Mijn problemen waren snel opgelost.
Goed hoor
Kachel stuk, moest vervangen worden. Buiten vroor het. Kon met extra bijbetaling binnen een week vervangen worden. Nieuwe installateur zoeken. Kuperus gebeld: binnen een uur een offerte ontvangen en binnen 24 uur was onze woning weer warm. Heerlijk. Vlotte, vriendelijke afhandeling.
Keurige afwerking bij het installeren. Prettige omgang met de medewerkers.
Snel en behulpzaam. Technisch prima voor elkaar en nette installateurs op het werk.
Wat ik telefonisch had afgesproken is ook zo gegaan Zeer netjes en beleefd
Correct uitgevoerd
Vakkundig
Het probleem was niet na het eerste bezoek verholpen, maar is allemaal goed gekomen .
Heel aardige meneer. Veegde bij binnenkomst zijn voeten. Heeft netjes gewerkt. Goede uitleg gegeven. Samen nog kopje thee gedronken.
' Ochtends ontdekt, dat de verwarming het niet deed. Geen waterdruk. Bijvullen lukte niet. Om 8:30 uur gebeld. Om 11:00 uur stond onze bekende monteur op de stoep en kon het euvel snel verhelpen.. Datag met recht service heten!
De monteur kwam voor een servicebeurt, hij was vriendelijk hij deed zijn werk prima en netjes
ze zijn 2 dagen bezig geweest, snel en vakkundig werk verricht, in goed overleg, dat geeft de klant , ons dus een goed vertrouwen.
Een beter bedrijf in deze buurt ken ik niet.
Plezierig en snel ter plaatse na vervroegde oproep.
Reactie van bedrijf is snel met vragen. Je krijgt gewoon iemand aan de telefoon= is zeldzaam tegenwoordig!!
Prima onderhoud .
De monteur gaf op deskundige wijze uitleg over hoe te handelen bij uitval of einde verhaal ketel....
Prima !
Mensen zijn s'morgens op tijd,vriendelijk en correct. Misschien een tip om op de rekening een link te plaatsen waar de mensen naar toe kunnen gaan om de subsidie aan te vragen. Het had mij veel ellende kunnen besparen.
Vakkundig vriendelijk stipt.
Snelle en goede service, vrolijke mensen die over de vloer komen.
Fijn bedrijf met goede medewerkers. .
Binnen 1 dag was het onderdeel vervangen en daarmee was het probleem direct opgelost!
Monteur Kuperus is man met de kennis welke nodig is om onze ketel perfect te laten werken. Vriendelijk, werkt gestaag door ondanks een ‘arm’ die niet pijnvrij is.