat zijn contracten nakomt.

Nu we enkele jaren geleden een onderhoudscontract voor onze cv-ketel hebben afgesloten met Gasservice in Venlo, hebben we zelf geen omkijken naar de status van onze cv-installatie. Een hele geruststelling. Je wordt vanzelf gebeld wanneer zij onderhoud aan de cv-ketel willen komen doen.

geweldig

vakmensen van de oude stempel

Altijd betrouwbaar en correct

De afspraken worden in goed overleg gemaakt. De monteurs zijn correct en op de afgesproken tijd. De werkzaamheden worden, voor zover ik dat kan beoordelen, goed uitgevoerd. Al jaren geen klachten gehad na afloop.

correct bedrijf

Komt afspraken na

• Nazorg en Garantie

Van A tot Z helemaal top!

Mijn bijna 21-jarige Nefit VR-ketel bleek overleden. De volgende ochtend is de eigenaar van Gasservice gekomen om de situatie te bekijken. Dezelfde middag kreeg ik een nette en concurrerende offerte waarvoor ik meteen akkoord gegeven heb. Plaatsing van een nieuwe HR ketel gebeurde al de volgende ochtend. Twee zeer vriendelijke en professionele monteurs hebben dit verzorgd, de plaatsing van de ketel tot en met aanleggen condensafvoer, plaatsing van de dakdoorvoer, kamerthermostaat en in bedrijfstelling van het geheel. De zolder werd compleet schoon achtergelaten en het oude materiaal werd door hun meegenomen. Alles werkt als een zonnetje. De naam "service" is niet voor niets in hun bedrijfsnaam opgenomen. Ik ben supertevreden.

Snel en vakkundig

Goed advies, snelle offerte en plaatsing.

Niet kompleet

Onderhoud monteurs niet nauwkeurig. Bij jaarlijks onderhoud monteur heeft geen poetsdoeken stofzuiger en vraagt een gieter om ketel te spoelen slang met waterkraan aanwezig bij ketel, als hij klaar is moet ik zeggen dat opvangbak water en ketelsteen of restanten van branderhuis nog niet gereinigd is en doet hij dat alsnog Waar dit alles aan ligt kan ik niet zeggen kan ook zo zijn dat de monteur gewoon niet genoeg materiaal mee krijg dan nog vergeet hij een en ander en dat mag dus zeker niet. Ik zou ook wel meet gegevens willen hebben en wat is de conditie van ketel.

Zeer goed.

Telefonisch heel goed contact gehad i.v.m. afspraak onderhoud ketel welke door ons niet door kon gaan (corona). U hebt enkelen weken zoals afgesproken teruggebeld , weer uitstel. U belde weer terug zoals afgesproken Dit vindt ik super, alles volgens afspraak zonder ergernis. ook toen het na sluitingstijd was. Dank.

Betrouwbaar

Gasservice is een betrouwbare onderneming en heeft een goede vakkennis en gevoel bij de klant.

Guliksebaan 3

5912 PR Venlo