5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben als VVE zeer uitvoerig contact gehad. We kregen ook een prima prijs aangeboden. Door de zeer magere subsidie regeling van de gemeente Katwijk zijn we uiteindelijk afgehaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaringen zijn tot nu toe prima. Na een storing keurig geholpen.

Zeer Tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer net bedrijf, goed advies, voorwerk gedaan zodat leggen met 1 dag zonder oponthoud gedaan kon worden, bij vragen direct contact( ze weten wei je bent) en helpen snel en deskundig. zeer aan te bevelen in het oerwoud van aanbieders. ik heb ook zakelijke relaties met hun gedaan, allemaal zeer positief ervaren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ook voor service het goede adres.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Advies duurde echt enorm lang. Voelde me niet echt serieus genomen. Maar ik vind het super dat ze Grasshoppers sponsoren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt netjes en vakkundig geholpen en voorgelicht en de plaatsing was snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, alleen de opbrengst schatten ze iets hoger in, maar dat zullen al die bedrijven wel doen denk...

Deze waren prima !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies deskundigheid heb ik geen vergelijk. Betrokkenheid en service een top gevoel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen werden keurig geplaatst binnen geplande tijd en ook binnen alles netjes afgewerkt. Na het plaatsen duidelijke begeleiding en ook hierna nog bij kleine problemen een zeer toegankelijk bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Precies het goede vermogen geadviseerd, zo blijkt. In de praktijk schommelt ons jaarverbruik nu al vier jaar rond wat de panelen opleveren. Prettig contact met de Noordwijkse ploeg van Solar Systemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en goede begeleiding. Nazorg en monitoring is ook OK.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting over mogelijkheden en onmogelijkheden. Transparante kosten, en goede koffie!

Top bedrijf! Denkt mee. Deskundig Eerlijke prijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, klantgericht, liefde voor het vak en product en communicatief en sociaal vaardig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede afspraken alles keurig op tijd en netjes verzorgt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij genieten al jaren van zonnestroom, Dankzij het advies en deskundige installatie van Solar-systemen Bollenstreek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste jaar was opbrengst boven verwachting. Een collega kon de opbrengst van de panelen niet geloven! Netjes aangelegd en goed verzorgd. Daarna Solar niet meer nodig gehad, vandaar bij service nvt ingevuld, maar heb daar alle vertrouwen in. Misschien goed als de panelen 2 jaar in gebruik zijn om nog is bij jullie op kantoor langs te komen om aan de hand van de statistieken te evalueren. Groet Ab