Op tijd. volgens afspraak nette jongens. Werken goed door. Het gaat om de jongens van electra/alarm

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De monteurs hebben hier netjes gewerkt.

Goed vakwerk

Goede monteur die zeer accuraat zijn werkzaamheden uitvoert. Keurige omgang met de klant. Verder goed dat de afspraak voor de onderhoudsbeurt tijdig werd aangemeld.

• Nazorg en Garantie

Een snelle en deskundige hulp bij een nieuwe CV ketel.

De cv ketel is geplaatst in een halve dag. Bij het Instellen van de thermostaat had ik graag wat meer hulp gehad. De temperatuur zoals aangeven op de thermostaat lijkt lager. Bij mijn oude ketel was het met 20,5 C al warm . Het lijkt of ik hem nu hoger moet instellen .

• Nazorg en Garantie

Bedrijf is betrouwbaar en werkzaamheden zijn goed.

Afspraken komen zij na, werkzaamheden zijn snel gepland en uitvoerbaar.

• Nazorg en Garantie

Wij zijn klant voor het alarm. Zeer goede service door Ben.

• Nazorg en Garantie

ben tevreden over de uitvoeringen

Krijg een duidelijke uitleg. Wat het beste is in mijn situatie afgestemd op mijn wens.

• Nazorg en Garantie

Snelle service en goede oplossing

Het probleem is vakkundig opgelost in een korte tijd door een ervaren monteur.

Goede eenmalige onderhoudsbeurt

• Nazorg en Garantie

Perfecte oplossing voor mijn probleem.

Correct de afspraken nakomen en een eerlijke offerte. De monteurs/ installateurs werken vakkundig en netjes. Het eindresultaat was precies zo als geschetst en daardoor erg tevreden

Helemaal top!

Zeer aardige monteur. Liet duidelijk zien dat hij echt liefde voor zijn vak had. Beleefd, professioneel en persoonlijk. Zeer aardige gast! Gaf ook duidelijk uitleg bij alles wat hij deed. Een echte ambassadeur!

Netjes en correct gewerkt

Tevreden

Snel geholpen

Ketel was stuk gegaan na jaren trouwe dienst. In het verleden al zaken gedaan met Hajnadi. Nu de vervanging ook. Snel en netjes gewerkt.

Met waardering monteur beoordeeld

Ons schoorsteen-lekkage-probleem is heel deskundig door de vriendelijke monteur verholpen. Verder is het onderhoud zó goed afgerond als in geen jaren gedaan is! We zijn heel blij dat deze rustige man zijn werk prima heeft gedaan. Veel dank voor deze mooie klus!

waardeloos

ze hebben monteur die nergens aan mag draaien dus waarschijnlijk 2 of 3 die kennis hebben en de rest moet schroefjes ,waardeloos bedrijf

kut bedrijf

ik woon in een huurflatje van Weller. Helaas woon ik boven de collective cv en warmte levering . Het piept en ruist . We kunnen er niks aan doen. Vervolgens kwamen de genien op het idiee de pomp lager te zetten, ging goed . Tot paar weken , okay gaan we de pomp vervangen in samen spraak met Weller(de woning vereniging) , einedlijk rust kwa geluid daarna vervolgens gekut en en met als hoogepunt zaterdag nacht , leek wel een vliegtuig die in mijn flat 24 uur per dag land, bel ik ze wel om 3 uur in de nacht ik moest maar de woning vereniging bellen en , slaaploze nacht , en de woningvereniging om 8 .00 uur gebeld, en ja hoor een lek in de het cv hok geen warm water in de het hele complex , BEDANKT HAJNADI

Waardeloos bedrijf

Dit bedrijf komt afspraken niet na, ze laten je gewoon zitten met een kapotte ketel. E-mails/klachten worden niet bevestigd noch beantwoord. Ongenoegen melden via telefoon, wordt er gewoon opgehangen. Personeel zeer onvriendelijk. Dit bedrijf is NIET aan te bevelen.

Langheckweg 13

6468 EL Kerkrade

Over Hajnadi Klimaattechniek B.V.

Hajnadi is een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en beheren van slimme werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, in nieuwbouw en renovatieprojecten, woning- en utiliteitsbouw. Dat doen we met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Over Techniek Nederland