Top bedrijf goede service en klantvriendelijk en super personeel

Jansen heeft bij ons een remea ketel geplaatst,monteur was erg vriendelijk en heeft fantastisch werk gelevert. Wij zijn hier super blij mee,

Waardeloos

Heb pelletkachel laten schoonmaken erg duur argument jansen monteur 1 uur bezig geweest 185 euro kachel was erg vies belacelijk

snel en vakkundig

CV ketel stuk. Dinsdagmiddag om 17.20 uur gebeld. Woensdag erop reed de monteur om 16.45 uur weg en wij hadden een nieuwe CV ketel! Een paar manden later waren wij niet geheel tevreden met de thermostaat. Weer de volgende dag een nieuwe gemonteerd en zonder enige kosten!

Vlampijpstraat 55

3534 AR Utrecht