Eerdere review herroepen

Een maand geleden heb ik mijn cv ketel willen laten onderhouden. Ik heb contact gezocht met de firma Huisman. Daar ging er achteraf gezien iets mis, Ik werd 'doorverbonden' met Zzp'ers die dezelfde dag nog konden komen. Ik leefde in de veronderstelling dat die door de firma Huisman - vanwege de drukte- waren ingehuurd. Na contact met de firma Huisman blijkt dit niet zo te zijn. Pas dus op voor dit soort praktijken.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Adequate top service

Had een verstopping in de toilet, waardoor de toilet gedemonteerd moest worden. Na 1 telefoontje kon dit tussen de reeds geplande afspraken door. De volgende dag moest de toilet weer terug geplaatst worden nadat het ontstoppingsbedrijf de verstopping had verholpen. Het was vrijdagmiddag 16.00 uur en eigenlijk tijd voor de wekelijkse vrijmiborrel, maar ik had ook nog 2 lekkages aan mijn wastafels en toen stelden zij zelf voor om deze meteen maar te verhelpen in plaats van een nieuwe afspraak te maken. Geweldig toch. Alles in 1 keer verholpen.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid