Geweldig.

Ze staan direct klaar als je belt in verband met een vraag. Problemen worden ook snel opgelost. Een bedrijf om zeker aan te raden is aan familie en bekenden.

serviceonderhoud cv-ketel goed verlopen

Drukverlies gemeld, expansievat bleek kapot te zijn. Daarna jaarlijks onderhoud aan cv-ketel uitgevoerd. Monteur kwam er bij het opmaken van de factuur achter dat hij de sifon nog niet had doorgespoeld en kon daardoor nog eens terug naar cv-ketel.

Professioneel

Gasservice neemt zelf contact op als de ketel een onderhoudsbeurt nodig heeft. De monteur komt op tijd, is vriendelijk en vertelt wat hij heeft gedaan. Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Deskundig monteur

Gasservice heeft de ketel tien jaar geleden geplaatst. Als nieuwe bewoner van het appartement heb ik ook weer voor hun gekozen. Ze hebben deskundige mensen in dienst en he tonderhoud op de ketel is prima uitgevoerd. Ook beantwoorde de monteur mijn vragen. Goeie service.

• Nazorg en Garantie

Wij zijn zeer tevreden over de service van uw bedrijf.

Nadat ik enkele gebreken aan de ketel heb gemelde, is er samen met de dienstdoende monteur besloten om een nieuwe ketel aan te schaffen. Dezelfde dag nog mochten we een offerte ontvangen. En tijdens de daarop volgende werkdag is de ketel gemonteerd. De monteurs die de ketel hebben geplaatst gingen vakkundig te werk en waren uiterst vriendelijk. Met de aanbevolen ketel zijn we zeer tevreden.

• Nazorg en Garantie

uitstekende plaatsing van nieuwe kraan, adequaat.

snel werd aan ons verzoek voldaan voor plaatsing van een nieuwe keukenkraan. keurig werd geplaatst en netjes afgewerkt. een 10 voor Gasservice Venlo van Math Peeters.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede service, deskundig en vriendelijk.

Was op zoek naar een nieuwe cv ketel. Gasservice kwam snel langs voor een persoonlijk advies. Na 1 week was de nieuwe ketel al geïnstalleerd. Alles vlekkeloos verlopen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

leveren secuur werk en komen afspraken na.

mijn ervaring is positief. medewerkers zijn zeer accuraat en beleefd en werken ook al is werktijd verstreken hun project af.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

goed advies, en afspraken waargemaakt

Zeer goede monteur, eerlijk advies, en beste oplossing, prijs kwaliteit meer dan het geld waard.

Goede en snelle plaatsing

Na informatie te hebben opgevraagd Was de keuze snel gemaakt. Opdracht gegeven voor de plaatsing. Dit was vrij snel daarna. Het plaatsen was snel gebeurd Alles is netjes achtergelaten. Zeer tevreden

uitstekend advies en uitvoering

Na een storing op zondagmorgen werd onze oude ketel snel provisorisch gerepareerd en een duidelijk advies uitgebracht over de keuze tussen nog laten repareren of aanschaf van een nieuwe ketel. Toen we tot dat laatste besloten werd de nieuwe ketel snel en deskundig geplaatst

Goede en snelle service

De storing is snel opgepakt en kon gelukkig gecombineerd worden met het onderhoud van de cv-ketel. Binnen 1 dag was alles geregeld en functioneerde de ketel weer naar behoren. Kundige en vriendelijk geholpen door de service monteur. Top service

Prima.

Na bellen dezelfde dag nog een monteur in huis, top!

Prettig, snel en zorgvuldig

Nieuwe (?) medewerker: erg vriendelijk en netjes. Vloer een beetje vuil gemaakt. Hij vroeg: zal ik het even schoonmaken? Nog nooit meegemaakt. Pluim! Opgeruimd heb ik uiteraard zelf.

Prima onderhoudsbeurt

Vriendelijk, secuur werk

Top. Werkt beter dan voorheen

Waakvlam blijft nu constant aan.

Prettig , klantvriendelijk

Zowel telefonisch, als praktisch goed geholpen. Zeer tevreden, dat men op verzoek direct is komen kijken naar de situatie. Hierop volgde duidelijk advies. Totale afhandeling incl plaatsing prettig, vriendelijk en behulpzaam verlopen. De nazorg en garantie en kwaliteit en moet nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in.

• Kwaliteit N.v.t.

Goed service

Altijd goed advies

perfect

altijd geweldige service

• Nazorg en Garantie

prima jaarlijkse in planning en goed werk.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prettige en nette monteurs, zeer goede service !

Perfect en correct

Heel fijne service. Bij proberen fijn op weg geholpen.Denken mee als er wat niet goed werkt en kijken mee voor een oplossing

Uitstekende service.

Goed, goed, goed..

• Nazorg en Garantie

Zeer klantvriendelijke en goede communicatieve service

Dit jaar weer goede ervaring met Ivo die al jaren verwarmings onderhoud doet. Dit jaar ook nwe geyser aangelegd door Ralf en Jochem. Een geweldig goed duo. Echt nog ambachtelijk werk in de zin van leermeester t.o.v. leerjongen, educatief en Vakwerk., Leuk om hun prettige samenwerking te ervaren evenals de onderlinge communicatie. Ook hun preventie ivm covid 19 gebeurde erg zorgvuldig,

• Nazorg en Garantie

Top, gastvriendelijk en gezellig!

Goed optijd aanwezig, staan open voor een praatje en leveren goede kwaliteit af! Super

Guliksebaan 3

5912 PR Venlo