Broddelwerk wat geresulteerd heeft met een schorsing van zijn certificaat.

De werkzaamheden in ons appartementencomplex aan de rook- gasafvoeren was dusdanig slecht, dat de verstrekker van de certificering hiervoor zijn certificaat geschorst heeft. Wij zijn vandaag (11 april 2025) overgegaan tot het schorsen van het BRL K25000 certificaat van Installatiebedrijf Van Dam. Vanaf vandaag mag het bedrijf geen werkzaamheden meer verrichten. Met vriendelijke groet, Bart van der Kruk Teamleider Installatie & Techniek Installation & Construction - Management Systems T +31 6 22 58 86 94 E [email protected] Kiwa Nederland B.V. | Netherlands Kamer van Koophandel, Rijswijk, 08090048

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

OPLICHTERS!!!!

Helaas zijn wij ook opgelicht. Echter hebben wij de gene die hier achter zitten getraceerd. De aangifte is ondertussen ook verstuurd, ik roep iedereen om aangifte te doen tegen deze persoon, hier onder de gegevens: KVK nummer: 81081545 (persoon heeft heel veel handelsnamen geregistreerd waardoor traceren moeilijk is). Andere handelsnamen: Nate Electro, Pro Logic Nederland, 4motion Automotive. Adres: A. van leeuwenhoekweg 38B4 Alpen aan den Rijn. Naam van deze persoon: [b]Nathaniel Obednego Ohello,[/b] 19-10-1982, Telefoonnummer: 0687032910 Mogelijk ander adres: Dokweg 33A Ijmuiden. Ander telefoonnummer van een van de gasten die bij ons is langs geweest: 0686190898

• Nazorg en Garantie

Oplichters! Pas op, doe geen zaken met deze lui

Deze gasten komen, verhelpen een simpel probleem en zetten je vervolgens onder druk om direct meer dan 1.000,- te betalen met de belofte de factuur te mailen. Nabellen levert niets op, ze blokkeren al snel je nummer.

Waardeloos

Via de woningbouw wordt van Dam tot mijn grote spijt en ergernis regelmatig ingehuurd voor onderhoud. Wat een asociale service. Ze komen met een boel kabaal binnen, er komt net een goedemorgen van af. Volgens mij zijn ze ook in de kerk geboren want tegen mijn wensen in laten ze alle deuren open staan en houden ze geen rekening met mijn wens deze dicht te doen i.v.m katten. Ook bij het vertrekken lieten ze alle deuren in de gang en de hordeur voor naar buiten open staan. Ze komen meerdere afspraken niet na, komen niet opdagen en hebben meerdere lekkages veroorzaakt, de hele hal stond blank met water, dit hebben ze niet goed opgelost want twee dagen later begon het weer. Al met al een vreselijk slecht bedrijf.

Totaal niet servicegericht

Mijn partner en ik hadden contact gezocht met Marc van Dam voor het, op korte termijn, verwijderen van radiator en plaatsen van een designerradiator ivm plaatsing 4 seizoenpui. Na 1,5 week over en weer contact. Nam Marc ineens niet meer zo vlot contact met ons op terwijl wij wel zagen dat hij ons bericht op whatsapp had gelezen. Aangezien de klus haast heeft, vroegen wij of hij ons kon laten weten wanneer hij de klus kon doen. Na meerdere keren appen van onze kant kwam vanmorgen het teleurstellende bericht dat hij de eerste twee maanden geen tijd heeft. Had dat meteen laten weten, wij hadden vanaf het begin duidelijk gemaakt dat de klus op korte termijn gedaan moest worden. Tuurlijk kan het dat je geen tijd hebt maar misschien is het dan wel netjes dit meteen aan de klant te laten weten en ze niet bijna twee weken aan het lijntje te houden. Voor ons zijn er weer twee kostbare weken voorbij in de zoektocht naar een loodgieter. Marc van Dam wordt het in ieder geval nooit meer!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Schoonoord 102

2215 EJ Voorhout