Dirk en team hartelijk dank voor de prettige samenwerking

De Adviseur was zeer vriendelijk meedenkt behulp saam De Zonne experts op het dak waren ook zeer vriendelijk en meedenkt. en dan bedoel ik, de plaatsing van de zonnepanelen er van. En hoeveel zonnepanelen ten eindelijk geplaatst kunnen worden.

Zonnepanelen zijn naar opdracht goed geplaatst.

Snelle intake gekregen en snel geplaatst.

Goed geholpen

Het was een beetje puzzelen met panelen en dakvlakken. Uiteindelijk een mooie set uitgekozen die goed en supersnel is geinstalleerd.

vriendelijk geprijsd, snel traject

Het contact is vriendelijk en makkelijk. Plaatsing ging vooraf aan een huisbezoek waarbij de plaatsingsmogelijkheden bekeken werden. Jongens die kwamen plaatsen zijn erg vakkundig, werken snel en kijken naar de mooiste, beste manier van plaatsen. Wij wilden namelijk geen kabels in het zicht.

Goed opgeleverd volgens afspraak

Alles prima geleverd en geinstalleerd

uitstekende service

Planning was prima en ook de plaatsing van de panelen verliep prima. Met de monteurs eerst overlegd wat de beste oplossing was gelet op schaduw en zonnestand. Daarna hele vlotte afhandeling. De WiFi deed het eerst niet, maar nog diezelfde middag werd dit opgelost. Laat de zon nu maar komen!

Geweldig!

Professionele,schone en vlotte plaatsing van de zonnepanelen en omvormer met een vriendelijke aanpak. Ook netjes en schoon gewerkt.

Duidelijke uitleg en keurige plaatsing

Vanaf de offerte tot plaatsing goed begeleid. Duidelijke uitleg over de panelen en de gehele installatie, en traject naar plaatsing. Als er vragen zijn kregen we snel een reactie van hun. De dag van de plaatsing van de panelen, netjes gewerkt en alles volgens plan. Achteraf een mailtje of alles nog naar wens is. Perfect.

Snelle levering en plaatsing

De efficiente werkwijze van de monteurs is klasse. Weten precies wat ze aan elkander hebben. Ook de telefonische service en mails waren zeer positief. Een aanrader voor Katwijk e.o.

Vriendelijke en professionele installateurs en geheel volgens afspraak

De offerte heb ik op mijn verzoek snel ontvangen. Vragen werden snel en correct beantwoord. Bereikbaarheid was goed. Na schouwen was de afspraak voor de installatie op korte termijn gemaakt. De monteurs kwamen in rap tempo in actie en na het gezamenlijk met mij vaststellen van de beste plek voor de omvormer werden de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Geen tijd voor koffie. Doorgaan. In een ochtend was alles gepiept en lagen er 12 panelen te glimmen en te absorberen. De volgende dag de codes voor de app ontvangen. Ook die installatie was eenvoudig en meteen waren de resultaten zichtbaar. Kortom, dik tevreden.

Vakkundig, klantgericht professioneel bedrijf

Goed advies, nette offerte, snelle en vakkundige installatie. Netjes uitleg ontvangen van de monteur tijdens de montage over de werking en de installatie. Met de meegeleverde app duidelijk inzichtelijk wat de panelen aan elektriciteit produceren. Goede nazorg in de vorm van informatieflyer. Wij zijn erg tevreden over de producten en uitgevoerde werkzaamheden.

Snelle, correcte en zeer vriendelijke service

Vanaf de offerte aanvraag tot oplevering na installatie bijzonder tevreden. Snelle en correcte communicatie, goed bereikbaar en zeer vlotte installatie.

Heldere benadering en resolute uitvoering

Heel prettig en vakkundig. In deze markt waar iedere aanbieder de mooiste verhalen vertelt zijn zij nuchter en laten zich niet meeslepen.

Super klantvriendelijk van begin tot eind

Goeie begeleiding bij aanschaf: goed advies afgestemd op onze wensen. Er werd echt meegedacht en geen mailtje of vraag was hen teveel. Uitvoerend personeel dat de zonnepanelen kwam leggen ook zeer efficient en 'geruisloos 'aan het werk (geen omkijken naar gehad). Na oplevering keurig een mail met de vraag of alles naar wens was en of wij nog vragen hadden. Echt positieve klantervaring! Topbedrijf.

Top service

Alles is duidelijk uitgelegd van begin tot installatie super gedaan.

Zeer goede service en snelle levering

Zojuist zijn de zonnepanelen geplaatst, zeer snel en netjes gewerkt. Korte leveringstijd.

Duidelijk en heldere afspraken, goed advies en no nonsens

Vanaf de aanvraag van de offerte tot en met de plaatsing is alles soepel verlopen. Duidelijke afspraken, een goed advies en een vlotte en keurig nette installatie van de zonnepanelen. Ook vragen achteraf via de mail werden vlot en duidelijk beantwoord. Dik tevreden met dit bedrijf.

Prima service, betrouwbare vakmensen.

Voor plaatsing is er twee maal iemand ter plaatse komen kijken, o.a. ivm aanwezigheid bliksemafleider. Meterkast is aangepast en 15 zonnepanelen zijn in een paar uur geplaatst. Via internet (PC en smartphone) is de dagelijkse opbrengst te volgen.

Heel goed en vriendelijk geholpen

De monteurs waren erg vriendelijk en kundig. Binnen anderhalf uur 7 panelen geplaatst. Duidelijk uitleg gehad , ook via de mail. Heel tevreden!

Fijn bedrijf

Vooraf een prettige schouw gehad. Plaatsing kon vrij snel na akkoord. Installatie zelf gebeurde snel en professioneel.

Professionele organisatie met goede prijs/kwaliteit verhouding

Kundige mensen die meedenken en kwaliteit leveren.

Zeer goed advies gehad,en vakkundig alles geplaatst.

Super vriendelijke monteurs die met je meedenken. Plaatsen ging ook vlot ondanks de regen. Alles super netjes weg gewerkt en aangesloten.

Goed advies en deskundige monteurs

Betrouwbaar en deskundig team. Snelle levering. Prijs gelijkwaardig aan grote landelijke bedrijven. Maar dan met betere service!