Kundig. Denkt goed mee.
Zaterdagavond koud water i.p.v. warm water uit de kraan De c.v. werkte wel, met enige schroom gebeld en voicemail ingesproken... binnen een kwartier werd ik gebeld dat René er aan kwam. Binnen het uur weer warm water.... Geweldige service... daar keek ik ook niet echt van op want het bedrijf staat goed bekend!
Geen warm water. Fa. Glissenaar is snel ter plaatse en heeft de ketel meteen gerepareerd. Wat een goede service. Gelukkig...ze bestaan nog, die servicegerichte en klantvriendelijke bedrijven! In een woord SUPER!
Deskundige service en klantgerichte benadering.
Wij zijn sinds 3 jaar overgestapt na veel ellende bij een concurrent. De betrouwbaarheid en het vakmanschap zijn een verademing. We zijn erg tevreden over de reguliere check, maar vooral de reactiesnelheid als dit nodig is. Kortom, uitermate tevreden!
Hij komt zijn afspraken na, geeft goede en betrouwbare adviezen over onderhoud en vervanging van de CV ketel.
Helemaal prima
Doet prima wat er moet gebeuren en houd perfect in de gaten wanneer de ketel weer nagekeken moet worden
Goed gesprek gehad over de nadelen van een "goedkope" CV-ketel kopen. Verschil in Service uitgelegd. Na 17 jaar doet mijn ketel het nog steeds probleemloos
De heer Glissenaar komt afspraken na. Is een vakkundige en vriendelijke installateur
Snel en vakkundig onderhoud aan de ketel.
Op dezelfde dag dat ik belde kwam er nog iemand langs. En binnen no time hadden we weer warm water. Heel fijn! Ook uitgelegd gekregen wat er nu precies mis was.
Ja wat zal ik zeggen, altijd goed, betrouwbaar.
Vriendelijk en klantgericht
Goed onderhoud en advies.
Zeer vriendelijk en betrouwbaar
komt prima op tijd voor zijn service uit te voeren en levert goed werk.
Klantgericht vriendelijk en vakbekwaamheid
Kan er altijd op vertrouwen
Zie boven
Duidelijk uitleg, adequaat verzorging van het jaarlijkse onderhoud.
Fijn om zaken mee te doen, betrouwbaar adres
Prettig contact en goede service
Firma Glissenaar onderhoud mijn ketel al 10 jaar en ik wil nooit een andere ketelonderhoud service dienst.
Rene weet precies wat er moet gebeuren, is eerlijk en komt zijn afspraken na. Heeft er ook gewoon verstand van. Verder is mijn ervaring inmiddels dat als er echt wat aan de hand is met de cv installatie hij het snel oplost. Top
Gerverscop 1
3481 LT Harmelen