Betaalde totaal 228,15EUR voor een standaard ontstoppingswerk. De werkelijke werktijd nadat de monteur kwam, bedraagt slechts 15 minuten. Er was sprake van een misverstand. Ik wist niet dat ze het gereedschapsgebruik in rekening zouden brengen voordat ze bestelden. Helaas gekost 34,18EUR waterzuiger 47,85EUR ontstoppingsveer voor gereedschap waarschijnlijk al volledig afgeschreven. Ik denk dat de prijs overdreven is. Prijzen zijn niet beschikbaar op bedrijf website.
Ligbad vervangen voor inloopdouche. Inclusief nieuw plafond en vloer. Heeft 4 maanden geduurd! Min onze vakantie van 1.5 week. Alles leek tegen te zitten. Stucwerk door tegelzetter gedaan, was niet vlak. Opnieuw door stukadoors. Wandplaat was verkeerd ingemeten, moest opnieuw besteld. Deze waren afgetekend met watervaste stift aan de goede zijde. Over stiftstreep gekit. Kit eruit. Stiftstreep werd zorgvuldig weggepoetst. Kapotte tegel werd vervangen. Maar voeg was niet bijgewerkt. Zelf achteraan gegaan. Spanplafond had strepen. Werd direct aangegeven dat dit vervangen zou worden. Geen probleem, Na weken wachten zelf gebeld. Plafond vervangen stond niet op de lijst. Vervolgens kwam iemand met een ander soort spanplafond, niet goed doorgegeven. Er zou iemand anders gepland worden. Weer weken gewacht. Zelf gebeld. Stond weer niet gepland. Nadat dit opgelost was gemaild om verzoek van de laatste afwerking. O.a. verwarming aansluiten. Vaak en veel mensen over de vloer gehad. Volledig uitbesteed om er zelf weinig werk mee te hebben. De organisatie viel erg tegen. Alles werd wel keurig opgelost. Daar hebben wij ook geen zorgen over gehad. Het eindresultaat is echt erg mooi. Na 5 maanden (Vanaf start) de afspraak voor oplevering. Maar die heeft geen meerwaarde. Alles ziet er keurig uit. De sterren vind ik moeilijk te geven omdat de te beoordelen onderwerpen niet zwart of wit zijn.
Slechte communicatie Beëindigen ogo contract zonder kennisgeving Tijden afspraken kloppen niet Reparatieverzoeken blijven ook na rappelleren liggen.
Of het nu de verbouwing van de badkamer is, de plaatsing van de warmtepomp, de reparatie van een douchekraanthermostaat, of het onderhoud van de warmtepomp: Gebr. Janssen is op de afgesproken tijd voor de deur en levert deskundig werk. Op Gebr. Janssen kun je rekenen. Zo volhouden!
Pas na ruim 2 maanden na de melding van een lekkende dakgoot werd deze gerepareerd. Niet tijdens een reguliere afspraak maar even tussendoor. Eerdere toezeggingen dat ik zou worden gebeld om een afspraak te maken werden niet nagekomen. Het werk is goed uitgevoerd, het was slechts 15 min werk maar er is 1,5 uur in rekening gebracht ivm reiskosten. Al met al een teleurstellende ervaring bij dit bedrijf waar we heel lang klant waren
Recent is de jaarlijkse onderhoudsbeurt van de CV ketel gedaan. De monteur arriveerde op de afgesproken tijd. De monteur was zeer vriendelijk en legde uit wat hij aan het doen was en voerde de servicebeurt zeer vakkundig uit.
Na telefonisch contact werd binnen een paar dagen de lekkage op mijn badkamer goed gerepareerd.
Zijn vriendelijk, behulpzaam en komen hun afspraken na. Hierna laten ze e.e.a. te wensen over zoals even laten weten wanneer de rekening volgt (in ons geval duurde dat ruim een jaar), moesten nog een keer terugkomen om wat te herstellen waarbij ze ineens voor de deur stonden zonder een belletje vooraf en het nauwkeuriger omgaan met wat er uiteindelijk op de factuur komt te staan. Dit klopte bij ons echter niet. Dit zijn echter kleine verbeterpuntjes waar ze aan kunnen en moeten werken! We moeten echter wel vermelden dat ze kwaliteit werk afleveren!!
Goede producten. Vriendelijk en deskundig personeel
Vanaf het eerste advies tot en met de laatste afwerking van de badkamer en wc zijn we zeer goed geholpen door de mensen van het installatiebedrijf Gebr. Janssen Beugen. Het resultaat is prachtig.
Na het telefoontje, stond de service monteur smorgens al om 8 uur op het dak te zingen. Wij lagen nog in bed, we waren het vergeten, waarvoor nogmaals excuus. De monteur had het in een mum van tijd opgelost en heeft ook nog enkele scheurtjes in het loog gerepareerd. Na afloop heeft hij een kopje koffie gedronken en de levering bon ingevuld. Het is een bijzonder plezierig monteur. Hartelijk dank voor de hulp. Groetjes Annie en Jan
Diverse keren moeten mailen of er begonnen zou worden aan de reparatie. Werk is netjes afgeleverd
zie boven
De verbouwing en aanleg van de inloopdouche is prima verlopen. Er is netjes gewerkt door alle vakmensen. Enkele kleine aanpassingen in de planning werden in goed overleg geregeld. De comfortmap bevatte alle informatie en ook de projectplanning, wat handig voor ons was.
vriendelijk en goede uitleg
Meteen goed doorgestuurd naar de juiste afdeling en door Toon heel snel opgepakt Want Lekkage word alleen maar erger dus in een woord prima
Klantvriendelijke monteur
Vriendelijke monteurs en goede service
Snel en goede service en goed advies
PRACHTIGE DOUCHECABINE GOEDE KWALITEIT .
Telefoniste gaf aan dat de wachtlijst maanden kon zijn, vanwege drukte, maar ik kreeg al binnen 4 dagen een telefoontje van een dakdekker dat hij langs wilde komen. Hij heeft foto's van het dak gemaakt, zodat ik kon zien waar het probleem zat en hij heeft de lekkage ter plekke meteen gerepareerd. Tot volle tevredenheid, want een paar uur erna ging het hard regenen en bleven de emmers in de slaapkamers droog.
Het werk is goed en zeer netjes uitgevoerd. De dakdekkers zijn heel vriendelijk en loste de problemen direct op. Ze hebben alles weer netjes achtergelaten.
Het dak is tot alle tevredenheid hersteld, Ook goede voorziening getroffen t,b,v noodreparatie in verband met vakantie periode voor het eigenlijke werk zou plaatsvinden . Mijn dank voor de snelle en goede afhandeling en ook voor de prima communicatie met de heren Thijs Krommentuin en Emiel Centen.
Onze dakgoten moesten vervangen worden. Er kwam op korte termijn een monteur om de situatie te bekijken, en kort na de bouwvakvakantie is het werk tot tevredenheid uitgevoerd.
Hagelkruisstraat 6
5835 BD Beugen
Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. Contact: https://www.janssenbeugen.nl/Contactformulier.html