Meneer glissenaar doet het onderhoud en reparatie aan de verwarmingsketel, altijd correct en goed.
Heel erg prettig!
Klantvriendelijke, deskundige en efficiënt werkende onderhoudsmonteur.
Zeer capabel en vriendelijk
Altijd keurig en deskundig uitgevoerd
Altijd vriendelijk. Legt uit wat gedaan moet worden.
Al vele jaren verricht de heer Glissenaar de service en onderhoud aan onze CV ketel. Stipt op tijd, betrouwbaar en vakkundig. En als het onverhoopt toch gebeurt, b.v. door een stroomstoring of anderzins, altijd aanspreekbaar voor de probleemoplossing. Daarnaast altijd bereid vragen te beantwoorden en informatie te geven.
Zie hierboven!
Ik ervaar de heer Glissenaar als een echte vakman. Naast zijn deskundigheid op dit gebied denkt hij goed mee hoe e.e.a. voor je werkt en maakt hij tijd voor vragen en uitleg.
Monteur die weet waar hij mee bezig is . Is goed bereikbaar en geeft tips waar je wat aan hebt . Kortom een uitstervend ras !
Nog tips gegeven over de convecte put.
Zeer tevreden, maakte op korte termijn een afspraak, voor een nieuwe klant
Altijd zeer tevreden over service, advies en uitleg.
Goede vakman die een prima service verleend.
Ontzettend vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Een voorbeeld van een vakman die je in je huis wil hebben. Het is bijna jammer dat we hem maar eens per jaar zien!
Zie boven
Hier komen service, kwaliteit en klantgerichtheid bij elkaar in de vorm van Glissenaar Verwarmingen. Aanrader.
Ik ben heel blij met de snelle en vakkundige hulp.
Vakman die zijn vak verstaat.
Wij kennen dit bedrijf al jaren en hebben er goede ervaring mee! Vakkundig en aardig
René komt jaarlijks voor een check van de ketel, legt duidelijk uit waarom er wat vervangen moet worden oid. Fijne samen snelle service!
Leuke enthousiaste vakman. Denkt mee in oplossingen en geeft uitstekend advies en goede service.
Goede en vriendelijke monteur !!
René Glissenaar (Glissenaar Verwarming) zien wij maar 1x per jaar, tijdens het jaarlijkse onderhoud van de CV-ketel. En dat zegt iets over zijn vakmanschap en kennis van CV-ketels. Een vakman, kan ook aan niet-techneuten zoals ik duidelijk uitleggen wat hij heeft gedaan / vervangen. Op een bevlogen manier, is niet snel tevreden. Altijd fijn om hem te zien, plezierig in het contact. Kortom: zeer tevreden.
Doet er alles aan om het te fiksen en weer warm water te hebben
Gerverscop 1
3481 LT Harmelen