Komt afspraken na zeer deskundig
Rene Glissenaar heeft ons nog nooit teleurgesteld!
Mijn ervaring met de heer Glissenaar is goed. hij is betrouwbaar eerlijk en vakbekwaam. Is altijd correct en komt zijn afspraken altijd na.
Snelle service bij een storing. Deskundig opgelost.
Super goed bedrijf. Bedrijf belt mij om een afspraak te maken voor onderhoud van de ketel wat er fijn is zodat ik het niet vergeet. Goede service, advies, betrouwbaar en professioneel en prettig in de omgang.
Vakkundig. Altijd bereid alles toe te lichten / uit te leggen.
Prettig zo'n vakman die snel ter plaatse is en een probleem kan verhelpen.
een 10 voor deze vakman.
uitstekend
Prima service van een vakman. Vriendelijk en komt afspraken na.
De CV al enkele jaren in onderhoud bij Rene. Altijd vriendelijk en denkt met je mee. Komt zijn afspraken na en is flexibel qua tijden.
Na een telefoontje over het niet werken van de verwarming . Zat ik er weer snel warmpjes bij. Super geregeld
Al 24 jaar onze adviseur en controleur.
René gaat mesjes en deskundig zijn gang, zelfs bij het bijvullen wat ik niet goed had voorbereid gezien de spullen die voor het toppunt stonden
Altijd bereid voor advies en komen bij storing
Perfect bedrijf voor het onderhoud van onze ketel. Duidelijk en eerlijk advies!
komt zijn afspraken na
Fantastisch bedrijf
Prima, vakman en vriendelijk. Komt afspraken na❗️
Je wordt gebeld als het weer tijd is om een afspraak te maken. Hij komt stipt op tijd. Is zeer kundig en punctueel en bovendien zeer vriendelijk!
Erg fijn denkt altijd mee aan verbruik verminderen komt afspraken na
Idem
Een gerust gevoel dat onze CV in onderhoud is bij Glissenaar.
Dit is een heel kundig en betrokken ondernemer. Renee is in staat om al die technische dingen in Jip en Janneke taal uit te leggen en geeft adviezen hoe te handelen richting bv de leverancier. (stedin) Ik vertrouw blind op de adviezen van Renee Glissenaar.
Gerverscop 1
3481 LT Harmelen