Goede begeleiding in het maken van een keus welke warmtepomp en ketel het beste past. Ook werking laten zien van een vuilfilter Duidelijke prijsafspraak, Zeer tevreden
Communicatie is erg goed, zeer vaardige monteurs die op korte termijn kunnen komen met goede service! Daarbij erg tevreden over de prijs. Dit bedrijf is een aanrader!
Snel en een redelijke prijs. Binnen een uur al mijn problemen opgelost.
Probleem gevonden en verholpen! Vriendelijke man, nam de tijd en heeft het deskundig en professioneel gedaan! Heel tevreden en dank voor het snelle afhandelen!
Iets minder goed bereikbaar, dat is een minpuntje maar wel erg vriendelijk en behulpzaam. Monteur was er snel, de werkzaamheden liepen iets uit maar de prijs die vantevoren was afgesproken bleef ongewijzigd. Echt top zeker een aanrader!
Prima service, goede prijs. Aardige en zeer bekwame betrouwbare cv monteur. Zeker aan te raden. 2e keer dat hij aan mijn cv werkt en wederom zeer tevreden
Zeer fijne ervaring! Binnen 1 dag een prijsindicatie en afspraak gepland voor 2 dagen later. Snel en professioneel gehandeld. Goede prijs voor goede kwaliteit.
Prima zo Kwaliteit boven kwantiteit! Ga zo door
HOB heeft na een bezoek snel een passende en duidelijkeofferte uitgebracht. Al na een week is de ketel geïnstalleerd met een nieuwe dakafvoer door Richard met een monteur. Bedrijf super deskundig, werkt netjes met goede adviezen en komt afspraken volledig na. Een topbedrijf!!
Ben een zeer tevreden klant, probleem zeer snel opgelost door een vriendelijke,vakkundige monteur.
Sinds de installatie van onze warmtepomp heel erg tevreden. Ook de werkzaamheden wordt keurig uitgevoerd Door de drukte was een afspraak mis gegaan maar dit is helemaal goed gekomen Werken schoon en netjes, ruimen alles op .Het service contact raad ik bij dit betrouwbare bedrijf zeker aan.
Goede ervaring Reageren na de opdracht snel Offerte duurde even door de drukte maar wel de moeite waard Aardig en hebben er echt verstand van
Ik heb in de avond een lekkage gevonden in mijn cv hok... contact opgenomen met desbetreffende service/installateur. afspraak gemaakt dat hij in de ochtend langs zou komen. Keurig optijd, snel gehandelt. Een ieder raad ik deze monteur aan.
Ondanks dat ik niet helemaal tevreden was hebben de mannen van HOB het prima opgepakt en naar tevredenheid opgelost Serieus met hun werk
Snel en efficiënt betrouwbaar, prijs vooraf bekend van mij krijgen jullie 10 plus ga zo maar door.
Dit bedrijf heeft mij al een paar keer goed geholpen, als ik wat heb ga ik eerst daarheen…
Een prima bedrijf geef goede service Ik begrijp nu wel waarom er een wachtlijst is
Meer dan geld waard goed ons probleem verholpen
Savonds telefonisch gesproken over een verstopte doucheput en wasbak, kon vrijdag ochtend al snel komen. Erg goed geholpen, werken netjes en is zijn vriendelijk. Vooraf afgesproken prijs. Erg tevreden
Alle afspraken nagekomen en goed uitgevoerd, denken goed mee en zijn vriendelijk
Geen slechte punten kunnen ontdekken Ga zo door
Erg tevreden nette offerte Goed advies waardoor we goedkoper uit waren Netjes en snel gewerkt
Werkzaam laten uitvoeren wat op zich goed ging Tot ik later meerwerk wilde en ik de prijs kreeg die was zo hoog dat je gelijk aan de chemo kan Volgens mij halen jullie ook slechte recensies weg
Snel en flexibel bedrijf Aardig personeel