Heel deskundig bedrijf met hele goede service.

Plaatsing en onderhoud combiketel meer dan tevreden over. Heel fijn en snel geholpen steeds.

Kwaliteit met vakkennis gecombineerd

Ons probleem uitstekend vertaald in de offerte en met kwaliteitsprodukten opgelost. De installatie van de airco’s is uitstekend en vakkundig uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen tegen een uitstekende prijs.

• Nazorg en Garantie

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Goede ervaring met Installab

Goede informatie vooraf. Installatie was volgens afspraak, Stonden ‘s morgens precies om acht uur voor de deur. Netjes gewerkt , na installatie alles opgeruimd.

Goede vriendelijke correcte service

Zie hierboven

Uitstekend bedrijf.

Installab is alle afspraken nagekomen. De medewerkers verrichten niet alleen de geplande werkzaamheden maar denken ook mee en na over voor alle partijen beste oplossingen. Het einde van de werktijd is gelijk aan de oplevering van de installatie.

• Nazorg en Garantie

Goed gemotiveerd , vriendelijk en technisch personeel.

Snel en goed geholpen

Vorig jaar een onderhoudscontract afgesloten. Dit jaar zijn wij proactief benaderd om een onderhoudsafspraak in te plannen. De afspraak kon al snel ingepland worden. De afgesproken tijd is nagekomen.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed bedrijf diet doet wat hij beloofd.

Een offerte afspraak gemaakt, ging lekker vlot werd ruim een uur voor uitgetrokken, alles tot in de puntjes uitgelegd. Toen ik de offerte kreeg toegestuurd heb ik deze ondertekent teruggestuurd. Binnen een maand werd deze geplaatst, na afloop werd de kamer gestofzuigd en ook buiten het boorstof werd opgeruimd. Ben tevreden alles werkt naar behoren de monteur heeft alles netjes uitgelegd, ben zeer tevreden.

Deskundigheid bijeen

Advisering gebaseerd op gedegen kennis van producten en markt geeft vertrouwen

Betrouwbaar en persoonlijk

In 2022 hebben we ons hele huis laten verbouwen. Installab heeft de hele installatie gedaan. Zonnepanelen, warmtepomp, airco, nieuwe meterkast, boiler, vloerverwarming, etc. Al met al een complexe klus waar je ook tegen verrassingen aanloopt. De mannen van Installab hebben uitstekend werk geleverd en we zijn heel blij met het eindresultaat. Bij onverwachte zaken was het altijd fijn schakelen en bij echte issues zoals een lekkage, zijn ze meteen paraat en is er persoonlijk contact. Ze doen wat ze beloven en komen hun afspraken na. Kortom, we zijn heel blij dat we voor Installab hebben gekozen!

Betrouwbaar en vriendelijk

Wij hebben onze airco voor in de woonkamer bij Installab aangeschaft in 2023. We zijn erg goed geadviseerd en geholpen. Zo blij met de airco voor zowel koelen als verwarmen. Volgend jaar laten we 2 airco’s boven in de slaapkamers plaatsen door Installab omdat we zeer tevreden zijn over de service, hulp, betrouwbaarheid, bereikbaarheid en de monteur. Zeker aan te raden!

• Nazorg en Garantie

Prima ervaring met Installab!

Keurige offerte voor airco’s en zonnepanelen na inventarisatie aan huis. Installatie netjes verzorgd met vooraf afstemming en advies over plaatsing airco’s. Zonnepanelen op andere dag geplaatst door samenwerkend bedrijf. Eveneens nette installatie. Inmiddels airco’s en zonnepanelen aantal weken in gebruik en werkt zonder problemen. Kortom prima keuze Installab.

• Nazorg en Garantie

Heel snel een scherpe offerte ontvangen en snel hierna al plaatsing van de cv ketel.

Goede uitleg mbt de keuze van de cv ketel. Scherpe offerte ontvangen. Plaatsing was snel en professioneel door keurige vakman.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vertrouwd en doen wat ze beloven. Leveren mooi werk af.

Dit project is sneller verlopen dan ik voor mogelijk hield. Binnen twee weken vanaf opdracht alles geïnstalleerd en binnen vier dagen weer warm water en huis van het gas af. De installatie door InstalLab geïnstalleerd met Viessman warmtepomp in het hart, draait geluidsloos (3m afstand) en bijzonder zuinig, met 1,5 uur had de warmtepomp 300l water van koud kraanwater op 54 graden met een cop van 5. Fitting werk is van ouderwets vakmanschap wat je nog maar zelden tegen komt. Vakmensen zijn vriendelijk en niet onbelangrijk deskundig, werken schoon en volgens plan. Bedankt voor dit mooie zuinige systeem.

komt afspraken goed na.

leuk bedrijf met kundige medewerkers , werken netjes en correct. communicatie is goed.

Niet goed

Moeite om ze de airco's te laten installeren. Nu ze zijn geïnstalleerd, lijkt het erop dat de leidingen verkeerd zijn en dat ze niet werken zoals verwacht, dus betaald voor airco's die niet werken. Het is ook een heel groot probleem om ze via telefoon of e-mail te pakken te krijgen, omdat ze op geen van beide reageren

Verbluffend snel

Na een bittere teleurstelling bij een conculega op voorspraak van buren bij Installab terecht gekomen. Wat de één niet waar wist te maken (ook communicatief) lukte wel bij dit bedrijf! Binnen 2 werkdagen offertebezoek, daags daarna offerte ontvangen en binnen 6 weken gewenste toestel geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke mensen en zeer vakkundig, nette afgewerkte installatie! Als er een 6de ster aanwezig was werd ie ook nog geel ;-) Hou je naam hoog: dit kom je niet veel meer tegen.

Vakmanschap!

We hebben 3 airco’s laten plaatsen door fa Installab. Dikke complimenten voor de vakkundige installatie van deze apparaten. Van adviesgesprek tot en met plaatsing prima geregeld. Vakwerk pur sang.

Correct, snel en vakkundig

Keurige en vakkundige installatie van 2 airco units. Vooraf was het verkoopcontact ook al plezierig en vakkundig

topservice

snelle service en zeer netjes mijn probleem opgepakt en afgehandeld. Ook eat verder gekeken vwb de electrische installatie en dezze in overleg toppie opgelost

Wouwsestraatweg 155

4622 AE Bergen op zoom

Over Installab

Installab is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring binnen de installatiebranche. Met de tweede generatie aan het roer is een combinatie van een frisse toekomstgerichte blik met een kritische ervaren stok achter de deur de basis voor ons succes. In de regio van Bergen op Zoom en haar randgemeentes proberen wij zoveel mogelijk de doelen te behalen van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om wooncomfort, energie besparen of het bijdragen aan een toekomst voor de volgende generatie. Wij zijn de installatie partner. We staan bekend om onze uitgebreide onderhoudsservice en twee jaar all-in garantie die je op al onze duurzame installaties krijgt. Laat je toekomstgerichte plannen dus met een gerust hart aan ons over. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven. Wie weet is jullie installatie binnenkort ook zichtbaar!

Over Techniek Nederland