Goede service en er word kwaliteits werk geleverd door deskundig en vriendelijk personeel.
Goede ervaring. Deskundige monteurs. Goed advies bij het uitzoeken van de radiatoren.
Gebr. Janssen heeft ons uitstekend geholpen met onze dakverbouwing. Expertise, heldere afspraken en vriendelijke benadering.
Deskundig , uurtarief veel te hoog
Snelle service
Geweldig bedankt voor de snelle service
Op de dag dat ik gebeld heb stond er in de middag de al de monteur op de stoep.
Verstopping netjes opgelost
Originele beoordeling
Niet adequaat kleine verstopping opgelost. Bovendien de kosten voor het gebruik van materiaal staan niet in verhouding met de aanschaf en afschrijving ervan !
N/a
Juiste probleemanalyse: adequate reparatie
Als personeel aan privé spullen van klant zitten ;zomaar deuren openen en vragen stellen die niets met de opdracht te maken hebben is dat zeer slechte reclame voor de firma Janssen: Ik betaal deze factuur omdat er nog mensen zijn die normen en waarden mee gekregen hebben: Mijn inziens is er niet gewerkt zeer lomp omgesprongen met ander mans spullen:
Het werk ziet er vakkundig uit en heb er vertrouwen in dat het ook zo is. Ben er erg blij mee.
Wij willen graag het verloop van dit project bij jullie onder de aandacht brengen. Op dinsdag 20 april gestart met de renovatie van onze badkamer. Week 16, 17 en 18 verliepen naar wens. Maar 12 mei bij het afmonteren ging er veel mis. -verkeerde radiator - spiegel beschadigd - geen rooster afzuigkanaal - afwerking plafond bij deur niet netjes - ontbreken spotje - geen zuignopjes of haakje douche 14-5 Lekkage afvoer beide wasbakken. Alles wat ik beschreven stond blijft van toepassing. Alleen vrijdag 15-10 hebben we nog een gesprek gehad met de projectleider. Het was een prettig gesprek waarin hij ook toegaf dat er in de afwerking het nodige mis is gegaan. Hebben hem no g een suggestie gedaan voor verbetering in de communicatie.
Originele beoordeling
Wij willen graag het verloop van dit project bij jullie onder de aandacht brengen. Op dinsdag 20 april gestart met de renovatie van onze badkamer. Week 16, 17 en 18 verliepen naar wens. Maar 12 mei bij het afmonteren ging er veel mis. -verkeerde radiator - spiegel beschadigd - geen rooster afzuigkanaal - afwerking plafond bij deur niet netjes - ontbreken spotje - geen zuignopjes of haakje douche 14-5 Lekkage afvoer beide wasbakken. Monteur geweest, probleem niet opgelost. 17-5 Weer monteur geweest en lekkage wasbakken niet opgelost. 18-5 Weer monteur. Er moeten nieuwe afvoer pluggen besteld worden. 25-6 Monteur komt om de rest af te werken. Na 6 weken kunnen de emmers uit de lades van het bad meubel. Nieuwe afvoer pluggen. Heb nog meer punten maar kunnen niet op deze bladzijde.
Wij hebben een goede ervaring met jullie. Fijn dat jullie ons er ook aan herinneren dat er onderhoud aan de ketel nodig is. Dit wordt dan ook prima uitgevoerd. Dank hiervoor
vrij snel een afspraak kunnen maken, werd gebeld dat het een half uurtje later werd, goed opgeloste verstopping en weer netjes opgeruimd. dus heel tevreden!
Goede service , nette prijs voor onderhoud
Kundig en aardig personeel!!
Vlot en deskundig geholpen
omdat de eerste keer de verstopping niet verholpen bleek na een paar dagen, moest er een 2e bezoek komen. enige coulance had ik wel verwacht bij het factureren van het 2e bezoek. Na een telefonisch contact heeft Gebr. Janssen B.V. een naar tevredenheid zijnde regeling getroffen.
Originele beoordeling
Tevreden over de geleverde ketel!
Volgende keer maken we daar zeker een tweede afspraak!
Onze CV ketel zeer snel gerepareerd door een vakman.
Afspraak maken en nakomen soepel en betrouwbaar. De rekening vind ik aan hoge kant, met name het gebruik van de attributen, gereedschap vind ik hoog.
Nieuw dak op dakkapel. Op korte termijn gerealiseerd. Netjes gemaakt.
Ik hoorde een hevig en langdurig gerommel in het afvoerputje van de douche wat overging in een overstroming. Dit gerommel was ook duidelijk hoorbaar op het aangrenzende toilet.
Hagelkruisstraat 6
5835 BD Beugen
Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. Contact: https://www.janssenbeugen.nl/Contactformulier.html