Kwamen op vrijdag langs voor een lekkage plek. In totaal 5 minuten bezig geweest en bestempeld als oude lekkage. Interessant, want het plafond is een half jaar geleden gerenoveerd en de plek zat er niet. Na het weekend verschillende lekkage plekken waardoor nieuwe isolatie, gipsplaten, stuc en verf geruineerd zijn en opnieuw gedaan moeten worden. Offerte was 75eu en rekening die we kregen 232.....
Offertekosten Eur 200,-. Badkamerrenovatie Eur 21K voor 4m2. En nee, ik heb geen gouden WC pot besteld. Het is een mooi verdienmodel, onrealistische offertes uitschrijven. Blij dat ik niet verder met deze partij in zee ben gegaan want ik ben bang dat ze er een zooitje van zouden hebben gemaakt.
Plaatsing van CV plus rookgasafvoer. Dat laatste hadden ze geen zin in maar brachten ze wel in rekening. Daarop aangesproken kan er geen excuus vanaf. Blijven dreigen en intimideren dat ze hun geld willen hebben voor dat wat ze niet hebben uitgevoerd.
Ik vroeg een monteur van de fa Vosse ivm storing met elga warmtepomp en evo home thermostaat. Monteur kwan en was na 1 min weer weg: foute boeking van de administratie. Nieuwe afspraak met een andere monteur. Kwam niet opdagen. Na mail van hem voor een nieuwe afspraak afgezegd. Rekening 98 euro, ze weigeren due in te trekken en beweren nog coulant te zijn het telefonisch contact met monteur 2 niet ook te rekenen voor 98 euro, zijnde een telefonisch consult. Ik betaal niet: oplichterij!
Aan de telefoon vriendelijk en behulpvaardig maar na een bezoek van de monteur voor onderhoud/reparatie van de CV ketel een rekening van €465,00!! 2 uurtjes werk. Na gebeld te hebben met het bedrijf kan er na een dreigement dat ze ook voorrijkosten kunnen berekenen uit coulance een half uur arbeidsloon af van € 49,00. Ik zoek de volgende keer wel even verder.
Voeren reparatie niet hoe uit en rekenen hoge kosten. NIET DOEN
voor het plaatsen van 1 wc-pot zijn ze 4x langs geweest. Ze hebben niet bij de eerste keer een inschatting gemaakt van wat er moest gebeuren. Een torenhoge rekening na afloop: in totaal €1643,13. Op mijn bezwaren werd geen eerlijk antwoord gegeven. Uiteindelijk kreeg ik uit "eenmalige, onverplichte coulance" €80 korting. Een schijntje. Ik ga nooit meer met dit bedrijf in zee, en raad iedereen aan, mijn voorbeeld te volgen.
Slecht, doen hun werk half, komen terug om het werk alsnog niet te doen, brengen wel veel in rekening, gaan geen gesprek aan, dreigen met uit handen geven van factuur, terwijl ik de eerste twee netjes heb betaald en we gewoon nog in gesprek waren. Heb factuur maar betaald om er verder geen tijd en energie aan kwijt te zijn. Advocaat erop zetten kost me helaas meer, anders had ik dat zeker gedaan. Ben zeer ontevreden, probleem is niet opgelost, moet nu alsnog naar een echt installatie bedrijf. Hoop dat jullie als Techniek Nederland deze klacht serieus nemen, er zijn met mij vele ontevreden klanten zoals u kunt teruglezen op de diverse locaties waar een review kan worden gegeven. Met vriendelijke groet, Paul Brouwer
Kreeg de rekening voor materialen die nergens op staat. Wasmachine kraan 40 euro. 7 Meter slang waterleiding 70 euro inkoop 50 meter voor 65 euro Beugeltjes voor vastzetten gaan 10 x over de kop. Ik voel mij zwaar belazerd.
Enorm belazerd. onprofessioneel, niet voor rede vatbaar. MOeten zelf 3x terug komen voor 1 klus en laten mij alles daarvoor betalen. Werkelijke materiaal kosten ongeveer 20 €, klus van 4 uur en rekening van 700€! Er valt niet met ze te praten. Criminele sneue organisatie, die direct incassobureau inzet. Ga niet met hen in zee, je gaat spijt krijgen! De enige positieve recenties zijn de recenties die ze zelf hebben geschreven, dat zie je zo.
Ga niet met dit bedrijf in zee.! Ze zijn bij mij 5 minuten komen kijken bij een probleem met mijn riolering en beloofd contact op te nemen om de reparatie in te plannen. Vervolgens krijg ik geen contact meer maar sturen ze wel een rekening van 1 uur + voorrijkosten. Er is geen enkele moeite gedaan om mij met het probleem te helpen en ook is er geen fatsoenlijk overleg mogelijk.
Ga nooit met de Installatiebedrijf Vosse uit Heemstede in zee! Ik had een afspraak voor reparatie aan en jaarlijks onderhoud van mijn boiler. Beide zaken zouden gedaan worden in 1 afspraak. De monteur van Vosse was op de dag van de afspraak echter ziek. Kan gebeuren. Vervolgens werden er twee afspraken ingepland. 1 voor de reparatie en 1 voor het onderhoud. Op zich geen probleem maar de extra kosten (150 Euro!) voor twee maal de voorrijkosten e.d. zijn op mij (de klant) verhaald. Overleg hierover was niet mogelijk. Doe jezelf een plezier en ga naar een andere installateur op zoek.
PAS OP!!!!. Ga niet met dit bedrijf in zee. Het zijn amateurs die veel fouten maken en die niet toegeven en jou voor alle kosten laten opdraaien. In mijn geval moesten ze meerdere keren terug terwijl vooraf bekend was welke materialen nodig waren. Voor een lekkende radiator bijna 700€ betaald. Materialen in rekening gebracht die helemaal niet gebruikt zijn. Ze luisteren totaal niet naar je argumenten, hebben nul zelfreflectie. Maar wel een Incassobureau achter je aan sturen. Bespaar je deze ellende en zoek een ander bedrijf want jij bent waarschijnlijk hun volgende slachtoffer.
Zeer slechte service en een zeer onbeschofte en nare monteur. Nooit met deze mensen in zee gaan. Wat een vervelende ervaring. Heb telefonisch geklaagd, afspraak was op andere dag gepland maar ineens stond er iemand.,Vorig jaar van dit bedrijf wek een prettige monteur maar die is ontslagen?? Ook nog ondeskundig. Bah bah bah. Had ik maar eerder de recensies gelezen.
Laat je deze .......je weet wel ......! even komen kijken..100€ Voorrijkosten !!!! Zonder eerst daarover wat te hebben gezegd ook nog, je protest tiggggg keren, valt bij ze deze ratten, in de kachel, deurwaarder Boeder je weet wel, komt en dagvaarding erbij 300€ Erbij !! Nog nooit never nooit werk gedaan en dan dit, bel ze is op durf je dan ook nog verder te praten? Doe maar....Kom je er wel achter opname audio video wat al niet meer om jou als client vast te nemen! Dit zijn zuiver beroepsmatige criminelen. Op heemstede grondgebied!
Ik ga niet teveel tijd wijden aan deze review want ik ben al genoeg tijd kwijt geweest aan dit bedrijf. Ze komen afspraken niet na, de service is slecht en ze zijn veel te duur voor wat ze doen. De prijzen zijn ook niet uit te leggen door ze. Ik heb op twee verschillende locaties, twee totaal verschillende dingen laten doen en voor beide was het precies 175 euro. Dan gaat er ergens iets mis. Ze doen maar wat!
Bij ons is een CV-ketel geplaatst. Goede merk-keuze en snelle plaatsing. Werkt allemaal uitstekend.
Nieuwe CV-ketel: uitstekende keuze voorgesteld, passend voor ons (wat groter) huis. Installatie perfect uitgevoerd.