vriendelijk snel afspraak mogelijk deskundig
Worden altijd goed geholpen en zijn zeer content met de onderhoudsmonteur John.
Jarenlange service en reparatie van de cv-ketel, zonder problemen!
Het begon met een geyser nakijken maar daarna diende het ene na het andere lek zich aan bij mijn stacaravan. John de monteur ging gewoon stug door tot het in ir orde was. Top!
toegankelijk , Vertrouwd, Goed overleg met monteurs ,Schoon opleveren.
Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.
Ontzettend aardige monteur. Zeer bekwaam en toegankelijk.
een onderdeel was kapot , de monteur kwam de volgende dag en heeft alles in orde gemaakt
goede service en monteurs die een stuk ervaring meebrengen, en duidelijke uitleg geven waarom iets niet of iets wel te doen.
Klantvriendelijk en terzake kundig
goeds spraakse monteur met goede ervaring en probleem [jes] snel wist op te lossen
terzake kundige vakmensen.!
Goede kwaliteit van materiaal en afspraken
De monteur heeft hier vriendelijk en accuraat gewerkt. En is voor een volgende keer weer van harte welkom wat ons betreft.
Goede service en zeer vriendelijk personeel, emotions zijn niet toegestaan maar een dikke duim.
Overwegend positief.
Nogmaals, snel vakkundig en vriendelijke serviceā¦
Komt afspraken stipt na
Ze dien wat ze zeggen en leveren vakweek
De huurder van ons chalet op camping Krieghuusbelten belde op zondag dat de doucheslang kapot was. Maandagochtend belden wij met de storingsdienst. Het bedrijf was dicht maar Bert kwam toch even een nieuwe slang brengen. Proficiat, dit is het verschil maken.
Wij zijn niet te spreken over Hulsman. Je meld een probleem voor de 2e keer maar na een week werkt alles nog slechter dan daarvoor. De veel te hoge factuur sturen ze wel. Na navraag te hebben gedaan blijven ze hierbij en geven ze aan alles te hebben verholpen. Het is juist slechter geworden maar daar willen ze niets van weten. Misschien hebben anderen betere ervaringen voor ons is dat helaas niet zo.
Geachte heer Cuppers, We vinden het erg vervelend dat u de door ons verrichte werkzaamheden zo ervaart. De installatie is niet door ons aangelegd en de problemen zijn er al veel langer. We kunnen wel een oplossing voor u realiseren echter wenst u geen kosten te maken aan uw installatie omdat u de woning hebt verkocht. Wij kunnen hierdoor helaas niet meer voor u betekenen en hebben de gemaakte kosten berekend.
In de laatste maand verschillende malen kontakt gehad met Uw bedrijf, voor serviceonderhoud CV, plaatsing nieuwe CV ketel, plaatsen nieuwe kraan en vaststellen verstopping, uw monteur was voorkomend en bekwaam.
18 zonnepanelen geplaatst in werking gesteld. Dit is in 2 dagen gebeurd. Alles in goed overleg. Vriendelijk personeel. Helaas kunnen we de resultaten nog niet aflezen op onze mobiels, omdat bleek dat de wifi-verbinding niet werkt. Hiervoor zou er nog iemand weer contact met ons opnemen, wat nog moet gebeuren.
Correcte afhandeling van gemaakte afspraken. Goede concurrerende offerte. Flexibele houding.
Ambachtsweg 20
8152 BA Lemelerveld
U wilt zich in uw huis of op uw bedrijf prettig voelen. Installatiebedrijf Hulsman luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar praktische, gebruiksvriendelijke totaaloplossingen die uw woon- en werkcomfort vergroten. Of het nu gaat om badkamergemakken, duurzaamheid of voorzieningen voor ICT, Installatiebedrijf Hulsman is bij u thuis.