Betrouwbaar en goede communicatie

Zeer profesioneel. Alles geleverd zoals afgesproken. Werk is erg netjes afgehandeld.

Fantastisch

Nette mensen. luisteren goed naar klant met vragen. geven uitleg en advies. Stellen hun voor wie ze zijn voor dat ze beginnen. Zeer zeer goed bevallen.

Uitstekende service

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Professioneel en vakkundig zijn wij geholpen. Bij ons werden er 4 panelen bijgeplaatst. In anderhalf uur was de klus geklaard.

Een echt totaal pakket!

Van een informatie gesprek naar een passend advies tot en met een goed werkende installatie!

Alles volgens afspraak

Nette en correcte plaatsing van de zonnepanelen

Goede service, snelle levering en plaatsing.

Begin was de communicatie even afwezig, maar dat is dik voor elkaar gekomen. Goede service, snelle montage, heldere uitleg.

goed, vriendelijk en accuraat

Alles prima

Snelle en duidelijke informatie

Goede en duidelijke informatie.

Zeer goed.

Snelle response op aanvraag. Duidelijk eerlijk verhaal, meedenkend met klant. Op locatie komen kijken. Installatie vlot en netjes. Aan afspraken gehouden. Kwam soms wat gehaast over, dat kan beter.

Goede communicatie, helder en begrijpelijk.

Prima geholpen. Adviseur nam de tijd om alles uit te leggen en verschillende mogelijkheden besproken. Installateurs hebben ook goed werk afgeleverd.

Slechte communicatie

Solar-systemen is slecht te bereiken. Als je telefonisch contact heb wordt er gezegd u kan beter mailen. Maar als je dat doet wordt helemaal niet gereageerd. Verder is de plaatsing correct geleverd via een montage bedrijf die correct en netje werkte. Echter op de app is ook de naam van een andere zonnepaneel houder vermeld. Als je hierover een berichtje stuurt wordt ook niet op gereageerd.

Prima service en goede kennis van zaken

Prima service en goede kennis van zaken

Meedenkend, snel geplaatst

Meedenkend over hoe te plaatsen, duidelijke offerte en snel geplaatst

Deskundige hulp, oog voor de vereniging en een perfecte uitvoering.

Als relatief kleine IJsclub Voorwaarts Katwijk moeten we op de kleintjes letten, maar willen we wel ons clubgebouw zo duurzaam mogelijk maken. Solar-systemen Bollenstreek heeft ons geholpen om dat op een financieel aantrekkelijke manier te doen, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit. Levering en plaatsing zijn perfect volgens afspraak verlopen. De panalen liggen inmiddels al voor ons te verdienen.

Ik ben zeer tevreden met zowel de afspraken als het geleverde werk.

Prima werk geleverd door vakkundige mensen

Prima werk geleverd

Goede en prettige samenwerking. Flexibele instelling en prima oplevering. Geen tegenvallers.

Deskundig en vriendelijk, persoonlijk, snel en adequaat

Helder en eerlijk advies op maat. Goede uitleg en de boel was binnen een dag geplaatst en functionerend. Zeer snelle reactie op vragen per whatsapp of e-mail. Vriendelijk personeel.

Snel, duidelijk, duidelijke communicatie

Goede en duidelijke voorlichting. Snelle reacties ondanks 1 email die men vergeten was te sturen. Snelle montage.

Alles volgens afspraak, keurig goedwerkend afgelwverd.

Xxxx

Prima service, goede kwaliteit.

Goed geholpen, goede kwaliteit, de opgeleverde PV-installaties werken uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is een no nonsens bedrijf, eerlijk en komen gewoon hun afspraken na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het lastig was om de zonnepanelen bij mij te plaatsen, kon Solar-Systemen de panelen toch plaatsen en de panelen werken op dit moment optimaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn met Solar Systemen in zee gegaan omdat ze vantevoren komen kijken en een advies en offerte op maat maken. Dirk Kuijt is bij ons langsgegaan, en kon al onze vragen moeiteloos beantwoorden. De daaropvolgende offerte was redelijk en daarom hebben we Solar Systemen gekozen. De installatie is verder ook probleemloos verlopen, vriendelijke en professionele installateurs, heel service-gericht.