Eerlijke zaak, altijd vriendelijk en snel geholpen. Keurige opvolging van het jaarlijkse onderhoud en normale prijzen. Werkelijk erg tevreden.
Cv werkte niet meer naar behoren. De vriendelijke monteur had snel tijd om onze ketel te repareren. Deskundig advies en uitstekende service, tegen een prima prijs.
Fijne zaak, denkt altijd mee en is betrouwbaar. Allemaal vakmensen in dienst. Hele fijne verbouwing gehad, en prachtige badkamer.
echte service,zoals het moet zijn
Jaarlijkse onderhoud aan CV ketel die Gasservice in februari 2022 heeft geplaatst. Vriendelijke en correcte monteur.
De monteurs zijn vriendelijk.
Na telefonische afspraak, snelle afspraak en goede onderhoudsbeurt
Kennis van zaken en vriendelijk.
Prima kwalitrit van vakmensen. Afspraken worden nagekomen.
Onlangs getroffen door een brand en toch positief de schouders eronder!
Monteur heeft goed zijn werk gedaan, Goede uitleg gegeven. Hij vertelde precies wat hij aan het doen was. Deze monteur heeft plezier in zijn werk.
ben zeer tevreden over deze firma monteurs altijd zeer vriendelijk en komen afgesproken tijd na
Gedurende de looptijd van de huidige verwarmingsketel (8 jaar) is het onderhoud en service van zeer goede kwaliteit geweest.
Komt afspraken na, reageren snel en correct. Er wordt netjes gewerkt en vriendelijk in de omgang!
De monteur was stipt op de afgesproken tijd aanwezig. Terwijl hij zijn werk deed vertelde hij over wat hij vaststelde. Na afloop van de werkzaamheden kwam er een slot conclusie over de toestand van de ketel. De monteur kwam op mij over als een terzake kundig persoon die op mij bovendien erg vriendelijk was. Omdat ik zelf geen verstand heb van verwarmingsketels kan ik de uitgevoerde werkzaamheden niet op kwaliteit beoordelen.
Fijne personeel, aardig en kundig.
Mijn ervaring is iedere keer uitstekend. Zowel bij het maken van de afspraak als bij de werkzaamheden zelf. Een Top bedrijf
Altijd vriendelijk en snelle service. Goed onderhoud, belangrijk voor ons! Zijn al 15 jaar blij met jullie! ☺️
Ketel was einde levensduur. Door gasservice goed geadviseerd en een offerte gekregen tegen marktconforme prijs. Service goed en zeer capabele monteurs!
Ondanks recente brand, de welbekende kwaliteit
gewoon goed
Bij Gasservice Venlo de CV-ketel gekocht en deze was nu voor de eerste maal toe aan een klein onderhoud. De monteur was vriendelijk en heeft tevens uitgelegd wat hij zou gaan doen. Het onderhoud aan de ketel gebeurde snel en naar mijn idee vakkundig. Een goede en snelle service! Complimenten!
Ieder jaar neemt gasservice zelf contact op om het onderhoud te plannen en uit te voeren. Ik hoef alleen de rekening te betalen. Het onderhoud gebeurt snel en netjes. Ik hoef er niet voor thuisbrengen blijven want Petra plant die gewoon met mijn ouders in, die zorgen dat ze op de tijd van het onderhoud in mijn huis aanwezig zijn. Helemaal top!
Al veele jaren tevreden
zeer goede service en klantvriendelijk