Met veel toewijding uiteindelijk de verstopping opgelost. Goed werk van dit fijne professionele bedrijf.

• Nazorg en Garantie

Service is steeds goed geweest, maar een prijsverhoging van 50 % is onbegrijpelijk!

Ben reeds veel jaren klant en al deze jaren heb ik begrijpelijke kosten gehad. De laatste jaren ongeveer 90 euro. Nu komt er een standaard tarief van 135 euro. Dat betekent voor mij een verhoging van 50 %. Uitermate klantonvriendelijk!!

• Nazorg en Garantie

Alles netjes geregeld. Personeel vriendelijk en leveren prima werk

Oplossen kapotte sanibroyeur

Mijn schoonmoeder had een kapotte toilet boven wat een moeilijke klus was maar met de vakkundige medewerkers van Janssen is het helemaal opgelost. Top!

• Nazorg en Garantie

Vakmensen, dat kun je in onze badkamer zien.

Het was een mooi proces, het ontwerpen samen met Romy. De vakmensen die het zo mooi gemaakt hebben. Top.

Goede vakkundige service.

Probleem werd snel en goed verholpen

netjes gewerkt

net en goed werk verricht en schoon achter gelaten

Komt vertrouwelijk over

Goede ervaring met het eerste gedeelte: sloop oude badkamer. Werken netjes zoals; alles afplakken zover als nodig, spontane vaklui en ruimen alles naderhand netjes op.

Deskundig en betrouwbaar

Altijd bereikbaar, betrouwbaar en deskundig

• Nazorg en Garantie

Goede service correct personeel!

Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt, personeel is vriendelijk en behulpzaam!

Prima service!

Prima vakkundige en snelle service.

• Nazorg en Garantie

Ik zou het een ander zeker aanraden.

Zeer snel opgepakt en met goed overleg vakkundig gerepareerd. Werkplek zeer netjes achtergelaten.

Professionele organisatie

Gemakkelijk zaken doen. Flexibel, ervaren

• Nazorg en Garantie

serieuze en adequate reactie na oproep

wij hadden een plotselinge storing in het verwarmingssysteem. Na telefonische oproep zeer snelle reactie. Helaas bleken onderdelen niet op voorraad, deze zijn echter enkele dagen nadien alsnog geplaatst. Verwarmingsketel heeft gedurende de tussenliggende dagen in een soort van "noodloop" gefunctioneerd.

hele goede service en zeer klantvriendelijk, voor mij een dikke 10

vakmanschap en deskundigheid van de medewerkers

Zeer klantvriendelijk

Na een telefoontje werd zo snel als mogelijk een monteur naar mij toegestuurd.

uitstekend

heb totaal geen klachten

• Nazorg en Garantie

Jaarlijkse controle garagedak is een dure aangelegenheid

Voor minder dan een half uurtje werk wordt ruim 75 euro in rekening gebracht. Vorig jaar zat de medewerker ca. 20 minuten in zijn servicewagen na 10 minuutjes werk. Hij zei toen dat dit jaar (2020) het voegwerk van het lood in de muur zou worden vernieuwd. In plaats daarvan ben ik verwezen naar een voegerbedrijf. Dus behalve dat het voegwerk niet is uitgevoerd (in tegenstelling tot wat vorig jaar werd verteld), krijg ik extra kosten en moet ik waarschijnlijk wachten tot eind dit jaar voordat het klaar is.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Alles netjes volgens afspraak gemaakt

Onze eerste ervaring met gebroeders Janssen is positief.

Een prijsverhoging van 80% t.o.v. vorig jaar lijkt me nogal fors

Andere jaren was de monteur ongeveer 1 uur bezig en dan betaalde ik 80 euro. Dit jaar was de monteur ongeveer een 1/2 uur bezig en nu krijg ik een rekening van € 135. Misschien bij jullie monteurs, maar ik kan me niet herinneren dat mijn salaris dit jaar met ongeveer 80% is gestegen. Het volgend jaar kan ik beter een monteur per uur inhuren dan ben ik veel goedkoper uit. Hoor graag van jullie. 06 51119430

voortreffelijk

De zakelijke benadering bij offerte aanvraag en de correcte installatie van onze nieuwe cv ketel bevestigde nogmaals onze eerdere indrukken. Natuurlijk moet de aftersales nog worden afgewacht maar daarin hebben we alle vertrouwen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

prima ze kwamen gelukkig snel!

aFSPRAKEN WORDEN NAGEKOMEN, PRIMA SERVICE

Ondanks de grote afstand tussen bedrijf en woning klant, komt de servicemonteur altijd op tijd met goed humeur

• Nazorg en Garantie

Conform afspraken zijn nieuwe badkamer en toilet uitstekend afgeleverd

Wij hadden een planning om in april te beginnen met de renovatie van de badkamer en een toilet, vier weken zou alles duren. Dit was in het begin van het corona en wij durfden het niet aan om in deze ongewisse tijd dit te laten doorgaan. Gebeld met Edwin Weerts en hij had hier direct begrip voor en stelde alles uit tot juni. De verbouwing is verder goed verlopen en dit verdiend zeker een compliment aan de medewerkers die het werk moeten doen. Iedereen was er aan gelegen om ons, als klant, tevreden te stellen. Bij de oplevering kwam een puntje van kritiek naar voren maar ook dit werd direct opgelost. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen andere in onze kenniskring hier zeker van op de hoogte brengen.

Hagelkruisstraat 6

5835 BD Beugen

Over Installatiebedrijf Gebr. Janssen B.V.

Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. Contact: https://www.janssenbeugen.nl/Contactformulier.html

Over Techniek Nederland