20 jaar geleden heeft Gasservice bij ons een verwarmingsketel geïnstalleerd. Er deden zich zelden problemen voor, maar die enkele keer dat het nodig was waren de vakmensen van Gasservice bereikbaar en beschikbaar. Een heel prettig en betrouwbaar bedrijf.
Komen hun afspraken na En de monteurs leveren GOED werk af.
Prettig te weten dat de ketel in onderhoud is bij Gasservice Venlo. Hierdoor langer plezier van de ketel!!
Vriendelijk en geïnteresseerd werken.
Verder niets aan toe te voegen. Probleemloos verwarmen en áls er al problemen zijn worden deze opgelost.
De beste dienstverlening is die waar je zelf niet over hoeft na te denken. Afspraken voor jaarlijks onderhoud; Gasservice denk er aan. Is er een probleem (wat zelden voorkomt); Gasservice lost het op.
Rustige duidelijke uitleg en advies bij oudere ( 90)klant. Goed werk, geen rotzooi.
Goede en snelle service Vriendelijk personeel . Altijd netjes en snel geholpen .
Zeer goede serves
Er wordt een afspraak met je gemaakt. De richtlijnen nu ivm corona worden doorgesproken. Monteur die is zeer kundig levert goed werk en laat geen rommel achter.
Op maandag bemerkt dat een nieuwe ketel noodzakelijk was, op donderdag knoop doorgehakt om een nieuwe aan te schaffen en op vrijdag al geplaatst! Erg vriendelijk personeel en fijne service, ook naderhand!
Prijs-kwaliteit verhouding is goed
We moesten een paar keer bellen, voordat we de offerte kregen. We zijn heel tevreden over de verrichte werkzaamheden. Was een hele klus, verwarmingsketel en WTW. vervangen en verplaatsen. Alles netjes afgewerkt. Aardig, beleefd personeel.
Zoals elk jaar uitstekende service en onderhoud! Leuk en vriendelijke monteurs, zoals altijd op tijd en top onderhoud en service geleverd! Tot volgend jaar. :)
Gasservice Venlo heeft 4 jaar geleden de verwarmingsketel van Nefit geplaatst. Sindsdien doen ze uiteraard ook het onderhoud. Fijn bedrijf, net personeel. Komt ondanks de corona perikelen hun afspraken stipt na. Personeel is goed geinformeerd en geeft prima advies.
De service is heel goed en we, ijn tevreden over Gasservice
Wat er wordt afgesproken wordt ook volbracht,vriendelijk en deskundig personeel.
Een prima service gericht bedrijf. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.
De planning bij Gasservice Venlo is altijd flexibel, wat erg fijn is als je beiden werkt. Jaarlijks worden we keurig herinnerd aan het onderhoud van ketel en haard en vervolgens wordt het werk vlot en snel uitgevoerd. Tevens veel support mogen ontvangen bij een grote verbouwing in 2012. Dus na jaren ervaring eigenlijk niets te mopperen, keep it up!
mijn ketel verloor druk, ze zijn binnen paar uur gekomen, het is allemaal net en netjes opgelost zoals het hoort! we zijn al sinds 2011 klant bij Gasservice venlo en altijd tevreden!
Vriendelijk en deskundig personeel! Heb verticale designradiatoren laten plaatsen en een buitenwaterkraan. Echt vakwerk!
gewoon ontzorgt dat is wat ik wil!
gewoon O.K.
Klantvriendelijke en zover ik het kan beoordelen deskundig.
Onze cv ketel was kapot.Onze huisinstallateur kwam kijken en oordeelde dat reparatie (van de nog vrij nieuwe ketel) niet mogelijk was. Er moest een nieuwe ketel komen. Wij hadden daar vraag tekens bij. Gasservice Venlo gebeld voor een Second Opinion.Reparatie was geen enkel probleem tegen ook nog lage kosten.De werkzaamheden zijn snel en perfect door de keurige,specialisten van Gasservice uitgevoerd. U kunt wel raden wie nu onze huisinstallateur is.