René verricht al jaren het onderhoud aan onze CV - ketel. René geeft altijd toelichting om welke reden de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Geeft ons advies en informeert ons over de punten van aandacht. Wij zijn nooit voor onvoorziene verrassing komen te staan. René staat altijd voor ons klaar.
Al twintig jaar uiterst tevreden klant van de heer Glissenaar.
Komt zijn afspraken netjes na. Verricht zijn werk goed. En een zeer vriendelijke man!
Mailtje gestuurd en nog geen 2 uur later was het allemaal weer in orde,
heel precies
Zie bovenstaande.
Altijd meedenkend qua dag en tijd
Vertrouwd
René komt al jaren bij ons. Hij kwam ook bij de vorige eigenaren van ons huis. We zijn erg tevreden.
Rene kom al jaren bij ons, vakmannetje en altijd vriendelijk en goed geholpen. nu zijn wij zover dat wij geen gas meer verbruiken, dus het onderhoudscontract moeten beeindigen, maar als je iemand zoekt voor het onderhoud van de ketel , is rene de man die je zoekt.
Reageert snel op de email! Werkt netjes. Geeft voldoende uitleg.
De service van de hr Glissenaar is uitmuntend.
Naast bovengenoemde, neemt René alle tijd om advies te geven en om vragen te beantwoorden. Top!
Al jaren komt hij hier voor het keuren van de CV. Duidelijke uitleg en eerlijk advies. Is er wat kapot of aan vervanging toe dan gaat dit in overleg. De komende jaren zal hij hier ieder jaar dus weer verschijnen.
Al meer dan 30 jaar een goede relatie . Betrouwbaar, betrokken en verstand van zaken . Erg blij mee !!
Altijd op tijd, steeds correct onderhoud en klantvriendelijke afstemming. Al jaren!
Goede service, goede ervaring.
Goede service, goede ervaring.
Als er een probleem is, wordt het in de kots mogelijke tijd opgelost
Perfecte service, niet gehaast, tijd om vragen te beantwoorden.
Man van zijn woord.
We hadden een lekkage aan de ketel, ketel al 9 jaar niet laten servicen (eigen fout) Rene kon binnen een paar dagen komen en heeft snel alles verholpen en ook goed advies gegeven over besparing enz. Top service!
Jaarlijks komt René onze verwarming controleren. Informeert ons, geeft goed advies en houdt zich altijd aan de afspraken. Zeer klantvriendelijk.
Gerverscop 1
3481 LT Harmelen