Goed materiaal

Wat er ook moest gebeuren Gebeurde goed mensen met gouden handjes

• Nazorg en Garantie

Jullie waren er toen ik belde dat ik geen warm water had en het water uit de cv ketel lekte.

De monteur was zeer professioneel en mee denkend. Wat jammer was dat niet door is gekomen dat ik meteen een nieuwe cv ketel nodig had. Ik heb twee maal een adviseur aan de lijn gehad, toch telkens te laat. Nu heb ik bij iemand anders de cv ketel besteld en laten plaatsen.

• Nazorg en Garantie

Medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Goede vakmanschap

Goede vakmanschap

Erg goed

Erg goed

Snelle en deskundige service

De monteur kwam op de afgesproken tijd. Hij was vriendelijk en hij deed zijn werk vakkundig.

Goede service en klantvriendelijk

Ze leggen uit wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle service verleend door aardige en deskundige medewerker

Snel en correct

Ketel, keurig en snel schoongemaakt. Fijne monteur en legt alles netjes en goed uit.

• Nazorg en Garantie

Goede service en correcte afhandeling van de klacht

Prima en degelijk vakwerk

Nette mensen en netjes werkend genoten van het vakwerk wat ze geleverd hebben. Alles ook netjes achtergelaten.

• Nazorg en Garantie

De service was en blijft gewoon heel goed.

Een vraag blijft nog onbeantwoord en dat is of reeds geïnstalleerde hydraulische warmtepomp, die naar verluid weinig of geen onderhoud behoeft bij storing ook door Gebr. Janssen valt onder het CV onderhoudscontract ? Graag horen wij van U? Met vriendelijke groeten, Ricky en Martien de Krosse 5451XD 5 Mill

• Nazorg en Garantie

Uurloon is hoog tegen over andere bedrijven

Geleverd werk en werknemer waren oké maar uurloon is te hoog tegenover andere aanbieders

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer vakkundig en een doeltreffende werkwijze.

Na 5 bezoeken en 3 offertes met extreem hoge prijzen en soms onzinnige reparatie voorstellen, was Gebr Janssen B.V. het eerste bedrijf dat serieus onderzoek deed naar de lekkage en het terstond ook oploste. Ben achteraf heel blij dat we niet in zijn gegaan op een vd voorstellen van een uw concurrenten. Dit heeft minimaal ruim duizend euro uitgespaard. Het zal niet voor alle gevallen keihard te bewijzen zijn, maar zeker achteraf gezien heb ik het gevoel dat uw concurrenten ons hebben geprobeerd op te lichten. Dus ja wij zijn zeer tevreden over het het eindresultaat van uw werknemer Twan Braam.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Wij zijn heel tevreden over het geleverede werk.

Het geleverde werk voldoet geheel aan onze verwachting. De dakkapellen zien er keurig uit. Uitgevoerd door kundig en vriendelijk personeel.

Volgens afspraak

Goede indruk. Correcte plaatsing van het te gebruiken materiaal. Ook het afvoeren van gebruikte materialen via de kraan op de vrachtwagen. Personeel deskundig, goede communicatie .

• Nazorg en Garantie

Mijn ervaring is goed, toch mis ik nog iets.

Door mijn jarenlange goede zakelijke relatie met Gebr. Janssen heb ik ook nu privé voor hen gekozen. Het opmaken van de offerte ging snel en vlot. Helaas heb ik lang op de hybride wtw moeten wachten, maar dat lag niet aan Gebr. Janssen. Nadat er een montage-afspraak was gepland, ging het allemaal snel. De 2 monteurs waren zeer vriendelijk en lieten het werk ook schoon en opgeruimd achter. De uitgevoerde werkzaamheden zijn zeer netjes en zorgvuldig gedaan. Wat ik echter mis: is een beetje nazorg en goede uitleg. Toevallig was er gisteren een storing in de installatie en heeft de behulpzame servicemonteur mij zeer veel uitgelegd. Daar heb ik wat aan.

Geweldig werk geleverd

Alle medewerkers die aan de verbouwing van onze badkamer hebben gewerkt, waren deskundig en hebben prima werk geleverd. De planning zat goed in elkaar en er werd door iedereen zeer netjes gewerkt.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed en vriendelijk personeel, prima werk verricht

vriendelijk personeel dat goed werk verricht alleen het aantal verschillende personen die aan de badkamer kwamen werken vond ik nogal veel ( ongeveer 13 a 14 personen ) toch tevreden over het resultaat mooie badkamer geworden

• Nazorg en Garantie N.v.t.

prima vaklui met goede apparatuuur

prima vaklui.

Goed vakmanschap

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Deskundige en snelle oplossingen voor de dak lekkage

Zeer tevreden over werkwijze l, toelichting van Twan Braam. Een vriendelijke en aangename vakman.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Adequate

Prettig contact met medewerker. Probleem goed verholpen en advies gekregen

ok

vriendelijk personeel goede vaklui

wachttijd

Uiteindelijk werd de schade goed gerepareerd. Echter ik heb er weken , en vele telefoontjes achteraan moeten zitten, waarbij ik zou worden teruggebeld. Maar dat gebeurt dan niet, of op een tijdstip waarbij ik heb aangegeven dat mij dat slecht uit zou komen.

• Nazorg en Garantie

Heel snel en goed geholpen

Mijn riool zat dicht en dezelfde dag met een speciale wagen met hoge druk schoongemaakt. Voor mij was het een opluchting dat het snel werd opgelost en hiervoor mijn dank

Hagelkruisstraat 6

5835 BD Beugen

Over Installatiebedrijf Gebr. Janssen B.V.

Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. Contact: https://www.janssenbeugen.nl/Contactformulier.html

Over Techniek Nederland