zeer slecht in vakman schap order binnen halen geen kwaliteit zeer slecht

mijn ervaring met de *** voor simpele uitgevoerde wekzaam heden zijn zeer slecht na verkoop zaak niets is nagekomen wel facturen en bla bla.

Gewoon een top bedrijf!

Snelle en goede service ondanks dat het overal ontzettend druk is en er sprake is van wachtlijsten. Mijn airconditioning was afgelopen week juist in de warme periode na 20 jaar trouwe dienst gesneuveld en moest vervangen worden. Het was schuiven in de planning en gelukkig was alles op voorraad, maar binnen één dag was ik geholpen. Prima, vriendelijke en rustige monteurs en goede uitleg. Ik was altijd al zéér tevreden maar dit was echt top! Ik begrijp daarom ook de onderstaande beoordelingen totaal niet maar wellicht dat dit ook met de klant zelf te maken heeft. Mensen hebben tegenwoordig een kort lontje.... Ik ben in elk geval heel content met dit bedrijf!

Slechte service.

Installatiebedrijf Stienezen-Wanders maakt veel fouten en herstel werkzaamheden van eigen gemaakte fouten worden ook nog doorgefactureerd. Dit is een onbetrouwbare partnet om zaken mee te doen.

Slecht

Dit bedrijf is een keer of vijf, zes geweest Om lekkage in de dakgoot te repareren. Een keer in de dakgoot gelopen waardoor er direct een nieuwe lekkage ontstond. De laatste reparatie is slecht uitgevoerd. Toen het weer natter werd/slechter weer ontstond direct weer lekkage. Bedrijf maakt er zich nu vanaf door te zeggen dat het niet goed is aangelegd tijdens de bouw en zeggen letterlijk dat ze de rotzooi van een ander niet willen opknappen. Maar wel vijf, zes keer komen om te repareren. Een tussentijds advies voor een nieuwe dakgoot, constructie was dan op zijn plaatst geweest. Kortom, niet meedenken met de klant, garantie tot aan de voordeur en klantonvriendelijk.

Nijverheidsweg 6

7031 BV Wehl