Na ‘s ochtends te hebben gebeld kwamen ze vrij snel daarna om de storing te verhelpen. Ook tijdens de verbouwing hebben ze snel en goed gewerkt!
Al jaren vaste klant van installatiebedrijf Kuperus. Kan altijd tevreden!,
Jaarlijks onderhoud uitgevoerd, er wordt uitgelegd wat er gedaan wordt en gebeuren moet.
Los problemen snel op! Houdt zich aan de afspraken. Kundig en betrouwbaar!
Super snelle service. Het contact was snel en duidelijk. Monteurs super netjes en vriendelijk.
Weinig aan toe te voegen. Prima werk afgeleverd.
Betrouwbare service en vakmanschap
Werkt netjes en secuur
Prima vaklui, snel, gedegen
Offertetraject ging snel en netjes. Wordt snel gehandeld met vakbekwame loodgieters.
Goed werk en oplossings gericht, zeer tevreden.
Efficiënt en klantvriendelijk
Uitstekend geinstalleerd, goede uitleg, de oude installatie net verwijdert. Het leidinkwerk heel mooi gemonteerd. Chapeau
alles is prima verlopen,ik ben heel tevreden.
we worden altijd goed en deskundig geholpen
Stipt op tijd, correcte afhandeling. Prettige en deskundige medewerker.
Snel gebeld voor een afspraak. Eerlijk gesprek door drukte even weekend gewacht en maandag meteen cv gemaakt .
Goede communicatie, vriendelijk en vakkennis.
Super kundig
Goed gewerkt!!!!
Alleen goede ervaringen
Goed geholpen, deskundig en netjes.
Netjes opgeruimd achter gelaten. Goede communicatie.
Snelle offerte. Er wordt de tijd genomen bij vragen.
Wij hadden lekkage in de keuken, contact gezocht met ze en werden zeer vriendelijk geholpen. Zij konden snel langskomen en hebben het probleem vakkundig opgelost. En de kosten waren ook nog eens erg redelijk.