Komen zeer snel hun afspraken na
Monteur komt op tijd en weet wat hij moet doen.
Goede krachten met kennis van zaken. Vriendelijk personeel die afspraken nakomen,en als er een storing is kunnen ze snel ter plekke zijn. Uitstekende service.
De monteur was mooi op tijd, de tijdstippen die mogelijk waren voor het onderhoud zij ook erg divers dus een afspraak was snel gemaakt. Monteur heeft alles ook netjes en schoon achtergelaten.
* Goede duidelijk communicatie ( wat er afgesproken was) zowel telefonisch als het bezoek op adres * Niet hoeven wachten voor een afspraak * Precies op de afgesproken tijd * met de vragen die ik had, werd netjes te woord gestaan Kortom niets op aan te merken!!
klantvriendelijk afspraken worden nagekomen
Al jaren doe inzet de van zo'n bedrijf te verwachten is en daarom al jaren tevreden.
Het 1e OH aan de ketel verliep prima.. vriendelijke monteur gaf uitgebreide informatie.
Super service. Zeer vriendelijke monteurs. 2 monteurs bezoeken gehad op 1 dag. Hierbij alle problemen opgelost in 1 dag. Onderhoud + defecten aan de radiatoren. Super service!
Vriendelijk en deskundige monteur. Prettig ook om steeds dezelfde monteur het jaarlijks onderhoud doet .
Monteur altijd even aardig
Monteur was netjes optijd, fijne service en vriendelijk, werkt netjes en alles netjes achter gelaten, zijn er blij mee
Zo als ieder jaar is mijn cv installatie Weer keurig schoon gemaakt en afgesteld
Al ruim 14 jaar prima onderhoud aan de gas verwarming. Daarbij ook zeer attent als er eens iets voorvalt.
Ik werd gebeld voor een onderhoudsbeurt. Kon op korte termijn geregeld worden. Ik heb extra aandacht gevraagd voor het functioneren van de mechanische ventilatie box. De monteur arriveerde op tijd en verzorgde de onderhoudsbeurt en controleerde de ventilatie box waarin een onderdeel last had van slijtage. Onderdeel werd direct besteld en kon twee dagen later vervangen worden. Een dergelijke klus klaren op die termijn is nauwelijks te verbeteren.
Goede service en riendelik personeel
Monteur kwam op tijd . Super vriendelijk. Goede service
Het is een correct bedrijf komt de afspraken goed na. is erg behulpzaam, het personeel is kundig en vriendelijk. En de uitleg van iets is goed.
Monteur was op tijd aanwezig volgens afspraak. Heeft uur ongestoord te werk kunnen gaan.
Gasservice komt meteen bij evt storingen.
Zoals boven beschreven
Deskundig, klantvriendelijk, behulpzaam
deskundige onderhoudsmonteur die tijdens de onderhoudsbeurt ook onze vragen beantwoord en uitleg geeft over zijn werkzaamheden aan de cv-ketel en nieuwe richtlijnen.
Zeer goed geholpen. Snelle, profes service. Top!